.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Дали ме харесва?

Има едно момче от класа последно време се държи по различно с мен праща ми целувки по skypa сяда до мен. Но си има гадже. Как мислите вие, възможно ли е да ме харесва.
    P.S. Моля ви без обиди!

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    ne, nai-weroqtno iska da ta ebe

Супер фен Аватара на sladkalady
    Не ,не те харесва !Само те разиграва и заблуждава! И момчето си има приятелка-не се занимавай с него

Цитирай Първоначално написано от Neftochimic
    това е по-вероятно за съжаление

Че кво лошо има да я "чука" Нима няма да и' хареса Ако отрече, значи не е искрена. Пък ако момичето, с което ходи той не и' е приятелка - да се "таковат" и хич да не и' пука - личното щастие над всичко !
    Завърнах се от АДА, за да превърна живота ти в АД.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от sladkalady
    Не ,не те харесва !Само те разиграва и заблуждава! И момчето си има приятелка-не се занимавай с него
    6tom ima priqtelka..

Мега фен Аватара на koalka
    И аз ще ти кажа да не се занимаваш с него, най-вероятно няма да зареже приятелката си.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Това е тъпо...може да те има само като приятелка и да си му приятна..като компания и за тва да сяда до тебе. Не да са захласва по тебе.1.Има си гадже..няма да го зареже .2.Смяташ ли,че е редно? 3.Може найстина да иска само да те изпраска и до там.НЕ се занимавай..или до колкото не му обръщай чак толкова много внимание.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

simpatichna si mu i ako pitash men prosto se zabavlqva];]]]]az ti predlagam i ti da se zabavlqvash(bez krainosti eststveno) zakachaite se tam to tva e nai-priqtnoto ;]]]....inache smqtam che e nishto seriozno

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Дали ме харесва?

Цитирай Първоначално написано от SlAdYrAnA7a
    Има едно момче от класа последно време се държи по различно с мен праща ми целувки по skypa сяда до мен. Но си има гадже. Как мислите вие, възможно ли е да ме харесва.
    P.S. Моля ви без обиди!
    Иска да ти отпуши
    водопровода,едва ли не,защото
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Повече от фен
    на колко си ?
    (sun)~{}*

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Защо не изчакаш да видиш как ще се развият нещата.Целувките нищо не значат.Аз също си пиша целувки с добър приятел от моя клас, който си има гадже и гаджето му също е в моя клас и тя си знае, че така си пишем и си казваме обичам те . . просто тримата сме най-добри фр. Не зная, може да си въобразяваш повече от %та, който наистина те харесва.. Нз изчакай да видиш.Едни целувки нищо не значат.

Град
    Burgas
    Ако просто сяда до теб и ти праща целувки по SKYPE не значи, че те харесва.Може би просто те има като скъп приятел или нещо такова...

Има вариянт също така и да те харесва повече от приятелката си.

nebadete tolkowa sigyrni.. che towa nishty ne pznachawa.. malko li e da ti pratqt kiss po skype.. i postoqnno da stoi i do teb.. s biwshtoto mi taka bqhhme.. toi si imashe priqtelka.. no q zarqza zaradi men.. ne kazwam che i w tozi slychei moje taka da stane.. no ne gybi nadejda .. :smt04

nebadete tolkowa sigyrni.. che towa nishty ne pznachawa.. malko li e da ti pratqt kiss po skype.. i postoqnno da stoi i do teb.. s biwshtoto mi taka bqhhme.. toi si imashe priqtelka.. no q zarqza zaradi men.. ne kazwam che i w tozi slychei moje taka da stane.. no ne gybi nadejda .. :smt04

Град
    В сърцата на хората.

С един подходящ въпрос и всичко че ти стане ясно.

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от sugarbaby_
    Цитирай Първоначално написано от Neftochimic
    това е по-вероятно за съжаление
    +1 .... щом си има приятелка е от ясно по ясно че иска да те е*e

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

P.S. Моля ви без обиди!
    Абе ситуацията е малоумна отново... От целувка по скайп и това че иска да сяда до теб, как заключи че може да те харесва? Няма такава зависимост, ама изобщо. Живей си живота и не си го усложнявай излишно.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    P.S. Моля ви без обиди!
    Абе ситуацията е малоумна отново... От целувка по скайп и това че иска да сяда до теб, как заключи че може да те харесва? Няма такава зависимост, ама изобщо. Живей си живота и не си го усложнявай излишно.
    взе ми думите от устата... + 1....
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от sladkalady

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Цитирай Първоначално написано от balu4ka
    Това е тъпо...може да те има само като приятелка и да си му приятна..като компания и за тва да сяда до тебе. Не да са захласва по тебе.1.Има си гадже..няма да го зареже .2.Смяташ ли,че е редно? 3.Може найстина да иска само да те изпраска и до там.НЕ се занимавай..или до колкото не му обръщай чак толкова много внимание.
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Питай го

Никога не се знае.Аз съм имала такива ситуации така,че просто покожи интерес и виж дали има отговор.Може наистина да те харесва.Опитай не губиш нищо

Град
    Габрово
    Според мен може просто да се забавлява, да си му приятна акто компания и като приятелка.
    Та той си има приятелка!!!! Нищо не прави.Ако иска нещо.....да си зареже приятелката и тогава.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си