- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Стенания при самозадоволяване ?
Случвало ли ви се е до такава степен да се възбудите при самозадоволяване, че да издавате леки стонове.. или пък да викате.. знам ли ви какво правите.. : )
п.п. въпросът го задавам и към момчетата и към момичетата..
Да, при мен се случва - стимулацията на клитора ми доставя толкова силен и рязък оргазъм, сравнено с дълбокия по-бавен и траен вагинален оргазъм, че не мога без стон
За момче или за момиче говорим?
Аз лично(момче съм) не издавам нищо особено само към края едно А-а-а и това е...Проблема е че не знам дали това е заради удоволствието или защото кръста ми се схваща на стола...![]()
Случвало се е,но са били тихички,за да не ме чуят![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Tova za krusta me ubiПървоначално написано от Asatov
![]()
kosmodisk e re6enieto
![]()
![]()
![]()
ne se samozadovolqvam..sledovatelno nqq i stonove![]()
![]()
Cruel Intentions
По-темата мразя сам да се оправям- скука е....Първоначално написано от mysterious93
Две мравки се срещат едната носи нещо на гърба, другата я пита:
-Ква е тая гъсеница която влачиш бе?
-тва не е гъсеница, тва е космосдиск.....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
ee...ne ostavqi drug da ti vur6i rabotata i da ti pravi me4e6ki uslugiПървоначално написано от ubuntureload
a za mravkite
![]()
![]()
e da ne go mukne postoqno..samo dokat si masturbira
![]()
Cruel Intentions
Да и то не леки стонове - то си е кеф![]()
Божествена лудост ли ме обхвана?
Estestveno e da se sluchva...to tva si e choveshtinka![]()
![]()
ne
Когато съм сама в нас се е случвало но като цяло когато се опитвам да не издавам звуци оргазма е по-силен.
При мен се случва рядко.. : ) но си е супер яко.. просто направя ли го - значи съм се възбудил максимално и крайния момент е бил страхотен.. но се случва рядко.. предполагам зависи от нивото на възбуда.. но не се случва нарочно.. някак си просто ей така.. : )
При мен се случва абсолютно всеки път, особено като свършвам. И все пак гледам да не ме чуят..
Никога не съм издавал звуци като се самозадоволявам,като че ли ме е срам от себе си не знам.
Тихички![]()
Come out, come out wherever you are...
da,tva estestveno
Аз си стена винаги....Когато съм сама се оптускам и нз...
Абе не съм много тиха по-някога.. Особено като знам,че няма кой да ме чуе..
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Аз лекичко си стена като мастурбирам,защото ми става много готино и не мога да се сдържа!
Сигурно ако някое момиче ме мастурбира ще викам доста силно от прилив на кеф!!!
Зад всеки успял мъж
стои една силна жена!
Трябва да е шумнично при мен ,но не обичам да се самозадоволявам![]()
Всичко Което Сам Търсила Отчаяно - Ти Си! Аз Те Намерих, Любов, Нищо Друго Не ИсКаМ...Само Да Бъдеш До Мен!