.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

какъв е смисълът

какъв е смисълът да се влюбваш,да страдаш и да ходиш с някого когато вероятността да се разделиш с този 4овек си е огромна(особено за нашата възраст).какъв е смисълът да се влюбиш,да бъдеш страшно щастив и в същото време да осъзнаваш 4е след време ще дойдат дни на болка и самота,и после вси4ко пак ще запо4не да се повтаря отна4ало???какъв е смисълът да запо4ваш нещо,което знаеш 4е ще свърши ???не ми казвайте 4е не е сигурно 4е ще свърши,след като хората,които от деца са били винаги заедно и са заживяли щастливо до края на дните си ,са страшно малко на брой
    I can't stop myself from loving you <3

май си в депресия ?
    какъв с смисълът да се къпя днеска като утре пак ще мириша на потен кон след тренировка?
    стегни се малко, целта на провалите в живота е да затвърдят характера на човек, приеми го така. Вселената е във постоянен баланс
    за всяко хубаво нещо се случва нещо лошо
    това си е закон от физиката - всяко действие си има противодействие

Град
    В сърцата на хората.
    Отиваш
    Зимаш
    Пистолет
    и
    се
    гърмиш
    щом
    не
    ти
    изнася
    Чао

Re: какъв е смисълът

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    какъв е смисълът да се влюбваш,да страдаш и да ходиш с някого когато вероятността да се разделиш с този 4овек си е огромна(особено за нашата възраст).какъв е смисълът да се влюбиш,да бъдеш страшно щастив и в същото време да осъзнаваш 4е след време ще дойдат дни на болка и самота,и после вси4ко пак ще запо4не да се повтаря отна4ало???какъв е смисълът да запо4ваш нещо,което знаеш 4е ще свърши ???не ми казвайте 4е не е сигурно 4е ще свърши,след като хората,които от деца са били винаги заедно и са заживяли щастливо до края на дните си ,са страшно малко на брой
    въпросите ти са правилни.човек не е длъжен да се обвързва с никого, може да бъде абсолютно щастлив и сам.

Логично няма смисъл,... но точно това му е хубавото.

Така има тръпка, има емоция... така се чувстваш жива. Когато всичко е перфектно, ти не го осъзнаваш, недоволстваш, търсиш под вола теле и не се радваш пълноценно на щастливите си мигове. Като ги загубиш пък... съжаляваш и отказваш да се впуснеш в дебрите на Любовта, за да не се почувстваш отново наранена, но така забравяш, че отказвайки се от страданието, се отказваш и от възможността да имаш И хубави моменти и да бъдеш искрено щастлива.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

защо ядем... като пак ще огладнеем ?
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    ooo da depresarskoto mislene.... DEPRESIQQQQQQQQQQQQQ

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    хахахах забавни стее .. еми айде да си останем сами до края на живота си , за да не се влюбваме Това е адски тъпо мислене ... ако започваш всяка нова връзка с мисълта за край, то връзката е обречена от самото й начало . Защо просто не живееш за мига, без да мислиш за "след това" ?
    Не мога да ви разбера ...
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    ako zapo4va6 edna vrazka s misalta to 6te svar6i.. kakav e smisala da q zapo4va6 nqma ve4ni ne6ta

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Айде хора - удари вашия час. Хранете ме на воля

По темата - защо малките правят от нищо нещо? Кой ви зариби по модата да мрънкате за дребните нещица, кой ви изкриви толкова представите за любов, връзка и така нататък? Покажете малко воля, малко себеуважение, малко сила бе мама му стара. 5 годишния ми племенник като падне и се нарани - реве 10 минути, после спира и си продължава. Бетер него сте, честно...

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    бълХаристан
    няма смисъл, недей се влюбва повече! аз лично ще обичам само един човек до края на живота си - себе си

Мега фен Аватара на koalka
    Това, което си казала - хубаво, обаче има една малка подробност - нещата просто се случват и ти невинаги си ги избираш...
    Плюс това в началото ти не мислиш за болка и разочарование, а мислиш колко ще ви е хубаво заедно, какви хубави неща ви предстоят.То, ако всеки мислеше толкова негативно в началото, нямаше да има връзки.

Град
    Terra incognita!
    Това е един омагьосан кръг,въпрос на случайност и късмет е какво ще стане.Днес мислиш едно,планираш друго и след кратко време се случва нещо съвсем различно,за съжаление "Борбата е безмилостно жестока..."
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ако искаш да изживееш един скучен и еднообразен живот, няма смисъл. Но ако си максималист, човек, който иска да опита от всичко смисъла е в това, че във всеки един момент ти чувстваш тръпката и си задаваш въпроса "А ако сега свърши всичко?..." Такъв е смисъла. Всеки избира как да устрои живота си. Аз съм избрала да се пусна по течението. Да изпитам омраза, любов, щастие, жажда, копнеж... Ако ти избереш живота ти да е спокоен и еднообразен, нямаш причина да казваш, че всички тези изредени въпроси имат смисъл.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си