.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

Тема: Затъвам ;[

Цитирай Първоначално написано от unicorn_f
    Частни уроци! Аз така завърших 7ми клас инъче нямаше да мога
    +1

Цитирай Първоначално написано от CfEtii
    Частни уроци му е майката..
    Оф, не му е майката това, ама... айде

Град
    София/Бургас
    По въпроса за частните уроци - ако нямаш пропуски - не са необходими, така че съм съгласен с тезата, че не са 100% задължителни. Но ако имаш дупки в знанията си - без уроци не може, просто защото математиката е като пирамида - липсва ли ти някой камък от основата, всичко нагоре рухва. Такива пропуски трудно се попълват самостоятелно, а учителите в училище нямат време (и не е предвидено да имат) да се връщат назад из материала за да попълват пропуски, които при всеки са различни.

Частните уроци помагат, но не са магическа пръчка. Учителят на частен урок може да ти бъде много полезен (най-малкото, защото по време на урока се занимава само с теб, а не с още 25 души), но не може да ти налее нещата в главата, да заучи материала вместо теб и да се яви на изпита вместо теб. Така че човекът от когото най-много зависят нещата си ти.

А ако и уроците не помогнат - кандидатствай след 8ми клас :Р не губиш нищо, повечето гимназии почват специализирано обучение от 9ти клас.Един фр така се издъни по математика на държавния и си остана в кварталното даскало и на следващата година си влезе по документи в мн хубава гимназия (няма значение коя е) и сега всичко си му е ок
    Nqkoi hora ne se razvivat v pravilnata posoka :C :/

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Попринцип Математиката е мното труден предмет и не се отдава на всеки. При нея със зубрене не става поради простата причина, че единственото, което можеш да назубриш са теоремите и определенията. Задачите няма как да ги зазубриш. Там всичко е логика. Аз също бях много зле с Математиката и ми се наложи да ходя на уроци, но не си мисли, че пс 2-3 ходения на уроци всичко приключва. Ако ти след всеки урок не сезнеш да порешаваш и да се упражниш сама просто забрави да разбереш задачите. Както казаха по-напред - тя е като спорта, всичко става с упражнения и практика Ако наистина не можеш да се справиш сама почни да ходиш на уроци ама се отнеси сериозно не да ходиш колкото да отбиеш номера и после като имаш пак двойка да се тръшкаш и да казваш "Е ето аз пак имам 2, а пък ходих на уроци"... Почнеш ли уроци залягай стабилно и решавай докато не ги усвоиш нещата
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Повече от фен Аватара на sweet_bunny
    И на мен не ми върви математиката,но откакто ходя на уроци и вкъщи решавам повече задачи,нещата се подобряват.Човек наистина го домързява понякога,но като се сетя,че ако не решавам задачи няма да вляза където искам,мъзела ми отминава.Трябва желание и воля,за да ги разбереш.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Охоу...тая математика...аз миналата година бях 7ми клас....и по алгебра и по геометрия имах 5 за годината (без да знам нищо...) и първия срок тая година пак така...просто не на всеки му се отдава.
    Започни да ходиш на уроци или кажи на някой да ти обяснява задачите....

Мега фен
    хмм... и аз си мислех, че нищо не разбирам от математика, ама като почнах да решавам по повечко задачи, се оказа, че я разбирам сега съм 9-ти клас и тряа да ти кажа, че почнах по- сериозно да решавам от 8-ми клас, като видях, че едва връзвам 3-ките и се стреснах, че ще остана на изпит . сега имам 5-ци и 6-ци, така че решаване му е майката. а в 7-ми клас и на уроци ходех, ама пак.. не я разбирах... то тогава така ме мързеше, чее.. и да ти кажа честно, на изпита преписах от някво момиче, дето не го познавах и се надявах да е умно и да са й верни задачите и слава богу, така се и оказа изкарах 4.30- тва си беше добре в сравнение с другите ии по български- добре че там ги разбирах нещата, изкарах 5.46 и си влязох в мн хубава паралелка. та значи решаване и пак решаване и наблегни и на българския, за да може, ако по математика мн се оплетеш, българският да ти вдигне бала. и най- важното- не се отчайвай! неуспехите трябва да те амбицират, не да те демотивират ;]
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на Mi6inka
    лошото е ,че малко късно се е усетила..ама по-добре късно от колкото никога!Аз мисля ,че може да се справи!Само трябва да го пожелае (както за всяко нещо!)

I az sym 7mi klas - no sym protivo polojnoto - Po matematika - sym pylen otli4nik

Po BEL - sy6to se spravqm i imam 6, no na probnite izpiti pove4e ot 80 to4ki ne otlepqm.

Po mat na probnite imam 85+ nai 4esto i sym ok

4astnite Uroci sa vajna 4ast, no ako si edin ot malkoto koito mogat i sami - Postiga se uspeh i sam (pod uspeh imam vpredvid mejdu 5 i 6 na izpitite)

Ем аз отначало бях зле,но сега оправих Споко,но трябва да знаеш,че с мързел нищо не се постига

Както не на всеки му е лесна химията и я разбира, така и математиката ... Макар, че аз по Алгебра съм на 5(шест не ), а по геометрия ще се бориме за 4

Град
    София
    ами според мен, за да оправиш положението трябва да минеш материала от предните години и да го разбереш. най- лесно ще стане с частен учител. Математиката е лесна, ако я разбираш, а за да я разбираш трябва да знаеш основите.

говори с вашите и им обясни, че искаш да ходиш на частни уроци, тъй като в училище не можеш да разбереш всичко.

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Ами гоовриш с госпожата дето ти предава и и казваш как стоят нещата.Попринцип учителите след часовете правят нещо като модули за такива дето не са разпрали нещо и искат да питат.Ако така не става ,има частни уроци особено ако смяташ да кандидатстваш са доста препоръчителни.А математика се учи с решаване на задачи,не само с гледане!
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Град
    градския кенеф
    Изключи си компа и телевизора взимаш учебници и частен учител

Ами виш сега, аз по геометрия съм адски зле,но по алгебра иам смао 3-ки и 4-ки :P .Аз съм 8 клас помна че 7 клас го завърших с преписване.Но ти можеш да ходиш на частни уроци .Знам че си мислиш че там ще е същата работа и няма да можеш да научиш нищо но не е така
    А ако не ти се дават пари за частни уроци просто като ви пусне контролни искаи от някои зубар/зубарка да препишеш

От мен много се оплакват казват че съм бил тартора на сички 8-ми класове и нз си кво ..

Град
    в мечтите ти
    Абе частни уроци, глупости-ти не седнеш ли да учиш и при професор да ходиш все тая....Частните уроци са даване на пари за неща, които човек ако седне малко по-сериозно да се занимава, ще се справи сам без проблем.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Точно като girl_in_black мисля.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си