Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
Цитирай Първоначално написано от koshtramba
dreme miii sega sum na 20, shtom za 4 godini ne sum kachila, sega li shte kacha, vika mu se gennnnnnn a tva s kroasanchetata si e kroasanchena tema !
Като не ти дреме,защо изобщо питаш?!

А иначе за мен кроасаните са едно от най-противните и гадни неща на света Само миризмата им ме отвръщава,а за вкуса не искам и да си помислям И не!Не е нормално да се тъпчеш с такова голямо количество боклуци и то на един път!!!
1.Защото си момиче и не ти отива да ядеш толкова много на един път
2.Защото си момиче и не ти отива да се тъпчеш с такива боклуци

Е сега ако беше момче нямаше да се учудя (нищо лично към момчетата...).Виждала съм момчета,които хапват по 2 хамбургера един след друг и после се чудят дали да си вземат още един (като тук не говорим за дебели момчета,а за фитнес маниаци със страхотни тела).Виждала съм и такива,които като теб се тъпчат с всевъзможни боклуци и т.н..но ако видя някое момиче пред мен да изяде 5 кроасана сигурно ще повърна
2 hamburgera vikash, a az izqjdam po edno big tasty v mc donalds s dopulnitelno oshte 2 hamburgera za da se zasitq kato mi se qde i imam dobro tqlo shto da se spiram mi kaji i btw az ne obicham mn mn kroasan s shokolad, a s qgodaaaaaaaaaaaaaa