- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ах,този ПУБЕРТЕТ??
Баси гадното...след няколко месеца правя 15,обаче честно казано нямам никакви проблеми,нито с наште,нито с училището и т.н.Става въпрос за брат ми,който скоро прави 12.НЕ ГО РАЗБИРАМ!Явно влиза в пубертета...Почти не говори с мен(а преди ми разказваше ВСИЧКО,включително какво е закусвал...),затваря се в стааята,кара се със всеки,дори с приятелите си,мисли си,че целият свят е срущу него,като му се скарат,си ляга и уж спи...и т.н.Преди изобщо не беше такъв.Винаги беше весел и някак си...по-нормален...Сега дори не си говорим.Какво му става?Дали е от възрастта или е заради някое момиче?Да свиквам ли с положението или да се опитам да го поправя?Да му се извинявам ли,когато се скараме,защото така е супер напрегнато вкъщи...![]()
Според мен си е от възрастта и всичко ще си мине с времето.Аз също съм такаКво да направиш... пубертет...е може и влюбен да е,ако искаш опитай се да поговориш с него. Наистина незнам какво да кажа...Аз когато съм в такова състояние не търпя никого около себе си...Ако ще говорите може би е по-добре да е спокоен..И според мен по-добре свиквай и не се вживявай много много..Всичко ще си дойде на мястото. :P
![]()
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Може да има някое любовно разочарование. xD Опитай се да поговориш с него, но едва ли ще имаш някакъв успех. Не мисля, че има от какво да се притесняваш - нормално е да има такива моменти. : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
и ти сигурно си била така преди 2-3 години =]
остави момчето.. за момчетата е малко по-трудничко да минат през тая възраст..
а иначе, да..свиквай с това
той тепърва навлиза в света на ''хормоните''
Според мен трябва да се поговори с него , може да е от пубертета но може и да е нещо друго , не знам защо така си мисля но е най-добре да споделиш наблюденията си с ваще , ако пък не тихо и кротко да поговориш с него обаче тактично и внимателно. Естествено че е твърде вероятно да няма някакъв сериозен проблем и да преживява някоя лична драма заради момиче , заради приятели и бог знае за какво още но пък е кофти сам да преглъща негативите вместо да срещне човек който да му бъде упора , ако мислиш че ти можеш да му бъдеш такава , направи го.
... Тук ще спра за да обясня ...
Значи ... аз бях и продължавам да съм на тва дердже като теб ... брат ми преди не се отлепяше от мен ... даже на моменти беше супер досаденама все пак споделяше с мен всичкои и всичко беше ок ... но започна този период във който той започна да прай същите работии ...
и искам да ти кажа, че тва си от възраста и от така наречения период от нашия живот ПУБЕРТЕТА ...
Да знаешче ще мине тоя период въпрос на време е
Бъди търпелив ... повярвай ми и ти сигурно си бил същия и си ... спокс той ще порастне ... той е малък и не разбира
... и ще осъзнае какво е изгубил ...
![]()
![]()
две деца в пубертет в къщи...
еми така ще е положението, докато поотраснете.![]()
Ъх...тоя пубертет и мен ме дразни,хаха.
Ами може би е от това или просто има лоши дни човека.Остави го.Кажи му само,че ако има проблем винаги може да се обърне към теб за помощ.Тва е.Не можеш да го промениш и с това не се свиква,то е временно.
споко всички пубертетчета сме така![]()
Става емо помагай докато не е станало късно![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
ахах..Първоначално написано от nefchi_bs
да чука на дърво..![]()
ама айде стига с шегите![]()
Нищо му няма..Влиза в пубертета наистина.
Но ти се опитвай да си бъдеш пак близък с него.
Същата работа само,че с братовчед ми.Ама пък и за капак отгоре шибаната му майка го насъсква срещу мен и скоро и двамата ще ядат зъби
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
имам си едно такова темерутче вкъщи
Декември стана на 10...
С него не може да се говори, голям е скандалджия и всезнайко.
Преди ме дразнеше, сега ме забавлява.
![]()
Предполагам, че твоето братче прохожда така да се каже в пубертета.Хубаво би било, колкото и да ти е странно да проявиш разбиране и търпение, да свикнеш със странностите му и да не го обвиняваш, че се държи глупаво.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Напуши го преди да стане емо
Take Me To The Hospital!
С брат ми спориме за всяквите простотии мн се дразниме обаче сме си братя кво да праиме.Споко ше му мине.
Бахти тъпия подпис имам