- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелство след любовта... ;]
Защо почти никога след една връзка не остава нищо освен болка и тъга... Защо не можем да останем приятели ;[ изобщо случвало ли ви се след връзка с момчето/момичето да останете приятели...?!
Защото и двамата са мишоци по характер. На мен ми се е случвало, даже не един път. Знаеш ли колко по готино е.Първоначално написано от I_Know
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Абе не е невъзможно, но се случва доста рядко . Просто зависи от хората и от това по какъв начин е приключила връзката ... и от още куп неща...![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Предполагам че е по-хубаво ;]Първоначално написано от valdesbg
vazmojno e no za jqlost e rqdkostzavisi ot mnogo ne6ta
no se pak mislq 4e i dvamata 6te se 4ustvat nelovko zatova priqteli e malko silna duma ... prosto zapazvat dobrite si otno6eniq ..
Запазих добри отношения след първата си дълга връзка. Опитах и сега при последната, но беше невъзможно. След раздялата не бива да има колебание относно възможността да се съберете, а при нас имаше. Имаше и много секс. Ако единия не е осъзнал края на връзката и още обича нещата стават скапани.
Ами защото почти никога краят на връзката не е по взаимно съгласие. Нормално е да е така.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Само с едно момче,с което имах сериозна връзка си останахме приятелиДаже на 8 март бяхме в тях,избухнахме си,както преди ... Абе беше супер
С другите ми сериозни приятели нещата обаче са доста по-черни
Дори едно "Здравей!" не си казваме като се видим
Държим се като непознати дори,когато сме заедно на маса (което за щастие се случва рядко) ... Не знам,защо стана така
Честно казано ако зависи от мен ще си остана приятелка с всички,нооо явно разбиранията на момчетата са дооста по-различни от тези на момичетата
![]()
,..ама нека си останем приятели..'![]()
гаджето според мен първо трябва да е приятел и после гадже
пфф приятелството с противоположния пол не съществува... мъжете гледаме на жените като на едни сексуални обекти и нищо повече![]()
![]()
Няма нищо такова като болка и тъга....
^ не съм момче ,но съм съгласна с мнението ти.. донякъде ...
не мисля ,че трябва да съдиш по себе си за другите
Повечето наистина са такиваПървоначално написано от DJEB
![]()
Аз съм си останала приятелка с всички бившиНо мисля, че за всеки е индивидуално, просто зависи от характерите.
Божествена лудост ли ме обхвана?
Да случвало ми се е... с бившата ми приятлка... сме си много добри приятели... с нея бях 1год... а сега сме добри приятели.. и излизаме заедно доста често и с нейноъо гадже...Първоначално написано от I_Know
Така че всичко е възможно..
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Хората казват
"Приятелсвото може да премине в любов, но любовта в приятелство никога"
Ото фон Бисмарк е казал :
„Приятелството между мъжа и жената значително отслабва с настъпването на нощта."
За мен лично най-добрия ми приятел в момента е бившото ми гадже и понякога си мисля, че сега ни е по-добре и развитието на връзката ни в тази посока е хубаво начало на дълго приятелство![]()
Няма невъзможни неща!Първоначално написано от I_Know
![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Дали ще остане само болка и тъга след края на една връзка зависи от двамата
Когато връзката е приключила, заради егоизма(искам да кажа, че той сам е взел решението и е сложил край поради свой несподелени причини) на единия и с действията си той нарани мн другия е нормално да не може след това да има приятелство![]()
Според мен може след една дълга и сериозна връзка да има приятелство,но само ако и двамата са възприели края и не се надяват да възстановят връзката. Освен това дали ще има приятелство много зависи от начина,по който са приключили нещата.![]()
Смятам, че любов след приятелство е възможно, но приятелство след любовта - много много трудно. Естествено ако любовта е била истинска. Мисля, че твърде много ще боли... и двамата.
Na tozi swqt ne e lesno da si dobar, trqbwa da budesh i dostatachno silen, za da ponesesh posledstwiqta ot dobrotata si ..!
Аз само с един от бившите ми се подминавам...Ама там беше сложно - мн лъжи,мн нещо...Сега не искам и да го дишам даже![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
винаги съм се скарвала жестоко след раздялата... защо ли? ми щот всичките бяха глупаци!![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Не че искам да се заяждам, но защо си ходила само с глупаци?Първоначално написано от evelinka1122
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Защото 70% от разделите са едностранни , т.е. раздялата е желана само от единия партньор, а в другият все още има чувства... Когато има чувства приятелството е невъзможно..те просто пречатНа мен също ми се е случвало да изпадна в подобна ситуация и въпреки старанието, което положих не успяхме да реализираме едно добро приятелство... чувствата, които имах ми пречеха... За съжаление доста често се получава така, но няма какво да направим - не можем да контролираме сърцето си, а не можем и да търпим вечно болката...
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Напълно съм сагласен, винаги има един който е по наранен защото единия само прекъсва връзката а ако е по взаимно съгласие то тогава работа им не е била много чиста.... А идеята на девойките който казват нека да си останем само приятел е уникално зле... тоз момент неможе да стане ако биеш щута на момчето ама искаш то да ти е приятел е някак страно.... защото след 1 месец или след 1 година ти ще си с друг и той ще те вижда как друг те има и дали ми кажи този твой приятел ще му е леко ?Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!