- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- посаветваите ме моля ви !
хора правих секс с гаджето и не съм свършвал но се скъса презерватива какво да правя ?? има ли опасност
като не си свършвал от какво да има опасност?
Има да зат'ва по добре за напред го карай само на злобарки...
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Че за какво прави секс,като не си свършил?Пича сложил презерватив,ръгал,ръгал и решил да спре.Симпатяга.Да не влезе мама във стаята?
Никой не е влизал в стаята - куклата се спука...Първоначално написано от mort
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
ами може да се притесняваш само от това че не си свършил![]()
и от кво може да забременее,от гумата ли?или от нейния цвят?![]()
НЕ МОЖЕ !
Руса кукличка
има малка вероятност от предеякулационната течност
но според мен нищо няма споко
Дали има опасност от какво, да я блъсне влака ли? Кой може да даде отговор на неправилно зададеният и неразбраният ти въпрос?
За какво си тръгнал да правиш секс като не си запознат с това ?
Тъкмо започнах да се отчайвам от 100% сигурните отговори 'Не'. Горното е вярно и въпреки, че в конкретниоя случай е наистина незначителна вероятността, поне се надявам хората, писали твърдо 'Не' да са го прочели и да го имат предвид все пак.Първоначално написано от NeSumJenaTi
+1234467689Първоначално написано от NeSumJenaTi
![]()
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()
Винаги има опастност!!!! Запомни ВИНАГИ! ОК? Нали запомни! В И Н А Г И!!!!!Първоначално написано от homme
няма от какво да се притесняваш!!! щом не си се .... вътре няма от какво да се плашиш!!!
еее мерси хора днеска и доиде сичко точноо мерси за тея дето дадоха точен отговор не знам де може и да см бил касметлия хаха
Няма опасност. Не спичайПървоначално написано от homme
Кажи и за всеки случай след 1/2 седмици или там колкото беше периода .. да си купи 1 тест за бременност
след 9 месеца да черпиш за бебето![]()
-- -- --
хахахПървоначално написано от mort
![]()
![]()
![]()
Има малка вероятност ....На мен като ми се е случвало да се скъса презерватив, дори и не го усетихме и после приятеля ми като го изкара за да свърши (което го карам да направи макар че има презерватив) имаше голяма изненада, фонтан от сперма хаха
И след това тичах да взимам хапче .....
Но аз съм си паника по принцип така че да си ти кажа чесно че има много малко вероятност....и бих взела хапче пак ако ми се случи нещо такова за да съм 110% сигурна...
Не си свършвал - няма бебе