.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: не можеш!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA

не можеш!

ZDR!
    Koe ni kara da vqrvame, che vyv dadenata si seriozna vryzka nie imame idealniq za nas chovek? Vyv vsqka ima problemi, nerazbiratelstva i t.n. , normalno e, no koe ni dava garanciq, che zatvarqiki vratite si za drugite hora, koito ni ohajvat, nie pravim pravilniq izvor za sebe si? ....

Няма гаранция.
    Рискуваш. Особено пък и ако ослепееш от любов... тогава даже не се и сещаш за 'другите хора, на които затваряш вратите'.
    Или приемаш човека до себе си и се опитваш да го опознаеш... или просто го оставяш да дири нова спътница в живота.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Няма гаранции в любовта! Да сбъркаш -това е риска, който поемаш. В живота на човек има прекалено малко неща, в които той може да е сигурен и любовта, за съжаление не е от тях. Затова на нас ни остава просто да й се наслаждаваме и да я оценяваме навреме, а не след като я изгубим.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ъм, модове - заглавието нещо..

По темата - любовта е най-големия риск който човек, може да поеме в живота си. Гаранция няма. Вярваш в правилността на твоите решения и се надяваш, човека до теб да вижда нещата по сходен начин.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    В сърцата на хората.
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Ъм, модове - заглавието нещо..

По темата - любовта е най-големия риск който човек, може да поеме в живота си. Гаранция няма. Вярваш в правилността на твоите решения и се надяваш, човека до теб да вижда нещата по сходен начин.
    Влади не съм съгласен, че е най-големия риск в живота на един човек е любовта,но е много голям риск.Прав си помежду другото, но това не е най-големия риск в живота на един човек.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Тайната на дългата връзка не е в липсата на конфликти, а в умението и желанието да ги преодолявате заедно.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Бобсън а в коя друга ситуация нещата зависят колкото от теб толкова и от друг човек? В коя друга ситуация ти нямаш право да наложиш своето виждане и мнение? Според теб кое е по голям риск?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    В сърцата на хората.
    Най-Големия риск на човека е това да не рискува нищо,Ако не рискува нищо, той е нищо в живота си..

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Никой и нищо не ти дава гаранция в този живот.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    Враца
    Е, ако си с тоя "идеален човек", едва ли ще те бъркат околните...
    еlsy

Гаранция няма. Човек научава след време дали е направил правилният избор. Аз винаги съм казвала, че идеалният за мен е този, който ме кара да се чувствам обичана, с който си пасваме по характер и с който се караме, понеже иначе ще бъде твърде скучно.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    В живота има две сигурни неща - Родени сме и ще умрем.
    Няма нищо сигурно в този живот, ако замислите дори най-добре организирания човек не може да бъде сигурен в успеха си, защото винаги може да се случи нещо неочаквано

Не можем да сме сигурни, че една връзка ще продължи непроменена до края на живота ни, но нали ако всичко беше сигурно(непроменящо се) и подредено нямаше да е интересно

Град
    `In Hell`
    Няма нищо сигурно в този живот и в точно това е тръпката

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си