.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Целувахме се и сега ме отбягва

zdravei te.pi6a za6toto imam problem s edno mom4e.poznavam go ot 6meseca i o6te pyrvata ve4er hlytnah mnogo.postepeno stanahme mnogo dobri priqteli.pravehmi vsi4ko zaedno.edna ve4er malko prekalihme s alkohola i s celuvahme a na drugata sutri se dyjahme taka se edno ni6to ne e stanalo.daje si misleh 4e pove4e nqma da se obadi no go naprevi.i ne6tata si trygna po staro mu,no ne sme komentirali slu4kata.ot togava minaha 3meseca,no tazi sednica imam 4uvstvoto 4e me otbqgva.kazete mi molq vi kakvo da pravq ne iskam da go zagubq mnogo e vajen za men.da go popitam li za6to me izbqgva ili da iz4akam.

Moderated by slun4ice
    т.1 и т.7 от правилника
    Постове на латиница ще бъдат изтривани от 1-ви април

ми кажи му кво искаш

Има си ново гадже?
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Според мен един такъв въпрос "Защо ме отбягваш?" ще извика моментална защитна реакция "Не, няма такова нещо, въобразяваш си". Остави, че в тази ситуация ти минаваш за заблудената, а също така той ще се отдалечи още повече. Когато едно момиче започне да пили главата на едно момче с глупави въпроси и иска от него да се обяснява, то е почти сигурно, че ще го загуби. Не се дръж като отчаяна влюбена..
    За случката с напиването и целувката, обяснението е просто - напили сте се, точка. Точно след такава вечер не бива да си внушаваш, че той изпитва по-специални чувства към теб, сиреч иска да тръгнете. Било си е там за там и поведението му на следващия ден и през трите месеца, които са минали, го доказва. В живота сентенцията In vino veritas не е аксиома.
    Memento, homo, quia pulvis est et pulverem reverteris

Град
    < 33
    Еми значи
    1во: Ти не си го имала,за да го изгубиш.
    2ро: Наистина ,ако го попиташ така ще започне да овърта ..
    3то: Не виждам какво можеш да направиш в случая , той може
    да си има друго момиче , а и между вас нищо не е станало!
    Той е бил пиян ,позабавлявал се е ,сега нито коментира тва,нито нищо
    / кой знае дали помни / , така че не виждам кво се впрягаш ..
    Тва е било някво забавление за вечерта и не ми се вярва да прерасне
    в нещо повече от това ..И за да не ти убивам надеждите,ще те посъветвам
    да го наблюдаваш и да видиш как ще се държи в следващите дни и после
    сама си прави изводите!

П.П. Научи се да пишеш!
    П.П2. Ти на колко си ?
    Actions speaks louder then words .. >.<

Щом са минали 3 месеца, едва ли целувката е причината да те отбягва .....
    A.D.I.D.A.S.

Град
    В сърцата на хората.
    Възможно ли е момчето да се надявал да стане те повече от приятели ,а да нямал смелост да ти признае

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Цитирай Първоначално написано от sadsad
    Щом са минали 3 месеца, едва ли целувката е причината да те отбягва .....
    И аз това щях да напиша... Ако целувката беше причината то той щеше да почне да те отбягва веднага след случката, не след 3 месеца...
    Може би момчето си харесва друга. Вие като гледам не сте кой знае колко близки - добри поднати сте по-скоро тъй че наистина няма какво да губиш след като не сте имали някакви по-сериозни отношения...
    Ако директно го попиташ "Защо ме отбягваш?" първото, което ще получиш за отговор ще бъде "Няма такова нещо" така че по-добре не го питай нищо, а остави нещата така както са в момента... Тамън ще разбереш дали те харесва
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

vsi4ki sa takiva no vse pak go pitai
    Никога няма да забравя тези мигове !
    С теб аз се чувствах добре ... !

Град
    Велико Търново
    Защо не си внимавала как се държиш,момчетата обичат недостъпните,а не лесните рибки.
    Руса кукличка

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Не го питай,нищо няма да ти каже,а ти ще си останеш шматката с глупавия въпрос.
    Лично аз мисля,че не те харесва,защото ако те харесваше колкото и да го е срам и да се претиснява все щеше да ти каже някога,а като съдя по думите ти не го и е показал,ако беше ти първа щеше да разбереш дали има нещо повече.

Както казаха по-нагоре,наблюдавай го и сама си прави изводите,но в никакъв случай не го питай защо те отбягва.

Град
    Shumen
    Ami...Qvno ste mnogo dobri priqteli kakto opisa zashto ne pogovorite shte e po-lesno taka i za dvama vi
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Докато изчакаш и вече ще си го загубила.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Obadi mu se i mu kaji che iskate da pogovorite...kato se vidite bydi iskrena s nego kaji mu predpolojeniqta si,strahovete si i che go cenish adski mnogo kato priqtel i ne iskash zalitaneto v piqnskata vecher da poprechi na inache dobrite vi vzaimootnosheniq;]

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Може би си е харесал друго момиче...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Ами просто всичко е било за момента. . колкото и неприятно да звучи .. приеми го че и на 2 мата ви е било хубаво тогава . няма после .. няма продължение ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    sofiq
    Слушай сичко това ми е адски познато въпреки в малко по-различна светлина..искам да ти кажа,че колкото повече изчакваш толкова повече ще се влушават нещата звънни му,вижте се и си поговорете,според мене ако изчакваш още накрая ще го загубиш,няма смисъл не прави тая грешка Успех
    минаваш край мен,продължаваш нататък,всичко в теб ме кара да припадам няма ли ти да ме погледнеш,да се усмихнеш,да кажеш хей ей-ей-ей-ей-ейййй !!! [tova e pesnichka koqto az i edna moq fr izmislihme v tramvai 12 :P]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си