.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

образование в чужбина?

Хайде някой ако учи или смята да учи в чужбина да пише:къде,кога,как,защо и т.н.

Moderated by slun4ice
    т.1 от правилника
    Inside my heart is breaking,
    My make-up may be flaking,
    But my smile, still, stays on!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Kъде: В Германи
    Kога: От 2008
    Kак: С мерак Кандидатствах и ме приеха. Първо ест си взех изпита за език.
    Защо: Защото ми харесва града а и университета е на челни места в ranking list-a за психология в Германия. Освен това родителите ми са тук и беше добе че първия семестър можех да си живея у нас докато посвикна с всичко.

Град
    Sofia
    Аз ще чакам сестра ми да завърши средно образование догодина,и ако си вземем изпитите ще ходим да учим в Австралия

Град
    Е там...
    приет съм на 4-5 места в америка, 1-2 в канада и 3-4 в Европа, но още не съм се спрял къде...

Голям фен Аватара на CaSsIe
    За сега съм се спряла на Холандия с мениджмънт, но не знам какво ще реша, понеже имам още две години и почти всеки ден си променям мнението между Италия - моден дизайн и Холандия - мениджмънт. Но Холандия повече ми харесва, защото таксите са по - ниски. Другото което е, че лятото като бях при сестра ми(тя учи там) страшно много ми хареса обстановката, хората, всичко!

Град
    Los Angeles
    някой ще ми каже ли как се кандидатсва в чужбина и какво трябва да се направи за да учиш ??
    Най-много страдания в живота ни причиняват не тези, които мразим, а тези, които обичаме.

Голям фен
    Град
    Констанц
    Цитирай Първоначално написано от viketuyu
    някой ще ми каже ли как се кандидатсва в чужбина и какво трябва да се направи за да учиш ??
    къде ? но ти трябва преди всичко сертификат за език
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от Water_lili
    къде ? но ти трябва преди всичко сертификат за език
    И зависи за какво кандидатстваш? На колко години си също ..
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Аз смятам да уча в САЩ,защото родителите ме подкрепят....Има много добри колежи,и без това сестра ми учи в Кънектикът....

Град
    Los Angeles
    на 14 и искам в Л.А.

но май ще трябва да почакам
    Най-много страдания в живота ни причиняват не тези, които мразим, а тези, които обичаме.

Ми аз живея и уча в Португалия 8-ми клас ще сам за новата учебна година дойдох да живея тук защото родителите ми са тук

Град
    Лондон
    на 14 и искам в Л.А.

Еми незнам за Л.А обаче мисля че си малка. Можеш да изчакаш да пораснеш малко. Завърши в бг и после можеш да отидеш в юни там.

А иначе ако искаш сега - пак можеш. От друга страна пък сега е по-добре, защото ще свикнеш там, ще научиш езика..

Незнам, трябва да го обмислиш мн добре и да си сигурна, че можеш да издържиш на всичко и най-вече трябва да имаш възможност да отидеш. Аз отидох след 8 клас в Англия и като се има предвид системата тук си дойдох точно на време .. Първо трябва да се пойнтересуваш добре
    успех :P

Град
    Los Angeles
    Еми незнам за Л.А обаче мисля че си малка. Можеш да изчакаш да пораснеш малко. Завърши в бг и после можеш да отидеш в юни там.

А иначе ако искаш сега - пак можеш. От друга страна пък сега е по-добре, защото ще свикнеш там, ще научиш езика..

Незнам, трябва да го обмислиш мн добре и да си сигурна, че можеш да издържиш на всичко и най-вече трябва да имаш възможност да отидеш. Аз отидох след 8 клас в Англия и като се има предвид системата тук си дойдох точно на време .. Първо трябва да се пойнтересуваш добре Smile
    успех Razz
    Благодаря ти много !!
    обмислила съм го на 200 % искам да уча и да живея там ,но при мен проблема е че незнам много добре англискят , а и няма при кого да живея
    единствените училища който намерих бяха частни и нито едно не беше в Л.А. и таксите варираха над 20 000 евро годишно

затова май наистина ще ми се наложи да почакам да завърша тук и тогава за замина (:

Повече от фен Аватара на windowlicker
    на 14 и искам в Л.А.

