Цитирай Първоначално написано от valdesbg
Ммммм откога чакам да видя такъв човек.

Девойче ще ти отговоря на впроса - не си ненормална, ти си специална. Жалко е че имаш все мишоци около теб, които те подтикват към такива мисли. Жалко е че родителите ти не ти обръщат внимание.

Но - welcome to life.

Спомням си когато аз минавах през този период. Наистина се питах кой е ненормалния в случая. Конкретно на въпорса ти - да, бъди кучка и ще те уважават. Света доолкова се е изкривил, че ако си добър ти се качват на главата. Бъди, кучка, режи наред, дръж на своето, поставяй себе си на първо място и ще те уважават. Парадоксално но факт. Колкото по малко внимание обръщаш на един човек, толкова повече той започва да се интересува от теб. И обратното. Ако се разкриеш пред него - той за какво да си прави труда изобщо. Има хора като теб, има хора съхранили човечното в себе си. Питаш кои са - всички кучки и мъжкия им вариант. Да, за да предпазят човека в себе си - те го скриват надълбоко в душата си. Който успее да достигне до там значи заслужава да го види. Трябват много пот, сълзи, труд и усилия за да докажеш на някого че ти си някой, а не поредния охлюв.

Бъди, кучка, режи наред, дръж на своето, поставяй себе си на първо място, тежи си на мястото и ще те уважават. Запази човешкото в себе си за някой, който ще има куража да започне да го търси и да го открие.
Много благодаря за всичко, което си ми казал. Наистина някак си ме надъха и всички, които се застъпихте и ми отговорихте по подобен начин, ме накараха да се почувствам по-добре. Не казвам,че съм най-зле от всички по света, знам, че хората имат къде-къде по-големи проблеми, но за мен тва са проблемите и ми е тежко. Благодаря ви наистина се почувствах по-силна и по-уверена в себе си