- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Писна ми от гадния живот !!!
Тва е поредната тема от отчаяно момиче от скапания живот. Аз нямам история, просто искам да напиша всичко, което ми тежи и дано ми олекне. Писна ми от родителите ми, които не ме разбират грам, дори не се и опитват, не ме познават що за човек съм и дори не се опитват да се доближат до мен. Писна ми от скапаните хора в скапания град, които постоянно говорят зад гърба ти и те обсъждат. Мизерници! Никой не гледа себе си, все се бъркат в живота ти. Никой не му пука колко ще те нарани с думите си и ако си добър, честен и всеотдаен само те мачкат и не те ебават за жив. Толкова е трудно да си намериш истински приятели в днешно време, че чак ми се реве. След всяко предателство, след всяка обида, след всяка интрига се чувствам адски зле, баси, за кво живота е такъв? За квооо??? За кво тряа да страдаш заради грешките и думите на някой си? Понякога се чудя как след всичките скапани работи, които съм преживяла съм успяла да се задържа такава каквато съм. Иска ми се понякога и аз да съм безчувствена кучка и да не ми пука за нищо. Задавали са ми въпроса : Кой ще те уважава тогава? А..ся като съм точно обратното кой ме уважава? Кой ме оценява такава каквато съм? Кой си направи труда да стигне до истинското ми аз и да разбере що за човек съм...щото тъкмо си помислиш,че си опознал някой и ДА!!! Той е човека, истинския човек, с който да можеш да разговаряш за всичко и ХОП!! Той е поредния, използвал те за лична изгода. Иска ми се да пукна. Ако знаех, че ще имам 2ри живот на тоя бих му еб*ла майката! А гаджето...2 години смятам, че са достатъчно,за да станеш въздуха и водата за него, както той за мен. А той кфо? Уж ме разбира, уж всичко ни е идеално, уж сме преживяли толкова много заедно...ама само УЖ. Караме се като непознати, все едно сме чужди, все едно не ни пука един за друг. Замислям се кво става с мен? Има ли още такива хора,успяли да съхранят истинското, човечното в себе си..? Не намирам отговора. Чудя се дали не полудявам. Щото май натам отиват работите, всичкото напрежение се събира в мен, щото няма с кой да споделя, и май полудявам. Опитвам се да достигна до хората, да им покажа,че могат да разчитат на мен, че мога да бъда истинска приятелка, а те през тва време си ме въртят и използват като пионка, за да достигнат целите си. Божеее до къде стигна света. Чудя се дали аз съм нормалната или точно аз съм ненормалната, а всички останали - нормални. Искам да не ми пука толкова много, опитвам се да се държа, но не мога. Блъъъхххххкво да правя народееее....
![]()
![]()
Na tozi swqt ne e lesno da si dobar, trqbwa da budesh i dostatachno silen, za da ponesesh posledstwiqta ot dobrotata si ..!
Спокойно.
Всичко ще се оправи.
Просто сега си..
мхм..
абе в някакво странно положение.
След известно време ще имаш друга гледна точка.
Просто..
ДА НЕ ТИ ПУКА!
Аз попивах всичко в себе си.Всяко нещо можеше да ме разстрои.И най-важното - гледах от лошата страна на нещата.
Сега съм се променила..доколкото сама мога да преценя.
Бъди оптимист.
С ножа и вените..не се решават работите бе...пък и не съм някво лапе да мисля по този начин. Баси то ако всички мислеха, че така ще избягат от проблемите до ся нямаше да има изобщо потребители на теен-а хах
Na tozi swqt ne e lesno da si dobar, trqbwa da budesh i dostatachno silen, za da ponesesh posledstwiqta ot dobrotata si ..!
Е опитай се да намериш хубавото.. знам, че звучи тъпо и лесно, когато е написано, но просто го направи.. това, че си успяла да се запазиш такава, каквато си желала е страхотно.. просто ти е нужно време за да успееш да го погледнеш с други очи и да се насладиш на това, което си.. Преди време и аз чувствах всичко по този начин, но сега.. сега се опитвам да гледам на нещата от друг ъгъл.. Просто знам какво е да си винаги честен и да не кривваш нито на сантиметър от това, което искаш да си, а другите да го правят постоянно и ти да си задаваш въпроси и да се чудиш дали не грешиш с това кой се опитваш да бъдеш.. Просто тези чувства, които напират у теб те различават от другите.. и то по един уникално красив начин. Надявам се да го разбереш скоро..
ООО да точно тия думи исках да видяПървоначално написано от sexy89
Вече мога да ти отговоря подобаващо на темата.
