.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Повече от фен

Защо съм толкова наивна?

Преди 3 месеца тръгнах с въпросното момче. Всичко беше прекрасно, аз му вярвах, той на мен и така. Постоянно ми звънеше за кафе , обръщаше ми много внимание, после скъсахме. След 2 дни се събрахме отново. Всичко беше нормално, като приказка. Нямаше какво да искам повече. Докато миналия ден не скъсахме отново. Още същата вечер отново се разбрахме и събрахме. Много тъпо от моя страна. Вчера се видяхме, той се държеше леко странно. Попитах го дали е сигурен, че иска да сме заедно. Каза , че е сигурен , 4е го иска. Попитаме какво да направи , за да му повярвам. Казах му, че няма нужда да ми доказва и времето ще покаже. Като се прибирахме, той ме попита как ще се разберем за утре и каза , 4е ще ми се обади. Не го направи, не искам и аз да го правя. Имам чувството, че ме приема само като приятелка вече и затова продължава да е с мен. Дайте съвет! Ще съм благодарна на всеки , който изкаже мнение. ;(
    внучка мИчта

От толкова раздели и събирания на другия ден.. не ти ли писна?? Зарежи го.. явно те иска само за приятелка. Пък и обикновено ако скъсате веднъж е нормално да се съберете още веднъж ама още толкова пъти!!?

По-добре скъсайте!

На колко си години и той на колко години е?!

Повече от фен
    на 18 съм , той е на 16
    внучка мИчта

Само за 3 месеца и имате такива отношения? Опичай си акъла, този път е много трънлив.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от Mim4etooo
    на 18 съм , той е на 16
    оф.. еми не е с акъл в главата /макар че не е нормално на 16 да не знае какво иска/
    Може би си му омръзнала?!?
    Какво разбираш под това да се държи странно?! /да не би да е замесено и друго момиче, възможно е../

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Само за 3 месеца и имате такива отношения? Опичай си акъла, този път е много трънлив.
    то аз освен сама да си усложнявам живота друго не знам да прая
    внучка мИчта

Повече от фен
    не е заради друго момиче, просто или ме иска само за приятелка или му е гузно, че късаме за 2 път и то за голяма тъпотия. осъзнава грешката си , но не мога да го разбера
    внучка мИчта

не е заради друго момиче, просто или ме иска само за приятелка или му е гузно, че късаме за 2 път и то за голяма тъпотия. осъзнава грешката си , но не мога да го разбера
    Поговорете ..
    Излезте някъде в парка примерно.. и го попитай защо се чувства несигурен и дали все още иска да продължите тези си отношения

Повече от фен
    мерси за съвета ама вече съм го направила тва с разговора и уж искал да сме заедно пък не го показва, и аз не знам вече
    внучка мИчта

Говорете,но сериозно,не от типа искащ ли да си с мен и да спрете до тук,а например искаш ли наистина да бъдеш с мен,а не да късаме и да се събираме през ден.Уточнете се веднъж завинаги и следващият пт като скъсате да ви е за последно,а не поредния.

Re: Защо съм толкова наивна?

Преди 3 месеца тръгнах с въпросното момче. Всичко беше прекрасно, аз му вярвах, той на мен и така. Постоянно ми звънеше за кафе , обръщаше ми много внимание, после скъсахме. След 2 дни се събрахме отново. Всичко беше нормално, като приказка. Нямаше какво да искам повече. Докато миналия ден не скъсахме отново. Още същата вечер отново се разбрахме и събрахме. Много тъпо от моя страна. Вчера се видяхме, той се държеше леко странно. Попитах го дали е сигурен, че иска да сме заедно. Каза , че е сигурен , 4е го иска. Попитаме какво да направи , за да му повярвам. Казах му, че няма нужда да ми доказва и времето ще покаже. Като се прибирахме, той ме попита как ще се разберем за утре и каза , 4е ще ми се обади. Не го направи, не искам и аз да го правя. Имам чувството, че ме приема само като приятелка вече и затова продължава да е с мен. Дайте съвет! Ще съм благодарна на всеки , който изкаже мнение. ;(
    Колкото и да лепиш счупена чаша все пак тя си остава счупена...

а как сте със секса?

Град
    `In Hell`
    Сериозно си поговорете

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от selens
    Сериозно си поговорете
    ++

Не е за теб.По-добре му изяви,че не искаш да се занимаваш повече с него.Така само те наранявa.
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    я не се занимавай с по-малки...
    на тоя явно още не му е дошъл акъла щом се държи толкова тъпо!

Град
    somewhere over the rainbow
    Не знам кой от двамата се държи по "тъпо",но не може постоянно да късате и да се събирате през 2 дни. Смешно е и ,ако продължава,е по-добре да се откажеш.

Повече от фен
    мерси за мненията ще оставя нещата за сега просто да се случват без аз да правя нищо вече
    внучка мИчта

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Какви са тези игрички?от едната на другата крайност?
    късане-събиране-късане-събиране.
    Спрете с това и си изяснете чувсвтата един към дуруг.
    УСпех

Извинявай, обаче ти си вече момиче на 18 години и би трябвало да знаеш горе-долу какво да очакваш от живота и как се развива света около теб. Имам предвид ТОЙ Е НА 16! Какво искаш от едно дете? Не, че нещо, но сигурно още незнае на кой свят се намира, още-повече, че е и момче и се развива сравнително бавно така, че сама си прави изводите от детските му истории

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    От 16 годишен какво очакваш?

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    90% съм сигурна,че проблемите между вас са породени заради възрастовата граница и по-точно заради това,че ти си пълнолетна,а той не е
    По-добре не се занимавай с него Както казаха и по-горе - момчетата се развиват по-бавно от момичетата,а в случая и 2-те години разлика играят доста голяма роля

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    90% съм сигурна,че проблемите между вас са породени заради възрастовата граница и по-точно заради това,че ти си пълнолетна,а той не е
    По-добре не се занимавай с него Както казаха и по-горе - момчетата се развиват по-бавно от момичетата,а в случая и 2-те години разлика играят доста голяма роля
    +1
    просто разсъждаваш по различен начин по д0бре просто си намери някой колкото теб
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Цитирай Първоначално написано от mickelangelo
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    +1
    просто разсъждаваш по различен начин по д0бре просто си намери някой колкото теб
    бих казал някой който мисли като нея..защото може да си намери някой на 20 и пак да е охлюв, както и може да намери момче на 16 което да мисли по-зряло даже и от нея

Защото си жена.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си