.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Hybrid View

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy

....

малиии аз съм голям извратеняк от лятото на 4 клас почнах и не съм спирал . А за семената течнос дойде лятото на 5 ти клас мисля че тогава беше
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Цитирай Първоначално написано от JorkoBaBy
    И аз съм на 14 ама не лускам от 2-3 месеца а от 2 клас ама ми дойде спермата преди 2 години ни спокойно течност ще имаш всеки има но при някои няма опции за правене на деца в сцисъл имат някакъв и не им е точно бяла течноста а по светла и е проблем немога да ти го обясня но течност ще имаш тва е ясно просто много късно си почнал да лъскаш
    И ЕДИН ВЪПРОС ТЯ ДУХА ЛИ ТИ ПОНЕ
    Какво искаш да кажеш, че когато спермата не е точен цвят бяла, а е доста безцветна и прозрачна, означава според теб, че няма да имаш деца ли ?!? Ами само да ти кажа, че при повечето начинаещи е винаги такъв цветът на спермата им! А след време си придобива естествения цвят. И от изказването " И ЕДИН ВЪПРОС ТЯ ДУХА ЛИ ТИ ПОНЕ" ми става ясно колко си умственоизостнал и смахнат! Не та бива, май мастурбацията от 2-ри клас не води до добри умствени развития в тоя живот, а точно обратното...

Цитирай Първоначално написано от pitar_pan
    или стигаш до някаде и спираш за това не се ли сетихте просто може да не си свършвал пробвай като свършиш или изобщо ако свършваш да продължиш да биеш с същото темпо
    Ами да много просто бе не се сетихме. Имам един въпрос към теб: Ти можеш ли да четеш?! Да, напълно сериозен съм! Той човека си е написал, че стига до кулманиционния момент и му става "много яко", но не изкарва нищо и след това продължава да лъска, но му спадал. Това си е чиста мастурбация, ама да де ние не можем да се сетимммм заеби...

А отговорът по темата ми е: Пич, няма смисъл от притеснения. Не отивай на уролог, защото не виждам причина. Можеш да изчакаш още няколко месеца и тогава, ако няма резултат, можеш да посетиш плашещия чичко доктор, които разбира от пишки.Явно все още се развиваш и това при всеки си е индивидуално! Аз почнах в 5-ти клас и на 3-тия път текна една безцветна капчица. След време капчицата от безцветна премина в бяла. От една станаха две, след това три, достигнаха дори и четири и така нагоре... И сега си играят задружно в белия язовир

Цитирай Първоначално написано от QuertyPoP
    аа да поясниш нямам проблем това ли имаш предвид и ако може някакъв съвет как да разбера дали имам семенна течност
    На 14 си има време .. ше почакаш до 15 кат станеш

aбе отиди на лекар, като се притесняваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си