По принцип има много такива програми, с които можеш да заминеш за САЩ специялно като студент на разменни начала или както там му се вика. Аз съм чувала от няколко мои приятели американци как родителите им приемат такива деца за по една учебна година. Не мисля, че езика играе главна роля в този случай. Стига родителите ти да са съгласни, и вече не знам как стоят нещата с такси и такива неща, но можеш да помислиш по този вариянт. Можеш да потърсиш в google неща като study abroad in the us, exchange students, high school study abroad.

Град
    Лондон
    Пак заповядай

Ама все пак на 14 години и да отиде там САМА .. ауу това ще е многоо гадно от една страна за нея. Аз съм тук с семейството си ии пакк ми е толкова мъчно за всички в Бг а то пък на 14 - самаа

Има много по добри варяни като порасне малко :P

Град
    София
    ВАРИАНТ 1
    Местонахождение - Москва, Русия
    Университет - Московский авиационный институт (государственный технический университет) (МАИ)
    Факултет - № 1 «Авиационна техника» / № 2 «Двигатели на летателните апарати» / № 6 «Аэрокосмический» / Факултет за военно обучение

ВАРИАНТ 2
    Университет - Московский государственный университет имени М. В. Ломоносова (МГУ)
    (1)Факултет - Механико-математически
    Отделение - аеромеханика или механика на композитите
    (2) Факултет - Физически
    Отделение - ядрена физика
    катедра - физика на космоса или ускорители с висока енергия
    (3) Факултет - биологически
    Отделение - физико-биологическо
    катедра - генетика

ВАРИАНТ 3
    Университет - оенная Орденов Ленина, Суворова и Октябрьской революции академия Ракетных войск Стратегического назначения имени Петра Великого

ВАРИАНТ 4
    Университет - Военная академия Генерального штаба Вооружённых Сил Российской Федерации

ВАРИАНТ 5
    Университет - Московское высшее военное командное училище

ВАРИАНТ 6
    Местонахождение - Рязан, Русия
    Университет - Рязанское высшее воздушно-десантное командное училище (военный институт) имени генерала армии Маргелова В.Ф. (това ми е най-голямото желание, но едва ли, там чужденец не е влизал от 1984 година)

Година на влизане - неизвестна, най-вероятно като завърша в България.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]

Калашника пак изби рибата... ако случайно отида да уча в чужбина, точно пък ще е в руски военен университет, как позна

ВАРИАНТ 3
    Университет - оенная Орденов Ленина, Суворова и Октябрьской революции академия Ракетных войск Стратегического назначения имени Петра Великого
    "Браво", вся власт советов. Да здрастват Ленина, Сталина, КПСС-БКП- вечна дружба

Sega sam si v bg no poprincip u4a ve4e 3 godini v Cyprus-Kipur ta taka imam si fr nau4ih ezika mnogo burzo i lesno ta taka da spodelq ^^

Фен Аватара на tsoko
    Град
    ВРАЦА БАЦЕ ;)
    А колко човека имат намерение да се върнат в България след като се изучат ако не е тайна

Град
    София
    tsoko написа:

А колко човека имат намерение да се върнат в България след като се изучат ако не е тайна

Ще се върна евентуално, чак когато остарея.

Фен Аватара на tsoko
    Град
    ВРАЦА БАЦЕ ;)
    Е жалко тогава!

Support your local club!!!

уча в Торонто... абе Канада и САЩ са под един знаменател що се отнася до учене.... мн мн мн мн ниско нивоооооооооо!!! по математика още учим някфи неща тип материал 6-7-8 клас :о и съм в добро училище! в кофти училище те оставят и даже не ти преподават

Фен Аватара на tsoko
    Град
    ВРАЦА БАЦЕ ;)
    В крайна сметка за пореден път си обеждавам какво е образованието в Канада и САЩ това явно не са само митове.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tsoko
    За сега аз не се броя в тази категория, но по наложителни причини. Дори искам и майка ми и баща ми да изтегля в Америка, ама да видим, че за сега се опъват нещо.

Фен Аватара на tsoko
    Град
    ВРАЦА БАЦЕ ;)
    Ще ти е трудно за тях тази промяна ще е много голяма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си