Цитирай Първоначално написано от Sissy90
В рибата има мазнини, които няма от къде другаде да си набавиш - Омега-нещо си, не помня числата, но са важни. Препоръчително е да се яде риба поде един път седмично.
Вярно е, че не можеш да знаеш колко време е минало преди да я замразят. Но това важи за всички храни - не можеш да си сигурен на 100%, че са качествени. Е, за чипсовете, вафлите и шоколадовите десерти можеш да си 100% сигурен, че няма почти нищо полезно. Та за качеството - доверяваш се на това, че законите за защита на потребителите и ХЕИ си вършат работата или не ядеш нищо, това е положението.
На мен няма нужда да ми обясняваш какво полезно и вредно има в храните. Тези неща ги знам от общо 8 години... Омега-3 и омега-6 са нещото, което имаш в предвид. Лененото семе е източник на тези ненаситени мастни киселини. Соята на омега-3