- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ох.. ми кфо да ям :?
При мен е много странно всеки ми казва,че съм отслабнала и аз го виждам,но кг са ми същите както и обиколката на талията и ханша,защото за мен това и по важно от кг![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
ами сериозно обмислям, да ходя на доктор да се изследвам дали не съм болна от нещо, ако и това не е влизам в лудницатаПървоначално написано от ReBeL
![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
аз вече сериозно се замислям за лекар - ендокринолог , много е странно това, писна ми да ям само трева като някаква коза и ябълки дето язвата ми от тях на гъз стана и накрая нищоПървоначално написано от colymoly
![]()
много особен случай сме двете с тебе
![]()
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
веротно имаме проблем с обмяната на веществата, има си хапчета за това и съм чувала, че като се нормализира това отслабваш, но ме е страх после да не си върна килцата и отгоре, при това съм много против такива хапчета, но ако имам такъв проблем ще се наложи, мислех да ходя на прифилактичен преглед, но какво ще ми открият там... нищо, само кръв ще ме претегли и кръвно едни такива и нищо, първо на диетолог според мен и след това ако не помогне на ендокринологПървоначално написано от ReBeL
и мен да ти кажа не ми харесват много много такива хапчетаи мен ме е страх да не стана после още по - дебела, че с хормони шега не бива
Абе да си караме на здравословно хранене, ето вече се стопли ще тичаме яко и трябва да стане , дано да е било просто от зимния сезон , не знам и аз вече от какво може да е
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
ами и аз точно това мисля, да бягам, не ме мързи имам воля и си гладувам с тези здравословни боклуци, ама няма как най-лошото е да се гледам в огледалото и да виждам, че няма никаква разлика, при положение, че от месец и половина, не съм яла като хората, ами преживям като камила с тези мюсли и тем подобни
Здравословната храна не е боклук. Като имам предвид, наистина здравословната... Боклуци са всички мазни лайна, с които се тъпчете през останалото време и наричате "вкусотии". А тея мюслита са толкова пълни със захар, че не знам как изобщо можеш да спазваш диети с тях...
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Зависи за какво мюсли става въпрос - в моето няма грам захар, само ядки и малко сушени плодове, аз добавям и сусам, че много обичам.
А за момичетата, които казват, че не отслабват - пробвали ли сте да броите колко калории приемате? Това, че ядете здравословно само по себе си не означава, че ще отслабнете. Отслабването се дължи основно на отрицателен енергиен баланс, а не толкова на храната, която ядете.
+42774892798327 da da mai tova 6te ti pomogne nai dobreПървоначално написано от FucKtheSyStem
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P
в моето няма захар, нито плодове и аз се замислих, че е възможно да е от него, сега ще го спра пък да видимПървоначално написано от BrokenInnocence
![]()
+10000Първоначално написано от BrokenInnocence
и аз мюсли не ям и не знам как има хора, които го ядът .. отвратително е , поне според мен, обичам краставички , доматчета, зелена салата ям макар че не е много вкусно и ябълки най - вече, варен грах , варен кафяв ориз ама без олио, сол и др. ама не помага .. аз съм си широка в ханша до ген опира работата отчасти при мен, но не искам да се примиря с това, ако трябва и на глад ще мина , поне знам, че съм направила всичко по силите ми, за да съм слаба![]()
Абе не е хубаво и само такива храни да ядеш...Организна има нужда и от мазнини.Истинския шоколад е полезен, но не и да се прекалява, в смисъл-всичко, скоето се прекалява е вредно...Яж си всичко и не се ограничавай...Да ядеш само плодове и ядки също не е много хубавоИ още повече, че си слаба...яж си
Аз пък съм супер слаба и винаги съм била такава...Храна не подбирам-ям всичко ама не пълнея, а искам
![]()
You're singing the songs
Thinking this is the life
And you wake up in the morning
and your head feels twice the size...
Е...няма как да не е здравословно, при положение, че това не е ядене. Яденето ти е всъщност една моя закуска, пък нямам 50кг...