- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- .... Momchetata v u4ilije ......
imam sledniq problem v daskaloto ima dve tri mom4eta koito postoqno me obijat 4e sam conami i tem podobni
kazvala sam gi na gospojata i tq se skara na ednoto ama samo tva
kajete kak da se opraa s teh bez boi da im zatvora ostata
ednoto e ot selo dr si e ot grada a tretoto e ot kresna
( problema za obijaneto e 4e az sam s 20kg otgore i ako moje nekoi da mi kaje nqkakav savet po toq vapros da mi kaje nqkaf na4in za barzo otslabvane )
както все ми повтаряше един познат: <<хич да не те ***>>... та наистина де ,да не ти пука
пък за теглото ти ,ако имаш силна воля ше се справиш.. и не се вземай много насериозно..![]()
Kato nachalo se nauchi da pishesh!
Is everybody going crazy?!?
аа ,сега се сетих! Самият факт ,че те наричат ЦУНАМИ(аз така разбрах) разкрива простата им простотия![]()
![]()
Не им обръщай внимание, и като видат че вече няма ефект ще спрат.![]()
Ми кво да кажа...Кои клас си 2-3ти ? Нормално ... Тегли им една майна и игнор...Като те видят че им обръщаш вниамние се кефят и почват още повече..Минавала съм по тоя път начина е пълен игнор,се едно ги няма..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
На 10 ли сте? Просто ги игнорираш.
Stay up all night with the stars *
Ами ако искаш можеш и да ги стопиш тия кила - щото ей богу 20 не е малко.И щом се портите на госпожата .... Като не ти е кеф - не им обръщай внимание.Като видят, че им се връзваш - ше продължават.Гаранция Франция.
Предполагам си 5-6 клас?![]()
И да ти кажа, че това нищо не е ;] В моя клас вече на никой не му прави впечатление обидите щото сме свикнали с дадени простациКато цяло не им обръщай внимание и виж какво ще последва, може и да се спрат
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Абе вие като изричате "не им обръщай внимание и ще спрат", изобщо от личен опит ли ви е? В повечето случаи, това НЕ Е ВЯРНО. Авторката ако иска да опита, но най-много да си продължават нон стоп, докато тя не изригне и айде пак.
П.П.: Както казаха другите - научи се да пишеш ;]
едит: отново препрочетох момчетата с момИчетата
Вземи смени лещите на слънчевите очилаПървоначално написано от vlubeno_momi4e***
![]()
Първоначално написано от Fortuna
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
toq sait mai e za izpovedi i tem podobni a ne da komentirash koi kak pishe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да бе верно всички нещо много отворени станахтеВсе едно никога не сте били 2-3-4-5 клас. Хаха. А и тва с латиницата му свикнете! И на мене не ми харесва да чета на маймуница, но какво да правя.
Авторке, ако пълният игнор не помогне, си изливай и ти Псувните върху тях. Ако не друго, то поне ще ти олекне.
А и ако искаш да отслабнеш качествено, си направи някакъв режим и ходи на тренировки, за да има по-добър и траен резултат. Тия диетки с чайове, менти и шоколади не им се връзвай!
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Офф и ти си от лапетата 4ти-5ти клас дето още живеят в някъв филм ..Първоначално написано от katetohita
![]()
Hear this voice from deep inside
It's the call of your heart
Close your eyes and you will find
The passage out of the dark..
още колко обиди , ще понесеш в тоя живот...
Ще има и такива ,който едва ще ги преглътнеш , но да не ти пука...
Гледай напред...![]()
1.научи се да пишеш правилно и поне в този сайт на Кирилица
2.човек колкото повече обръща внимание на глупости повече го убиждат ! и мене преди ме дразниха ,не обръщах внимание ,спряха
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
mai se pi6e Obida ? gramotnikoПървоначално написано от teenems
Първо..научи се да пишеш.
Второ..амии..20 кг както и да го гледаш..никак не са малко..![]()
За това как да отслабнеш..и ти самата си знаеш..
А защо се портите на госпожата?Тва е много тъпо..
И..като ти кажат цунами..
абе игнорирай ги..в крайна сметка не трябва да ти пука за мнението на някой си..
1. Не им обръщай внимание , ще те оставят
2. За отслабване ще трябва да си изтеглиш няколко торента и да ги правиш тези упражнение всеки ден , за да има резултата ето и линковете :
http://zamunda.net/details.php?id=18417&hit=1
http://zamunda.net/details.php?id=143105&hit=1
Наистина помага но и трябва да ти отмине мързела и да не прекаляваш с яденето
щом тука можеш да се репчиш,репчи се и на тяхПървоначално написано от katetohita
капиш
![]()
Ми да не те ебе бе кво говорят.Просто не им обръщай внимание и те ще те оставят.![]()
Ами докато четях проблема ти разбрах, че си под 6-7 клас.Не е сигурно, че ако ги игнорираш те ще спрат, но опитай може пък и да стане. И не му мисли толкова, с годините ще им дойде акъла в главата и ще престанат, то това предполагам е щото сте малки. И само да добавя, че наистина е желателно да пишеш на кирилица, все пак това е правило на сайта.