.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    При мен е много странно всеки ми казва,че съм отслабнала и аз го виждам,но кг са ми същите както и обиколката на талията и ханша,защото за мен това и по важно от кг
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Цитирай Първоначално написано от ReBeL
    Цитирай Първоначално написано от colymoly
    Цитирай Първоначално написано от galu6a
    всичко е до волята просто намали газираното хляба и срадкото и след време даже ще можеш и да ги спреш е шикилад можеш да си хапваш малко ама не по едни шоколад на ден мисля ,че това което ядеш в момента е добро
    добре, ама аз като ги спрях, що не съм отслабнала
    и аз това се питам
    ами сериозно обмислям, да ходя на доктор да се изследвам дали не съм болна от нещо, ако и това не е влизам в лудницата
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

всичко е до волята просто намали газираното хляба и срадкото и след време даже ще можеш и да ги спреш е шикилад можеш да си хапваш малко ама не по едни шоколад на ден мисля ,че това което ядеш в момента е добро
    и аз това се питам
    ами сериозно обмислям, да ходя на доктор да се изследвам дали не съм болна от нещо, ако и това не е влизам в лудницата
    аз вече сериозно се замислям за лекар - ендокринолог , много е странно това, писна ми да ям само трева като някаква коза и ябълки дето язвата ми от тях на гъз стана и накрая нищо много особен случай сме двете с тебе

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

и аз това се питам
    аз вече сериозно се замислям за лекар - ендокринолог , много е странно това, писна ми да ям само трева като някаква коза и ябълки дето язвата ми от тях на "задни части" стана и накрая нищо много особен случай сме двете с тебе
    веротно имаме проблем с обмяната на веществата, има си хапчета за това и съм чувала, че като се нормализира това отслабваш, но ме е страх после да не си върна килцата и отгоре, при това съм много против такива хапчета, но ако имам такъв проблем ще се наложи, мислех да ходя на прифилактичен преглед, но какво ще ми открият там... нищо, само кръв ще ме претегли и кръвно едни такива и нищо, първо на диетолог според мен и след това ако не помогне на ендокринолог

и мен да ти кажа не ми харесват много много такива хапчета и мен ме е страх да не стана после още по - дебела, че с хормони шега не бива Абе да си караме на здравословно хранене, ето вече се стопли ще тичаме яко и трябва да стане , дано да е било просто от зимния сезон , не знам и аз вече от какво може да е

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight

ами и аз точно това мисля, да бягам, не ме мързи имам воля и си гладувам с тези здравословни боклуци, ама няма как най-лошото е да се гледам в огледалото и да виждам, че няма никаква разлика, при положение, че от месец и половина, не съм яла като хората, ами преживям като камила с тези мюсли и тем подобни

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Здравословната храна не е боклук. Като имам предвид, наистина здравословната... Боклуци са всички мазни лайна, с които се тъпчете през останалото време и наричате "вкусотии". А тея мюслита са толкова пълни със захар, че не знам как изобщо можеш да спазваш диети с тях...
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Град
    Горна Оряховица
    Зависи за какво мюсли става въпрос - в моето няма грам захар, само ядки и малко сушени плодове, аз добавям и сусам, че много обичам.
    А за момичетата, които казват, че не отслабват - пробвали ли сте да броите колко калории приемате? Това, че ядете здравословно само по себе си не означава, че ще отслабнете. Отслабването се дължи основно на отрицателен енергиен баланс, а не толкова на храната, която ядете.

Цитирай Първоначално написано от FucKtheSyStem
    Цитирай Първоначално написано от Cable
    Амфетамин
    +
    +42774892798327 da da mai tova 6te ti pomogne nai dobre :P :P

Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    Здравословната храна не е боклук. Като имам предвид, наистина здравословната... Боклуци са всички мазни лайна, с които се тъпчете през останалото време и наричате "вкусотии". А тея мюслита са толкова пълни със захар, че не знам как изобщо можеш да спазваш диети с тях...
    в моето няма захар, нито плодове и аз се замислих, че е възможно да е от него, сега ще го спра пък да видим

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    +10000

и аз мюсли не ям и не знам как има хора, които го ядът .. отвратително е , поне според мен, обичам краставички , доматчета, зелена салата ям макар че не е много вкусно и ябълки най - вече, варен грах , варен кафяв ориз ама без олио, сол и др. ама не помага .. аз съм си широка в ханша до ген опира работата отчасти при мен, но не искам да се примиря с това, ако трябва и на глад ще мина , поне знам, че съм направила всичко по силите ми, за да съм слаба

Абе не е хубаво и само такива храни да ядеш...Организна има нужда и от мазнини.Истинския шоколад е полезен, но не и да се прекалява, в смисъл-всичко, скоето се прекалява е вредно...Яж си всичко и не се ограничавай...Да ядеш само плодове и ядки също не е много хубаво И още повече, че си слаба...яж си Аз пък съм супер слаба и винаги съм била такава...Храна не подбирам-ям всичко ама не пълнея, а искам

You're singing the songs
    Thinking this is the life
    And you wake up in the morning
    and your head feels twice the size...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Е...няма как да не е здравословно, при положение, че това не е ядене. Яденето ти е всъщност една моя закуска, пък нямам 50кг...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си