- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целуване
На 14 съм,имам си приятелка, но не мога да се целувам![]()
![]()
.Ако някой път се стигне до целувка ще бъда като идиот.Затова помагайте PLS.
![]()
![]()
![]()
![]()
Остави се на момента всеки е имал първа целувка не е чак толкова страшно![]()
"Колкото повече, толкова повече..!"
Целувката това е нещо което ти е зададено да го можеш, но от много притеснение може да се вдървишсъвета ми е да се отпуснеш и ще се справиш, не бъди нервен, че аз като се притесних, за малко щях да е пропусна
![]()
Еми рано или късно ше се стигне до нея. И за всеки си има първи път. Има хиляди теми..в търсачката с който може да се обогатиш така да се каже.Пък какво сте се стегнали.Първия път..ще е труден да,но едва ли ще излгеждаш така, защото първо трябва да си паснете и едва ли ще изглежда всякаш не можеш да се целуваш или нещо такова... С времето ще се научиш xD![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Мисля че ДаПървоначално написано от Mihailova
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Няма място за притеснения в този живот бе ! : )
Ако се притесниш за това - няма да можеш да го направиш както трябва и след време, когато притеснението ти от подобни моменти се изпари, ще съжаляваш, че тогава не си бил толкова уверен в себе си, и че не можеш да повториш този същия момент със всичката тази увереност, която си насъбрал..
помня моята 1ва целувка...аз 4 клас тя 5и ;Д
остави се на момента, да не ти пука... няма как да се изложиш освен ако не ти мирише устата, или и се исплюеш, или си избършеш устата след целувка (пред нея, нахално с ръкав) и гледай да не пускаш много лиги...
всичко ще е ок
Raise your fist!
Nqma smisul da se obesnqva podrobno qsno i prochie....Ostavqsh se na momenta. Puk i nikoi ne se e rodil nauchen nali?![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
никой не е роден нау4ен
I can't stop myself from loving you <3
Никой не се е родил научен.. споко просто се отпусни![]()
+1Първоначално написано от hello_kitty_f
Когато дойде този момент, ти ще знаеш какво да правиш - спокойно. То идва отвътре![]()
Не е страшно, ще я целунеш веднъж - два пъти... и ще му хванеш цаката![]()
еlsy![]()
Наистина е страшно...целуването трябва да се забрани със закон...
Човече,не се излагай..
ти и ся си идиот, така че немаш никъв проблем![]()
От къде знаеш ,че не можеш като не си се целувал само не ми е ясноПък и точно огелпването на първата целувка е забавното , щоо т псоле си спомняш с насмешка кво е било ... Ей аз като се сетя ква трагедия беше мойта си умирам от смях
въпреки което беше и супер , защото харесвах онова момче ... Така че се успокой целуни я и само внимавай да не я лигавиш или ухапеш....
ДАЙ СИ ПРИЯТЕЛКАТА ДА ТЕ НАУЧА.
АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!
Хич да не ти пука...и тя не знае кво ще е
Иначе си е екшън де после като задобрееш ще си се смееш на акъла....и да не ти пука ще я олигавиш ли (аз така правя) просто унимавай с зъбките......абе с нищо не внимавай отпускаш се и смучиш
![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
При целуването няма правила,нито закони.Целувай я както ти харесва(нежно или страстно)
Руса кукличка
бахти фаталното... аз съм на 16 и не съм... всеки може, просто докато пробва, не го осъзнава... давай напред, пък... каквото сабя покаже![]()
Може да няма закони ама е препоръчително някой неща да се правят... Примерно като лигавенето ( ужас ! ) хапане ( срам и позор ...) и кво ли още не ... А и примерно ако момчето е с някви загрубели сухи устни на мен лично ще ми се отще да го целуна , защото е много кофтиПървоначално написано от angelcheeee_93
!
де да се раждахме научени .. да наистина целувай както ти харесва
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.