- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За една четка..въпрос.
Ам хора пуснали са сега една четка за коса в Avon от типа на тази
само че е без огледалце.Бяха ми казали,че може с нея така да я сгънеш и да дърпаш косата докато се сушиш,и изправя,вместо преса,защото мн ми гори косата,пък и моята коса не е чуплива,просто изправям тук там и оформям,не ми трябва кой знае какъв ефект.Какво мислите? Дали става..![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
o.0 Тва го чувам за първи път, ама може наистина да е възможно![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
На мене пък ми разказваха за четка, която докато се решиш ти маха цъфтежите и я заглажда супер яко![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Ох вече всичко е възможноПървоначално написано от kapinka
Ако е вярно ще бъде супер
![]()
С тази четка НЕ СТАВА!!!
Отиди в някой козметичен магазин и си купи специална четка за изправяне (тип щипка ... т.е. прилича малко на пресите за коса,но от едната страна е четка,а от другата има празно пространство в средата за да може да се "защипе" косата ... дано си ме разбрала)
Струва около 5 лв. и е доста хубава
В каталозите на Ейвън преди също имаше такава четка,но цената й беше около 10-12 лв.
![]()
Можеш ли да ни дадеш снимка, че нещо не схванах за устройствотоПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Тва е пълна глупост!!! Имала съм такава четка, преи време пак я имаше в AVON. Няма значение дали е с огледало или без, когато затвориш четката зъбчетата и се свиват навътре и почти няма разстояние м/у тях (зъбчетата). Опората на която са закрепени зъбчетата е гумена (нещо такова) и при натиск се свива надолу, което сгъстява зъбчетата. А за да я свиеш да стане за изправяне, задължително ще се свият и зъбчетата.
Това е някаква глупост. Ако искаш да си изправиш косата може да използваш голяма кръгла четка. Взимаш кичур мокра коса, навиваш го на четката и сушиш... получава се ефекта на издухване в салоните![]()
Тази четка на Avon има предимството, че се сгъва и е удобна да се носи в чанта без зъбчетата да се закачват тук и там. Определено не става за изправяне!![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Аха,благодаря ви,явно съм щяла да се прецакам!Еми ще потърся и за тази четка,за която обясни 3oPuTy и ако някой има снимка няма да е лошо
![]()
![]()
Трудно една обикновенна четка,може да замести пресата.Има едни заоблени те са за дърпане на коса не тези ве!![]()
виждала съм я тази четка преди години в една реклама по телевизиятаПървоначално написано от kapinka
![]()
а за тази четка на Ейвън може би ще стане по -права косата,но надали ще е като с преса...
Ето я четката (тази първата)Съжелявам за лошото качество,но снимката в списанието е твърде малка и нефотогенична
![]()
![]()
![]()
![]()
мерси
Наистина има логика.Ако не се лъжа, тя е с формата на преса.Възможно е..А име има ли си?За да знам как да питам фризиорката.
Миии за име не знам ... Предполагам,че ако й обясниш долу-горе какво представлява ще се сетиПримерно й казваш "четка за изправяне на коса,но не обла,а тип щипка (или й казваш "във формата прилича на преса за коса")"
А може направо да вземеш една преса и да й обясниш "тук има зъбчета,а тук дупчици"
Знам ли
![]()
Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ОК.Благодаря.Ако отида днес или утре, ще я питам и ще ви осведомя.
Ако питаш мен за по-лесно отиди до някой козметичен магазин и разгледай гребените и четкитеПървоначално написано от AnIcHkAtA
100% ще я има и тази
И просто ще я посочиш и ще кажеш "Искам тази четка" и готово
![]()
Мн благодаря и аз за снимката,ще потърся.Определено тази изглежда по-добър вариянтПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
Една приятелак имаше такава четка и ми каза, че не върши особена работа.Първоначално написано от 3oPuTy
аз си използвам моята четка, която си е най-обикновена, докато я суша и косата ми се изправя. Така че може и да зависи и от сешоара, щом моята четка не е предназначена за това, но върши работа?хмм