- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да му намекна ли ?
Така имам някои колебания и реших да пусна тази тема и да помоля за съвет![]()
С едно момче се познаваме от малки живеем на една улица.Допреди няколко години бяхме просто познати.Миналото лято станахе много близки той ми споделя много неща - за момичета ... абе за всичко аз му нямам толкова доверие и той го знае но продължава да ми споделя и до днес.Ние се събираме често компания от 6-7 души сме и той почти винаги се държи мило с мен,сяда винаги до мен,понякога и ме прегръща .... проблема е че в началото аз се опитвах да избягвам тези прекалено нежни сценки за да си запазим приятелството.Но още от тогава имам някви чуства към него.Наскоро той ми сподели как ще ходи с едно момиче само за да я е ..... . И сега аз немога да реша да му намекна ли някак че го харесвам или просто да се забавлявам с него защото той е наистита яко парче но пък май иска само секс от момичетата![]()
Нищо няма да загубиш ако пробваш... или да му споделиш...или по точно да му намекнеш по някакъв начин..
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
"Той е наистина яко парче" омг ...
А, иначе е добре да му намекнеш , но точно и ясно какво искаш , за да не остане с погрешно впечатление . Ако той отговори на чувствата ти по същия начин ..знаеш си ..
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
не е казано че като иска само секс от едно момиче това иска от всички!Има си жени за една вече има и сериозни!Да ти кажа честно аз не бих му споделила но ти най добре си знаеш какви са ви отношенията и никой друг няма да реши по добре от теб самата!
Това ми е проблема че незнам какво искам дали само секс защото знам че той няма да ми откаже защото ми е казвал че падна ли му ....Първоначално написано от FreeSpirit
Но незнам дали после няма да изгуби интерес към мене или пък аз няма да се влюбя в него ....
![]()
namekni my,ako ne te haresva,nqma,za6o da si nabiva6 filmi,yspeh
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ама другото му парче,може да не е толкова якоПървоначално написано от selens
![]()
Първоначално написано от aciko
![]()
![]()
![]()
![]()
Сега си поговорихме аз не му казах че го харесвам де .... той каза че невярва в серозните момичета а вярва само на мен ....Първоначално написано от soul1199
и му е много приятно да сме заедно просто го е страх как ще реагира най добрия му прятел ако се хване с мене (заговорихме се и той го каза) ебаси детската градина
сеедно съм на 12
![]()
![]()
Първоначално написано от selens
![]()
![]()
i sq har li te?
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
А ти на колко си всъщност? А той?
На 16 а той на 17 а се държи като 12 годишно лапеПървоначално написано от aciko
![]()
Простак,как не го е срамПървоначално написано от selens
,аз ако бех на негово място и ако и ти беше яко парче,бих те взел
![]()
БТВ: Ся видях,че си спамерката от вчера - Здравей![]()
![]()
ЗдрастиПървоначално написано от aciko
Като си ми донесат фотоапарата след 2 часа мога да кача снимка да си кажете мнението
![]()
Мм идеално,идеално![]()
О боже,да ти кажа твоя приятел е голям простак![]()
А от къде си?
^ наистина е тъп.... супер си... действай let it rock
Raise your fist!
От София съм но си купихме апартамент в Смолян и вече живея в Смолян той също е от тамПървоначално написано от aciko
![]()
Мм има му нещо на твоя човек,ако бех на негово място,досега ако съм те харесвал,да съм ти казал 1000 пътиПървоначално написано от selens
![]()
Е разкри ме,харесвам яПървоначално написано от MostHated
![]()
дръж си на обещанието, напиши го 999 пътиПървоначално написано от aciko
![]()
Raise your fist!
Къде да напиша 1 000 че харесвам малката принцеса![]()