- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали ме харесва?
Има едно момче от класа последно време се държи по различно с мен праща ми целувки по skypa сяда до мен. Но си има гадже. Как мислите вие, възможно ли е да ме харесва.![]()
P.S. Моля ви без обиди!
Не ,не те харесва !Само те разиграва и заблуждава! И момчето си има приятелка-не се занимавай с него![]()
това е по-вероятно за съжалениеПървоначално написано от Neftochimic
![]()
Че кво лошо има да я "чука"Нима няма да и' хареса
Ако отрече, значи не е искрена. Пък ако момичето, с което ходи той не и' е приятелка - да се "таковат" и хич да не и' пука - личното щастие над всичко !
Завърнах се от АДА, за да превърна живота ти в АД.
6tom ima priqtelka..Първоначално написано от sladkalady
И аз ще ти кажа да не се занимаваш с него, най-вероятно няма да зареже приятелката си.
Това е тъпо...може да те има само като приятелка и да си му приятна..като компания и за тва да сяда до тебе. Не да са захласва по тебе.1.Има си гадже..няма да го зареже.2.Смяташ ли,че е редно?
![]()
![]()
3.Може найстина да иска само да те изпраска и до там.НЕ се занимавай..или до колкото не му обръщай чак толкова много внимание.
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
simpatichna si mu i ako pitash men prosto se zabavlqva];]]]]az ti predlagam i ti da se zabavlqvash(bez krainosti eststveno) zakachaite se tam to tva e nai-priqtnoto ;]]]....inache smqtam che e nishto seriozno
Иска да ти отпушиПървоначално написано от SlAdYrAnA7a
водопровода,едва ли не,защото
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
на колко си ?
(sun)~{}*
Защо не изчакаш да видиш как ще се развият нещата.Целувките нищо не значат.Аз също си пиша целувки с добър приятел от моя клас, който си има гадже и гаджето му също е в моя клас и тя си знае, че така си пишем и си казваме обичам те . . просто тримата сме най-добри фр. Не зная, може да си въобразяваш повече от %та, който наистина те харесва.. Нз изчакай да видиш.Едни целувки нищо не значат.
Ако просто сяда до теб и ти праща целувки по SKYPE не значи, че те харесва.Може би просто те има като скъп приятел или нещо такова...
nebadete tolkowa sigyrni.. che towa nishty ne pznachawa.. malko li e da ti pratqt kiss po skype.. i postoqnno da stoi i do teb.. s biwshtoto mi taka bqhhme.. toi si imashe priqtelka.. no q zarqza zaradi men.. ne kazwam che i w tozi slychei moje taka da stane.. no ne gybi nadejda .. :smt04
nebadete tolkowa sigyrni.. che towa nishty ne pznachawa.. malko li e da ti pratqt kiss po skype.. i postoqnno da stoi i do teb.. s biwshtoto mi taka bqhhme.. toi si imashe priqtelka.. no q zarqza zaradi men.. ne kazwam che i w tozi slychei moje taka da stane.. no ne gybi nadejda .. :smt04
![]()
![]()
С един подходящ въпрос и всичко че ти стане ясно.
![]()
![]()
+1 .... щом си има приятелка е от ясно по ясно че иска да те е*eПървоначално написано от sugarbaby_
![]()
Абе ситуацията е малоумна отново... От целувка по скайп и това че иска да сяда до теб, как заключи че може да те харесва? Няма такава зависимост, ама изобщо. Живей си живота и не си го усложнявай излишно.Първоначално написано от SlAdYrAnA7a
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
взе ми думите от устата... + 1....Първоначално написано от valdesbg
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Първоначално написано от sladkalady
Първоначално написано от balu4ka
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Никога не се знае.Аз съм имала такива ситуации така,че просто покожи интерес и виж дали има отговор.Може наистина да те харесва.Опитай не губиш нищо
Според мен може просто да се забавлява, да си му приятна акто компания и като приятелка.
Та той си има приятелка!!!! Нищо не прави.Ако иска нещо.....да си зареже приятелката и тогава.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."