.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Тема: Затъвам ;[

Затъвам ;[

Не знам какво да правя.. 7-ми клас съм, а по математика съм ужасно зле.Само 2-ки. Не мога да ги разбере тези задачи и толкова. Опитвам се,но не става, май ще остана на поправителен, ако не си оправя оценките..и никъде не мога да кандидатствам, майка ми ще ме убие, а проблемът е, че самата аз се чувствам много зле, усещам как пропадам..толкова ли съм тъпа

Ама със седене пред компа няма да промениш нищо, нали знаеш?
    На уроци не ходиш ли? ... Би трябвало, де, повечето ходим.
    Иначе... поговори с майка си, тя ще те разбере и поискай помощ от някого, някой съученик, който е добър по Математика или започни уроци.
    Не е толкова късно, все още можеш да направиш нещо.
    Успех.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Взимаш учебника от миналата година и почваш подред

Повече от фен
    Все едно аз съм го писала и аз съм така не само чи имам мн ниски оценки и не само това и на родителските срещи се оплакват от мен че съм се присъединила към хулиганите от класа
    (sun)~{}*

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    haha i az bqh taka ama tragnah na urovi zaradi kandidatstvaneto i razbrah vsi4ko...

Град
    Пловдив
    Кат прочетох заглавието съвсеем друго ми дойде на акъла.Тва никво затъване не - просто мързел.Като не ти се учи няя учиш.Тва е.Аз така праа една седмица уча 2 не уча и как стаа така че иам се 5 и 6 не знам

е, математика е специфично нещо, не става само със зубрене, трябва да ти идва отвътре. и аз съм така, хич не ми върви даже се чудя как я избутвам вече съм 11 клас на изпитите след 7 клас още се чудя как реших некви подточки от геометричната задача ... и аз ходих на уроци, но сякаш не ми помогнаха много, просто не е за мен тва. за тва добре, че уча хуманитарни науки, като се сетя как исках да уча в ПМГ .. добре че не направих тази грешка, не сме за там

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    Работата е проста... Частни уроци му е майката! Аз бях така по химия първия срок - само двойки. Отидох 6 пъти на урок и сега по-ниска оценка от 4 нямам. Ако майкати, или друг роднина не може да ти помогне, отивай на уроци.

Град
    София/Бургас
    Задачи, задачи и още задачи - математиката е като спорт - трябва да се тренира, зубренето не помага... В гимназията и аз пробвах да я зубря и с всяка изминала година затъвах все по-жестоко и мислех точно като plmn, за щастие се оказа, че съм грешал.

Уроците помагат,но ако след урока не се поупражняваш - нещата отиват по дяволите... все едно не си бил на урок...

youRprincesS хващаш сборниците и почваш от най-лесните задчи, като зациклиш някъде - отиваш и питаш някой, който да може да ти обясни какво се прави. Не скачай направо на засуканите, защото ще се оплетеш безнадеждно.
    Има и едни справочници с формули - намери си един, вярно, че те са предимно за средния курс насочени, но и нещата от основния ги има вътре.

Не се притеснявай, и при мен е така!Миналата година когато бях в седми клас по геометрия имах четири двойки просто незнам как проминах...Всъщност знам!Към края на срока и показах че съм заинтересован от предметта й ходех на консултацийте всеки път,(въпреки, че не разбирах нищо от това което говореше )знаеше че не съм добър в задачите, затова ме накара да науча около 10-15 теореми...И така ми писа 3-ка на края на срока така съм от 4 клас нататък!Никой от родата ми не е разбирал математиката...

Нали знаеш, че с воля всичко се постига ?
    мхм... ако нямаш воля и желание нищо няма да научиш..а ако имаш.. - е сама ще разбереш
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Няма невъзможни неща.. "не разбирам" каза... математиката наистина не е за всеки ,самата аз също не я владея... но 7ми клас бях си казала че ще вляза някъде!Тръгнах на уроци - почти задължително е ако искаш да кандидатсваш!И като се стегнах ...всичко се постига!НЕ само че завърших отлично ... и изпита си направих и влязах там където искам.. не може да позволиш едно нещо да ти прецака плановете!Просто се стягаш и готово!Мисля само че малко късно се усещаш... малко ще е трудно да наваксаш всичко!Успех!

Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    Просто се стягаш и готово!Мисля само че малко късно се усещаш... малко ще е трудно да наваксаш всичко!Успех!
    Наистина късно..може би няма да успея!

Град
    София/Бургас
    Нямаш какво да губиш - стягай се и действай, пък каквото стане - това.

Голям фен Аватара на unicorn_f
    Частни уроци! Аз така завърших 7ми клас инъче нямаше да мога

хора и аз съм така, но само с учене не става, трябва да се родиш с това, ако го нямаш просто го нямаш аз съм и ебала майката на математиката, от мен математик няма да стане и по-важното, е че по другите предмети съм супер и майка ми и баща ми ме разбират отлично, малко съм срам за рода щото на баща ми всичките лели и братовчеди са учители по математика, икономисти, инженери и сякакви такива длъжности, но това, че ся шибаната математика не я разбираш, не означава, че ще пропаднеш, аз ще уча туризъм, там математиката е за обща култура и се учи до 10 клас а основни предмети са култура, география, история ще има химия физика и биология, езици...... общо взето неща които все ми прилягат
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Ходи на уроци или поне на косултации в училище и седни във вас решавай повече задачи и пререшавай,тези които сте ги решавали в даскало

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от unicorn_f
    Частни уроци! Аз така завърших 7ми клас инъче нямаше да мога
    +1

Град
    `In Hell`
    И не забравяй да ходиш и на консултациите в ущилище те също помагат и пререшавай вкъщи каквото можеш

Град
    `In Hell`
    И най-важното слушай в час!

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от blago84
    Нямаш какво да губиш - стягай се и действай, пък каквото стане - това.
    +1

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Частни уроци,в час не само да преписваш от дъската ,ами да се опиташ да го разбереш,да почнеш да ходиш на СИП и консултации,да решаваш допълнителни задачи и да питаш учителката или учителя дали са вярни.Има хиляди начини,стига да имащ воля.А за това,че е късно поне опитай,нищо не губиш,а ако не ге научиш в 8 клас повече от 2 няма да видиш.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от colymoly
    хора и аз съм така, но само с учене не става, трябва да се родиш с това, ако го нямаш просто го нямаш аз съм и ебала майката на математиката, от мен математик няма да стане и по-важното, е че по другите предмети съм супер и майка ми и баща ми ме разбират отлично, малко съм срам за рода щото на баща ми всичките лели и братовчеди са учители по математика, икономисти, инженери и сякакви такива длъжности, но това, че ся шибаната математика не я разбираш, не означава, че ще пропаднеш, аз ще уча туризъм, там математиката е за обща култура и се учи до 10 клас а основни предмети са култура, география, история ще има химия физика и биология, езици...... общо взето неща които все ми прилягат

ее то това си е ясно.. математиката не е за всеки.. мисълта ми беше ,че просто не можеш просто да си кажеш "не мога!" Аз.. и аз така бяяяях ... само че 7ми клас... казах си че ще вляза.. стегнах се.. и всичко мина перфектно...сега 3 години по-късно пак не я владея.. Но когато пожелаеш нещо наистина... няма не мога.. има ли желание има и начин ,няма ли желание търсим оправдание...Към авторката.. по-дорбе късно от колкото никога.. нищо не губиш и сега да се стегнеш да се опиташ да разбереш основните неща... и с 3ка да си вземеш изпита.. поне си го взела нали. Успех!

Номера е да учиш всичко, а не накрая на годината да се сепнеш.Седми клас ти е основен, защото в девети и осми без знания от 7 не те виждам.

Частни уроци му е майката..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си