Първо започни ти да разбираш родителите си а не, те теб...
Започни да преценяваш хората,Дръж се подобаващо, не бързай да показваш мекушавия характер веднага!Научи се да уважаваш себе си първо, после уважавай другите...А за приятеля ти е напълно нормално 2 години връзка....Дано да съм помогнал с нещо.
1во : Благодаря на всички ви.Първоначално написано от EeeBobii
2ро: EeeBobii опитвам се да говоря с тях за всичко, но те, особено майка ми, като и говоря нещо, тя или си гледа ТВ или в компа блее, но никакво внимание не получавам. Тати е малко по строг и макар че също опитвам да говоря с него, той показва едно такова...безразличие към мен. Кофти ми е така, Но съм свикнала, щото това от тяхна страна е откакто се помня. Уффф ...![]()
С времето нещата ще се променят ще видиш , всичко е от възрастта . Може дори по - лоши да станат.
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Ммммм откога чакам да видя такъв човек.
Девойче ще ти отговоря на впроса - не си ненормална, ти си специална. Жалко е че имаш все мишоци около теб, които те подтикват към такива мисли. Жалко е че родителите ти не ти обръщат внимание.
Но - welcome to life.
Спомням си когато аз минавах през този период. Наистина се питах кой е ненормалния в случая. Конкретно на въпорса ти - да, бъди кучка и ще те уважават. Света доолкова се е изкривил, че ако си добър ти се качват на главата. Бъди, кучка, режи наред, дръж на своето, поставяй себе си на първо място и ще те уважават. Парадоксално но факт. Колкото по малко внимание обръщаш на един човек, толкова повече той започва да се интересува от теб. И обратното. Ако се разкриеш пред него - той за какво да си прави труда изобщо. Има хора като теб, има хора съхранили човечното в себе си. Питаш кои са - всички кучки и мъжкия им вариант. Да, за да предпазят човека в себе си - те го скриват надълбоко в душата си. Който успее да достигне до там значи заслужава да го види. Трябват много пот, сълзи, труд и усилия за да докажеш на някого че ти си някой, а не поредния охлюв.
Бъди, кучка, режи наред, дръж на своето, поставяй себе си на първо място, тежи си на мястото и ще те уважават. Запази човешкото в себе си за някой, който ще има куража да започне да го търси и да го открие.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Всичко ще си дойде на мястото, просто преминаваш през труден период...
А пек това, че хората говорят... тегли им една майна и хич да не ти пука...
такива винаги има, и ще има...
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Живота е такъв каквто си го направим и силно вярвам в това. Убедена съм че всичко лошо което ми се е случвало сама съм си го направила съзнателно или не.![]()
Поеми отгворност и осъзнай че всичко ти го предизвикваш. Когато повярваш в това ще видиш че можеш да предизвикваш и хубави неща и те ще почнат да ти се случват.
Просто спокойно и не се притесняай. Няма непоправими неща и всичко е такова каквото сами решим да го видим.![]()
Някой е гледал "Тайната". Не вярвай сляпо на този филм.Първоначално написано от slun4ice
Хах да беше само филмаПървоначално написано от dimitar_ak
Изчела съм доста по темата а и съдя по собствения си опит и по опита на близките си. Не вярвам сляпо
![]()
Съгласен съм с хората твърдящи че сами контролираме събитията![]()
ще го преживееш... просто сега ти се е насъбрало... намери начин да си изкарваш някъде всичко... спортувай бягай, купи си боксова круша ( не се ебавам... ) просто намери начин... то е ясно, че приятел като хората нямаш да споделяш... нито родители... просто чакай всичко да отмине![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Права си....живота не винаги е розов,но човек трябва да се бори с трудностите,за да преуспее.Трябва сам да можеш да се оправяш,трудно би се намерил човек,който да иска да ти помогне.Повечето гледат личната си изгода и затова трябва да сме внимателни във всяко едно отношение.[b]
Руса кукличка
Много благодаря за всичко, което си ми казал. Наистина някак си ме надъха и всички, които се застъпихте и ми отговорихте по подобен начин, ме накараха да се почувствам по-добре. Не казвам,че съм най-зле от всички по света, знам, че хората имат къде-къде по-големи проблеми, но за мен тва са проблемите и ми е тежко. Благодаря ви наистина се почувствах по-силна и по-уверена в себе сиПървоначално написано от valdesbg
![]()
При добре зададен въпрос, се отговаря подобаващо.
Според мен госпожицата е получила нужната информация и подкрепа,време е да се заключи темата, аз така мисля![]()
така еПървоначално написано от Jesus