.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

За една четка..въпрос.

Ам хора пуснали са сега една четка за коса в Avon от типа на тази

само че е без огледалце.Бяха ми казали,че може с нея така да я сгънеш и да дърпаш косата докато се сушиш,и изправя,вместо преса,защото мн ми гори косата,пък и моята коса не е чуплива,просто изправям тук там и оформям,не ми трябва кой знае какъв ефект.Какво мислите? Дали става..

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    o.0 Тва го чувам за първи път, ама може наистина да е възможно
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

На мене пък ми разказваха за четка, която докато се решиш ти маха цъфтежите и я заглажда супер яко
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Цитирай Първоначално написано от kapinka
    На мене пък ми разказваха за четка, която докато се решиш ти маха цъфтежите и я заглажда супер яко
    Ох вече всичко е възможно Ако е вярно ще бъде супер

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    С тази четка НЕ СТАВА!!!
    Отиди в някой козметичен магазин и си купи специална четка за изправяне (тип щипка ... т.е. прилича малко на пресите за коса,но от едната страна е четка,а от другата има празно пространство в средата за да може да се "защипе" косата ... дано си ме разбрала ) Струва около 5 лв. и е доста хубава В каталозите на Ейвън преди също имаше такава четка,но цената й беше около 10-12 лв.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    С тази четка НЕ СТАВА!!!
    Отиди в някой козметичен магазин и си купи специална четка за изправяне (тип щипка ... т.е. прилича малко на пресите за коса,но от едната страна е четка,а от другата има празно пространство в средата за да може да се "защипе" косата ... дано си ме разбрала ) Струва около 5 лв. и е доста хубава В каталозите на Ейвън преди също имаше такава четка,но цената й беше около 10-12 лв.
    Можеш ли да ни дадеш снимка, че нещо не схванах за устройството
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Мега фен Аватара на SunSmile
    Тва е пълна глупост!!! Имала съм такава четка, преи време пак я имаше в AVON. Няма значение дали е с огледало или без, когато затвориш четката зъбчетата и се свиват навътре и почти няма разстояние м/у тях (зъбчетата). Опората на която са закрепени зъбчетата е гумена (нещо такова) и при натиск се свива надолу, което сгъстява зъбчетата. А за да я свиеш да стане за изправяне, задължително ще се свият и зъбчетата.
    Това е някаква глупост. Ако искаш да си изправиш косата може да използваш голяма кръгла четка. Взимаш кичур мокра коса, навиваш го на четката и сушиш... получава се ефекта на издухване в салоните
    Тази четка на Avon има предимството, че се сгъва и е удобна да се носи в чанта без зъбчетата да се закачват тук и там. Определено не става за изправяне!
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Аха,благодаря ви,явно съм щяла да се прецакам! Еми ще потърся и за тази четка,за която обясни 3oPuTy и ако някой има снимка няма да е лошо

Трудно една обикновенна четка,може да замести пресата.Има едни заоблени те са за дърпане на коса не тези ве!

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kapinka
    виждала съм я тази четка преди години в една реклама по телевизията
    а за тази четка на Ейвън може би ще стане по -права косата,но надали ще е като с преса...

Град
    Ето я четката (тази първата) Съжелявам за лошото качество,но снимката в списанието е твърде малка и нефотогенична

Град
    София
    мерси
    Наистина има логика.Ако не се лъжа, тя е с формата на преса.Възможно е..А име има ли си?За да знам как да питам фризиорката.

Град
    Миии за име не знам ... Предполагам,че ако й обясниш долу-горе какво представлява ще се сети Примерно й казваш "четка за изправяне на коса,но не обла,а тип щипка (или й казваш "във формата прилича на преса за коса")" А може направо да вземеш една преса и да й обясниш "тук има зъбчета,а тук дупчици" Знам ли

Град
    София
    Миии за име не знам ... Предполагам,че ако й обясниш долу-горе какво представлява ще се сети Примерно й казваш "четка за изправяне на коса,но не обла,а тип щипка (или й казваш "във формата прилича на преса за коса")" А може направо да вземеш една преса и да й обясниш "тук има зъбчета,а тук дупчици" Знам ли

ОК.Благодаря.Ако отида днес или утре, ще я питам и ще ви осведомя .

Град
    Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA

ОК.Благодаря.Ако отида днес или утре, ще я питам и ще ви осведомя .
    Ако питаш мен за по-лесно отиди до някой козметичен магазин и разгледай гребените и четките 100% ще я има и тази И просто ще я посочиш и ще кажеш "Искам тази четка" и готово

Ето я четката (тази първата) Съжелявам за лошото качество,но снимката в списанието е твърде малка и нефотогенична
    Мн благодаря и аз за снимката,ще потърся.Определено тази изглежда по-добър вариянт

Една приятелак имаше такава четка и ми каза, че не върши особена работа.

аз си използвам моята четка, която си е най-обикновена, докато я суша и косата ми се изправя. Така че може и да зависи и от сешоара, щом моята четка не е предназначена за това, но върши работа? хмм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си