- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- awe normalno li e>?
normalno li e da se zasishtam chak na 5tiq kroasan s qgoda na zakuska??
ЪМ НЕ ... може би се засищаш по-бързо, но от лакомия хапваш още два-три![]()
То апетита идва с яденето...и обратното.Изяж един, изчакай 5 минути и едва ли ще ти се яде още...
ми да ти кажа множка са си 5 кроасана,да ен говорим какви са боклуци.....по -добре хапни един / два и изчакай
![]()
По-добре яж нещо нормално.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
5 не са малко но не са и много, за 1 ден съм изяждал цял кашон (20бр) и ми се вижда нормално. За закуска съм изяждал и по 1 кутия сухи пасти Балкан от големите и това ми се вижда нормалноОбаче зависи от пола
Ти си М или Ф ?
как ще ядеш 5 кроасана, ти луда ли сивсеки от тях има по 400 кал.
значи ти изяждаш 2000 кал. на закуска, ами за обяд, вечеря и междухраненията какво остава, сигурна съм, че ако видиш как се правят тези боклуци, ще се отречеш от тях за винаги![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Майкоо5 кроасана,ужас..Ядеш боклуци и то в бая голямо количество
След няколко месеца ще очакваме тема "как да сваля 10 кг.."
![]()
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Hahhaa, e ti zle li si, nishto mi nqma, daje klioshtaveq !!! kato ne mi se lepi kuv e problema da si qm kroasancheta!!!!!!!! za info 1,60 sum i teja 43 kgПървоначално написано от colymoly
mnooo sum qka
![]()
abe da ti kaja ne si mnogo prava, ot 9 klas ne sum murdala nito 1 kilo, a na den izqjdam opredeleno golqmo kolichestvo hrana...Първоначално написано от FucKtheSyStem
vsichki se otchaivat ot men a tova che qm kroasanchera si e otdelen vupros!!! ne gi qm samo tqh
![]()
Хах да,ама така ще е до едно време..Малко по малко ще започнеш да качваш..Пък дори да не вярваш,най-малкото което би трябвало да те спре е, че изобщо не е полезноПървоначално написано от koshtramba
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
dreme miiisega sum na 20, shtom za 4 godini ne sum kachila, sega li shte kacha, vika mu se gennnnnnn
a tva s kroasanchetata si e kroasanchena tema !
недей да си имаш прекалено доверие на метаболизма, една фр така тъпчеше и не пълнееше, а сега е направила гъз![]()
abe az sum mn slaba za vuzrastta si bre kvo kato kachaПървоначално написано от colymoly
extra
![]()
kroasani + purjolki + KFC hahahh kroasanite za meze ;D qjte si breee mn e qko
Като не ти дреме,защо изобщо питаш?!Първоначално написано от koshtramba
А иначе за мен кроасаните са едно от най-противните и гадни неща на светаСамо миризмата им ме отвръщава,а за вкуса не искам и да си помислям
И не!Не е нормално да се тъпчеш с такова голямо количество боклуци и то на един път!!!
1.Защото си момиче и не ти отива да ядеш толкова много на един път![]()
2.Защото си момиче и не ти отива да се тъпчеш с такива боклуци![]()
Е сега ако беше момче нямаше да се учудя (нищо лично към момчетата...).Виждала съм момчета,които хапват по 2 хамбургера един след друг и после се чудят дали да си вземат още един (като тук не говорим за дебели момчета,а за фитнес маниаци със страхотни тела).Виждала съм и такива,които като теб се тъпчат с всевъзможни боклуци и т.н..но ако видя някое момиче пред мен да изяде 5 кроасана сигурно ще повърна![]()
2 hamburgera vikash, aПървоначално написано от 3oPuTy
az izqjdam po edno big tasty v mc donalds s dopulnitelno oshte 2 hamburgera za da se zasitq
kato mi se qde i imam dobro tqlo shto da se spiram mi kaji
i btw az ne obicham mn mn kroasan s shokolad, a s qgodaaaaaaaaaaaaaa
![]()
^ съгласна
Ти си някакъв уникат![]()
![]()
![]()
Само докато четох,колко боклуци ядеш и ми стана тежко на стомаха![]()
![]()
![]()
Ако продължаваш да пишеш в тая тема още 1 седмица сигурно ще сваля 3-4 кг.,защото тотално ми убиваш апетита![]()
mn qko naliПървоначално написано от 3oPuTy
deistvam dobre
qm si bokluci, ama pone shte umra shtastliva, a ne gladna zelena i susuhrena ot dietite i zdravoslovniq nachin na hranene... jivota e edin.. kroasanite sa mnogo
![]()
![]()
яж, яж то от това се получават инфаркти на сърцето и хипертония, диабет и каквито щеш болести, бъди сигурна, че всичко ще ти се отрази един ден![]()
Предвид мненията на момичето даже не ми стана идеята на темата... Няма какво да и обяснявате на момичето. Да си прави каквото иска. Отговорността си е нейна така или иначе![]()
Щом ти се яде значи за теб е нормално!![]()
To infinity and beyond.
смешна си ми направоПървоначално написано от colymoly
![]()
ми и аз съм на това мнение,че няма смисъл цял живот да гладуваш и да го караш на "плодове и зеленчуци" и постоянно да се съобразяваш..не си заслужава просто![]()
To infinity and beyond.