- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тази прическа..?
http://snimki.tialoto.bg/?gallery=1508&page=2
Знам, че не е кой знае какво. Но все пак..някак си кичурите са отделени един от друг и изглежда много небрежно. Сладко е...
Някой знае ли с какво мога да постигна този ефект..
Eдва ли е така,но да кажа как мисля.Кичура се топира и след това с преса.Съмнявам се да е така,ама айде....
Първоначално написано от vivteen
ммм защо пък нето това наистина едно такова.. като спластено стои... може и да се получи по този начин
![]()
Мисля, че бях чувала, че тази прическа се прави с восък, но не съм сигурна.
Със восък и топиране се правят расти,а така само са направили по-небрежно да стой косата като са отделили кичури,аа и растите изглеждат по-различно.Първоначално написано от harmaiani94
Иначе незнам как е направено..
napravi si obem v korenite.. dr-to ne go re6i, to samo 6si stane n ki4yri haha i si gotova.. qko e, da
С восък едва ли...Може би топираш в корените, оформяш кичури и отгоре с Вакса не восъкПървоначално написано от sweetsunshine
А растите до колкото знам не се правят с восък![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Слага им се восък,за да се запазят и да не се разплитат(за растите става въпрос).
Вс кичур се топира и се напръсква леко с лакТова е цялата философия
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Хващаш кичура и го топираш (в коренаа естествено) после го завърташ на пръста си така, че да изглежда сплъстен (сеш ли се) и пръскаш с лак или слагаш вакса..пробвай така после пишиПървоначално написано от tItEufFf
Нещо не ми се струва, че ще стане с топиране в корените иии увиване около пръста + лак ... тоо и да го увиеш и напръскаш като го пуснеш, ще си се завърти нормално до някаква степенНз де ... да пробва така ако иска ... иначе ефекта наистина е жесток ( но ми се струва че само на такъв тип русокоски ще отива - при брюнетките няма да личи толкова )
da probva s vaksa, 6totto verno s lak moje da ne stane, zavisi ot kosataПървоначално написано от kasidy
С плитки става почти същото.Къпеш се към 17-18 часа, сплиташ се на средно стегнати плитки, като гледаш да с диаметър 1-1,5см и седиш така около 24 часа.30 мин преди да ги разплетеш, напръскай с лак, но всяка една по отделно и гледай да не прекалиш.Когато ги разплиташ, изправяй всяка една по отделно с преса, но на ниска темпетатура (120-150 градуса) и избягвай да дърпаш, ами стисваш-пускаш, стисваш-пускаш.За по-голям ефект увий кичура и изправяй с пресата така -> http://prikachi.com/files/661760r.jpg .Не дърпай много, за да не се залижеш отгоре.Айде успех ;].
Едит:За къдрава на масури пак се увива косата както на снимката по-горе, но се навива на маша и става убийствено![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Добре де какъв е смисъла да е на плитки от които косата се къдри и после да изправя с пресаПървоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
Sunrise and the new day's breakin' trough
The morning of another day without you
And as the hours roll by
No one's there to see me cry except the sunrise
The sunrise and you...
Плитките ще оформят масурите, а после изправя, за да й е права косата.Първоначално написано от Balooon
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
И от какъв зор да прави МАСУРИ(макар, че плитките масури НЕМОГАТ да направят), а после да изправя ? не ти схващам логиката ?!?!?!
Според мен с вакса както казаха в горните коментари, ще се получи.
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Абе четете теория колкото искате.Аз ви казвам, че съм го правила много пъти и на себе си, и на приятелки , получава се почти същото, но с малко повече обем.Плитките не могат да направят расти, ама разделят косата на масури точно като на снимката.
Боже масури са къдриците навити като спирала !!!!!
Я да видим снимка как си го направила ?
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Чакай бе, аз ква съм ти тука?!Като не искаш, недей да го правиш, да не те карам на сила ебаси?!Какво казах за пресата?!?!Навиваш и изправяш, без да дърпаш, за да не се залиже, освен това ще задържи масурата по-дълго!Снимки нямам и пари за вяра не давам, ако не мислиш, че ще се получи, не опитвай, проблема си е твой!
Да не те попита за нещо човек ебаси.
Попита!?Мисля, че на тези, които ме попитаха, им отговорих спокойно!Да не си видяла как става, че да ми разправяш, че не се получава?Плитките не могли да направят масури..И това не било масури, еми дай по-точни определения за тия неща от снимката!После аз съм била злобна..Като не знаеш, недей да се обаждаш!
МАСУР - Дълга къдрица коса, навита като тръба
от УИКИРЕЧНИКА
Та какво казваше, че ставало като на снимката ли ? Според теб от плитки ще се получат такива къдрици? Е както кажеш, дай сега ти снимка на твойте определения, защото и на мен ми е интересно как точно си направила така косата си ?
Ако някой иска да си направи МАСУРИ, като на снимката :
На влажна коса се слагат папиоти( едни ролчици, огъващи се, има различни размери, вземи си среден). Навивай от малко над средата на кичура. Изсуши със сешоар и след това внимателно ги махай.Намачкай косата много, ма много със стилизираща пяна, но мачкаш, не опъваш.И воала!-готово.Ефекта става още по-добър, ако преди да сложиш ролките, си намзала косата с течни кристали.
Абе яя..
Това на ТВОЯТА снимка мисля, че е правено с ролки тип тръбички(май така се казваха).Това на снимката НА АВТОРКАТА вече споменах как може да бъде направено.Ако намериш дург начин за това http://snimki.tialoto.bg/?gallery=1508&page=2 , ще бъда много щастлива да го чуя