- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Анти-фен тема на Здрач
ми...кой е чул и видял вампир-вегитарянецПървоначално написано от KpucmuHa
ми остави това дори е влюбен във храната си
![]()
![]()
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
^^ А ти защо казваш,че Gretii95 е в пубертета така иронично,като и ти си същия набор??Интересни хора в тоя форум..
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Ами тя ГретитУуУуУу сигурно е '95 набор, аз съм '94. Не казвам, че аз съм кой знае колко голяма, нито че моите мнения са зрели или интелигентни, но тази Грети и на '95 набор не отговаря. Държанието и е като на 8-годишната ми сестраТя когато се опитва да се дразни с мен отгововаря по абсолютно същия начин и не слуша кой знае колко какво се опитвам да и обясня, но поне си има едното уважение към мен (не че държа на такова от някой от форум). Ноо пак наблягам тя е набор '01 ..
ПП: знам че горната забележка не беше отправена към мен, но просто реших да отбележа.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
ами..аз не съм искала никой да обидя просто казах това което мисля да и аз съм 95набор,но просто вие нападнахте момичетоПървоначално написано от SoStarstruck
и аз реших леко да го заштитя ако може така да се каже
![]()
![]()
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
Наистина ли вярваш, че тези книги са сънувани? Сигурно се шегуваш...Първоначално написано от SoStarstruck
и аз мисля,че не са сънуваниПървоначално написано от GracelessIsDumb
ама кой знае може и да са
Асии <3 , Наннсии <3
Вярвам.Първоначално написано от GracelessIsDumb
![]()
Е,то е ясно че не с подробностите де,но само смътно са и се очертали някои неща,а тя си го е доокрасила. Според мен ..
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Ти с колко вампира се познаваш, че знаеш отлЕчителните им белези?Първоначално написано от lilnat
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Първоначално написано от LadyDi
![]()
![]()
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
Някои хора просто знаят всичко,не ги питайте откъде ..Първоначално написано от 6okolad4ety95
+1Първоначално написано от SoStarstruck
![]()
![]()
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
Браво Raybeez ! =D> Дано да се осъзнаят след като направи забележка...
Аз не съм нито фен, нито анти-фен, просто се развълнувах като видях толкова категорично мнение за отличителните белези на вампирите. Извинете невежеството ми...
А и тук се обсъждат слабите места на книгите и филма, нали така?
ее и аз съм фен, ама и аз мога да оплювам филмите и лудите фенки на по 13-14 като тая Грети![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
Ами аз си пиша и в двете теми, защото мисля, че сагата си има добри и лоши страни.
и аз така, макар че съм повече фен, ама такива като Грети много ме нервят пък и има доста неща във филмите и книгите които не харесвамПървоначално написано от LadyDi
![]()
Raybeez, ти от кога си модератор, що си мисля, че преди не беше![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
Аз пък попринцип пиша тук,за да си защитавам тезата,интересно ми е какво мислят и анти-феновете (въпреки,че не са правиПървоначално написано от KpucmuHa
) и с никой не се заяждам. Извинявам се за спама.
Абе дразни ме, че човешката любов не им стига, ами и вампирите се влюбиха в хора...
Мисля, че следващия хит ще е със следното резюме :
Проследете вълнуващата история на Педи... Какво ще се случи, след като се влюби в зомбираната си баба? Дали ще се оженят и ще живеят в едно гробище, илиии нещо дурго ?!
Lost ! Lost ! Lost !
Да ви е*а в хейтърите! Човек да създаде нещо красиво и вие веднага да го почерните, такива хора като вас са комплекирани, дали от възможностите си, дали от други факти ... Защо винаги нещо трябва да бъде оплювано, вярно - индивидуални сме, харесваме различни неща, но защо трябва да злосторничим срещу нещата, които не ни привличат?!
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
^като ти харесва "Здрач" има си фен-тема отивай там!
Асии <3 , Наннсии <3
Абе тая тема още ли е жива бе![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
И става все по-популярна.Първоначално написано от ScionOfStorm
според мен това е поредната зарибявка
като наркотик за тези ,които се влюбват в непознати
боже много им се чудя
Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3
Ем .. ако не бяхте такива маниаци на тема Робърт/Едуард/ и не ни натяквахте постоянно " ох,колко е красив .. ох, много е як и т.н." нямаше да се стигне до тук.. И поне малко по хубав пък да го бяха избрали бе мааму стараПървоначално написано от mishaaaaa
Пък и честно казано .. кое му е красивото !??!?!
П.С. Да ви е*а във вманиачените .![]()
mouth2mouth