.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Повече от фен

СтраХ Да обичАщ и Да бъДеш Обичан ... ;(

Здравейте сттана ми тъжно и реших да ви драсна за някое мнение ...Значи имам следния проблем просто изпитвам страх от нещо..когато някой ме хареса и тръгнем да излизаме и някакси го отблъсквам в последствие защото се държа твърде резервирано и сякаш ме е срах да обичам и да ме обичат...когато искам някой..след дълги усилия като се запозная с него и започне нещо става нещо и се отдърпвам..когато ходя по улицата сякаш ме е страх да не ме видят и да се разчуе и до наще..оф дайте някой съвет моля ви .. :S
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Град
    На изток от рая
    Кифлооооооо

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Град
    L.A. \ Moscow
    не си намерила човека ...
    Raise your fist!

Не те поэнавам,но предполагам,че нямаш голям опит със съэданията от противоположния пол.Така ли е?Мисля си,че от там идва проблемът ти.

Град
    Инкогнито
    Притеснението ти идва в повече 1 малко преди срещата колкото да се отпуснеш ще ти е от полза

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Shashavaaa
    Не те поэнавам,но предполагам,че нямаш голям опит със съэданията от противоположния пол.Така ли е?Мисля си,че от там идва проблемът ти.

mi ne e to4no taka s teq det ne mi puka e extra ..dori si4kite mi fr me mislqt za dushata na kompaniqta ..no teq det hAreswam i dokat ne gi opoznaq i se se pritesnqwam ;(
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Град
    Shumen
    Predpolagam ne si namerila tochniq chovek.No po princip i az imam strah ot tova da obicham.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

я се стегни малко
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Айде, веднага я нарочихте за кифла, само защото изпитва страх, който може би е чужд за вас.
    Много добре знам какво е и те разбирам напълно.
    Както казаха и преди мен-явно до този момент не си намерила подходящия човек-когото да обикнеш и съответно да позволиш и на него да те обикне.Не е нещо ненормално-напротив дори.Това до някъде показва, че държиш на себе си.
    Не се шашкай толкова от това, че някой може да види или по някакъв начин родителите ти да разберат, че си имаш приятел.
    Любовта е нещо прекрасно, надявам се, 4е и ти самата си плод на такава.(=
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    oh i az sam ne6to kato tebe .. sigurno mn sa te naranqvali i sega te e strah da se otpusne6 i da se doweri6

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    oh i az sam ne6to kato tebe .. sigurno mn sa te naranqvali i sega te e strah da se otpusne6 i da se doweri6

mi daa,ima go i tozi moment pone ne sym samo az :S za6toto se bqh ot4aqla. ..

Цитирай Първоначално написано от exclusive__16

spored men vinagi ima bolka taka iliina4e ..

Град
    На изток от рая
    Цитирай Първоначално написано от Seducti0n
    Айде, веднага я нарочихте за кифла, само защото изпитва страх, който може би е чужд за вас.
    Аз не за това,а за начина на написване на темата

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Град
    Bubble Land ((:
    Цитирай Първоначално написано от Lowe1
    Цитирай Първоначално написано от exclusive__16

spored men vinagi ima bolka taka iliina4e ..

Hip hop dance club Bubble Gums

Абе ти да не си някоя рязана монахиня, че ще се боиш от ваще - да не си от тия дето живеят в Родопите и се сърдят като им кажеш ПОМАК, тия ги мразя повече от фесовете.

Я се вземи в шибаните си малки ръчички, които са годни само за онаниране и поне веднъж се замисли - от какво има да се страхуваш - раздавай се на макс, живей на макс, обичай ако щеш на макс, само и само да си щастлива заради себе си, не чакай това хубавото да падне от космоса, а го стори сама... никой няма да дойде с каляската и пантофката...

НО здраве да е... живот и здраве и ти ще умреш
    Завърнах се от АДА, за да превърна живота ти в АД.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Канибалчо мамин златен, недей така, мой приоритет е да ги сдухвам. А и тя не е вечеря...засега

По въпорса на авторката - колкото повече си го набиваш в главата, толкоа по-вярно ще става. Замисли се - ако не пуснеш един човек, до себе си няма как да го опознаеш и той да те опознае. А страха от болката е повече от естествен. Но не бива да те кара да се затваряш в себе си. Защото така му се подчиняваш иии филма е пълен. Затова - въпреки този страх - кажи си майната му и пусни хората до себе си.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от MostHated
    не си намерила човека ...
    кратко,ясно и точно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си