- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо съм толкова наивна?
Преди 3 месеца тръгнах с въпросното момче. Всичко беше прекрасно, аз му вярвах, той на мен и така. Постоянно ми звънеше за кафе , обръщаше ми много внимание, после скъсахме. След 2 дни се събрахме отново. Всичко беше нормално, като приказка. Нямаше какво да искам повече. Докато миналия ден не скъсахме отново. Още същата вечер отново се разбрахме и събрахме. Много тъпо от моя страна. Вчера се видяхме, той се държеше леко странно. Попитах го дали е сигурен, че иска да сме заедно. Каза , че е сигурен , 4е го иска. Попитаме какво да направи , за да му повярвам. Казах му, че няма нужда да ми доказва и времето ще покаже. Като се прибирахме, той ме попита как ще се разберем за утре и каза , 4е ще ми се обади. Не го направи, не искам и аз да го правя. Имам чувството, че ме приема само като приятелка вече и затова продължава да е с мен. Дайте съвет! Ще съм благодарна на всеки , който изкаже мнение.;(
внучка мИчта
От толкова раздели и събирания на другия ден.. не ти ли писна?? Зарежи го.. явно те иска само за приятелка. Пък и обикновено ако скъсате веднъж е нормално да се съберете още веднъж ама още толкова пъти!!?![]()
![]()
![]()
По-добре скъсайте!
На колко си години и той на колко години е?!![]()
на 18 съм , той е на 16![]()
внучка мИчта
Само за 3 месеца и имате такива отношения? Опичай си акъла, този път е много трънлив.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
оф.. еми не е с акъл в главата /макар че не е нормално на 16 да не знае какво иска/Първоначално написано от Mim4etooo
![]()
Може би си му омръзнала?!?![]()
Какво разбираш под това да се държи странно?! /да не би да е замесено и друго момиче, възможно е../
то аз освен сама да си усложнявам живота друго не знам да праяПървоначално написано от Wrathchild
внучка мИчта
не е заради друго момиче, просто или ме иска само за приятелка или му е гузно, че късаме за 2 път и то за голяма тъпотия. осъзнава грешката си , но не мога да го разбера![]()
внучка мИчта
Поговорете ..Първоначално написано от Mim4etooo
![]()
Излезте някъде в парка примерно.. и го попитай защо се чувства несигурен и дали все още иска да продължите тези си отношения![]()
мерси за съвета ама вече съм го направила тва с разговора и уж искал да сме заедно пък не го показва, и аз не знам вече
внучка мИчта
Говорете,но сериозно,не от типа искащ ли да си с мен и да спрете до тук,а например искаш ли наистина да бъдеш с мен,а не да късаме и да се събираме през ден.Уточнете се веднъж завинаги и следващият пт като скъсате да ви е за последно,а не поредния.
Колкото и да лепиш счупена чаша все пак тя си остава счупена...Първоначално написано от Mim4etooo
![]()
а как сте със секса?
++Първоначално написано от selens
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Не е за теб.По-добре му изяви,че не искаш да се занимаваш повече с него.Така само те наранявa.
When You Live Forever,What Do You Live For??
я не се занимавай с по-малки...
на тоя явно още не му е дошъл акъла щом се държи толкова тъпо!
Не знам кой от двамата се държи по "тъпо",но не може постоянно да късате и да се събирате през 2 дни.Смешно е и ,ако продължава,е по-добре да се откажеш.
мерси за мненията ще оставя нещата за сега просто да се случват без аз да правя нищо вече
внучка мИчта
Извинявай, обаче ти си вече момиче на 18 години и би трябвало да знаеш горе-долу какво да очакваш от живота и как се развива света около теб. Имам предвид ТОЙ Е НА 16! Какво искаш от едно дете? Не, че нещо, но сигурно още незнае на кой свят се намира, още-повече, че е и момче и се развива сравнително бавно така, че сама си прави изводите от детските му истории![]()
От 16 годишен какво очакваш?![]()
![]()
90% съм сигурна,че проблемите между вас са породени заради възрастовата граница и по-точно заради това,че ти си пълнолетна,а той не е![]()
По-добре не се занимавай с негоКакто казаха и по-горе - момчетата се развиват по-бавно от момичетата,а в случая и 2-те години разлика играят доста голяма роля
![]()
+1Първоначално написано от 3oPuTy
просто разсъждаваш по различен начин по д0бре просто си намери някой колкото теб![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
бих казал някой който мисли като нея..защото може да си намери някой на 20 и пак да е охлюв, както и може да намери момче на 16 което да мисли по-зряло даже и от неяПървоначално написано от mickelangelo