Неска без да искам глътнах мушичкаопасно ли е
НЕ... пий повече водаПървоначално написано от Bebeto666
![]()
Нищо ти няма![]()
хората в сървайвър червеи и раци ядат![]()
Руса кукличка
Не се притеснявай! Мушичката отдавна е мъртва и организмът ти вече е усвоил полезните вещества от нея![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Нищо ти няма,има стотици хвъращи микроорганизми който приемаш със всяко вдишване.
Йога и мъдрост
Че то в стомаха от киселините ако не умре, не знам каква ще е тая муха...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Нищо няма да ти стане според мен тя ще се "удави" в стомашните ти сокове.Не се притеснявай
^ добра ли е диетата![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
otivai vednaga na lekar. trqbva da q vadqt po operativen pta. mn e opasno. ima vazmojnost da ti razkasa stomaha, da ti probite tankite cherva i da ti predizvika kravoizliv. osven tova shte poluchish garch, kosata ti shte okape,(zabite sashto) shte spresh da se razvivash, shte oslepeesh i vs tova shte stane nezavisimo kakvo shte napravish. obrechena si na smart.![]()
+1Първоначално написано от Abigoria
![]()
днеска една, утре една и така ще се съберат много и ще направят бунт в тялото ти и тва ще ти е....
няма такива тъпи деца![]()
<N>
Досега не знам случай някой да е пострадал от гълтане на муха![]()
ае то е ясно че нищо няма да ти стане,тя е умряла още в устата ти,но някой замисли ли се кво и е било на нея?на мухата говоря...кво ли е чуството?![]()
![]()
Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!
аз лятото комар бях глътналатака че спокойно
![]()
..И кФо КаТ тЕбЕ е ЦеЛуВаЛ НаЛи ПрЕз ТвА вРеМе МеНе Е рЕвНуВал.И КфО кАт ТеБе Е ЕбаЛ нАлИ пАк За МеНе Е мЕчТаЛ.и Ся За КвО сЕ нАдУвАш От МеН ПоВеЧе Не СтРуВаШ.
нищо ти няма спокойно... хората кви ли не други гадости ядат![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Това е свръхопасно за живота.Незабавно иди в спешния кабинет.Ще ти направят кръвни изследвания,скенер,ехограф и магнитен резонанс.Като нищо може да получиш преплитане на червата и даже перитонит с фатални последствия за живота ти.Вземи мерки незабавно!![]()
Първоначално написано от redbul2
не плаши хората бе
![]()
![]()
не е опасно![]()
Spoko ni6to ti nqmaDaje 4etox nqkvi fakti 4e 4ovek gulta tolkva mn myxi prez jivota si ...
Доста е опасно. Може да умреш.
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
аз пък днес глътнах малко от пласмасовата виличка докато ядох понички![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
di6ai ... mina mn vreme taq muha ve4e e izgrizala pove4eto ot organite ti sled broeni minuti 6te polu4i6 infarkt![]()