- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос За Чикиите И Още Нещо
малиии аз съм голям извратенякот лятото на 4 клас почнах и не съм спирал
. А за семената течнос дойде лятото на 5 ти клас мисля че тогава беше
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Какво искаш да кажеш, че когато спермата не е точен цвят бяла, а е доста безцветна и прозрачна, означава според теб, че няма да имаш деца ли ?!?Първоначално написано от JorkoBaBy
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами само да ти кажа, че при повечето начинаещи е винаги такъв цветът на спермата им! А след време си придобива естествения цвят. И от изказването " И ЕДИН ВЪПРОС ТЯ ДУХА ЛИ ТИ ПОНЕ" ми става ясно колко си умственоизостнал и смахнат! Не та бива, май мастурбацията от 2-ри клас не води до добри умствени развития в тоя живот, а точно обратното...
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами да много просто бе не се сетихме. Имам един въпрос към теб: Ти можеш ли да четеш?! Да, напълно сериозен съм! Той човека си е написал, че стига до кулманиционния момент и му става "много яко", но не изкарва нищо и след това продължава да лъска, но му спадал. Това си е чиста мастурбация, ама да де ние не можем да се сетимммм заеби...Първоначално написано от pitar_pan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А отговорът по темата ми е: Пич, няма смисъл от притеснения. Не отивай на уролог, защото не виждам причина. Можеш да изчакаш още няколко месеца и тогава, ако няма резултат, можеш да посетиш плашещия чичко доктор, които разбира от пишки.Явно все още се развиваш и това при всеки си е индивидуално! Аз почнах в 5-ти клас и на 3-тия път текна една безцветна капчица. След време капчицата от безцветна премина в бяла. От една станаха две, след това три, достигнаха дори и четири и така нагоре... И сега си играят задружно в белия язовир![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На 14 си има време .. ше почакаш до 15 кат станешПървоначално написано от QuertyPoP
![]()