.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    dreme miii sega sum na 20, shtom za 4 godini ne sum kachila, sega li shte kacha, vika mu se gennnnnnn a tva s kroasanchetata si e kroasanchena tema !
    Като не ти дреме,защо изобщо питаш?!

Е сега ако беше момче нямаше да се учудя (нищо лично към момчетата...).Виждала съм момчета,които хапват по 2 хамбургера един след друг ...
    Два хамбургера в МкДоналдс не са нищо Аз изяждам по 2 с пържени картофки и сокче.И след два часа пак съм гладна
    Колкото до темата на момичето - по добре яж добашни сандвичи с шунка ,маруля и кашкавал.По -полезни са и ще те нахранят

Three words.Eight letters.Say them and im yours..

Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    Цитирай Първоначално написано от colymoly
    яж, яж то от това се получават инфаркти на сърцето и хипертония, диабет и каквито щеш болести, бъди сигурна, че всичко ще ти се отрази един ден
    смешна си ми направо
    ми и аз съм на това мнение,че няма смисъл цял живот да гладуваш и да го караш на "плодове и зеленчуци" и постоянно да се съобразяваш..не си заслужава просто
    еее къде пък казвам, че трябва да се ядат само плодове и зеленчуци има и други храни, кроасан ама 5
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Град
    Казанлък
    Темата е ебавка! Утре ще се появи - Нормално ли е да съм момиче и да имам дълга коса.... А иначе няма смисъл да се нервите и да обяснявате, просто си хабите нервите и времето!
    Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!

Град
    Там някЪде...
    как ще ядеш 5 кроасана, ти луда ли си всеки от тях има по 400 кал.
    значи ти изяждаш 2000 кал. на закуска, ами за обяд, вечеря и междухраненията какво остава, сигурна съм, че ако видиш как се правят тези боклуци, ще се отречеш от тях за винаги
    Кви ти 400 кал. бе Ти като земеш кроасана и веднага гледаш калории-400 и нещо....и не ви виждаш подробно какво пише! Как ще е 400кал. един кроасан!!!???? 400кал. на 100г. а пък кроасана мисля че беше 65г. пада се около 190-200кал.
    А пък иначе за кроасаните...ами за мене 5 кроасана е мн,за мене и 2 кроасана е мн ама....всеки има различен организъм. А пък и ако спортуваш много значи имаш основателна причина. Например в нашия клас има едно момиче което секи ден ходи на тенис и там за разгрявка бягат много,клякат,вдигат гирички или други упражнения и затова тя на закуска си копува сякакви боклуци от лавката...яде около 1000кал. на закуска-сякакви чиспове,кексчета,вафли,зах рен памук,кола и т.н. но въпреки това е мнооооого слаба.Най-слабото моми4е в класа.Няма никакви мазнини,нищо!

Град
    София
    животът е един а кроасаните много
    мен ми се струва,че темата е ебавка,но както и да е-ще пиша.И аз ям много,но не се тъпча само с боклуци.Всмисъл ям в нас разни манджици,салати и всякакви други вкусни неща,но спортувам и ги смъквам.Да обаче 1 месец не можех да спортувам и качих 3 кг и се замислих.Като спра спорта,а то все някога ще стане,и продължавам да ям толкова много ще стана 100 килца.Така че никой не е застрахован,че няма да почне да трупа килограми,затова трябва да се внимава с храната

Цитирай Първоначално написано от zai4ety13
    значи ти изяждаш 2000 кал. на закуска, ами за обяд, вечеря и междухраненията какво остава, сигурна съм, че ако видиш как се правят тези боклуци, ще се отречеш от тях за винаги
    Кви ти 400 кал. бе Ти като земеш кроасана и веднага гледаш калории-400 и нещо....и не ви виждаш подробно какво пише! Как ще е 400кал. един кроасан!!!???? 400кал. на 100г. а пък кроасана мисля че беше 65г. пада се около 190-200кал.
    А пък иначе за кроасаните...ами за мене 5 кроасана е мн,за мене и 2 кроасана е мн ама....всеки има различен организъм. А пък и ако спортуваш много значи имаш основателна причина. Например в нашия клас има едно момиче което секи ден ходи на тенис и там за разгрявка бягат много,клякат,вдигат гирички или други упражнения и затова тя на закуска си копува сякакви боклуци от лавката...яде около 1000кал. на закуска-сякакви чиспове,кексчета,вафли,зах рен памук,кола и т.н. но въпреки това е мнооооого слаба.Най-слабото моми4е в класа.Няма никакви мазнини,нищо!
    458 кал. има в един а той е 85 грама поне този който видях в магазина от големите МАХ

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от zai4ety13
    Ако има 400 ккал в 100 гр, то в 65 ще са 260. А големите кроасани са 85 гр, т. е. идват около 340 ккал.
    Аз нещо не схващам идеята на темата Като гледам, авторката няма намерение по никой начин да си променя начина на хранене, така че няма смисъл останалите да се пътан да й обясняват колко било вредно, видиш ли, да ядеш толкова много сладко.

Град
    Там някЪде...
    458 кал. има в един а той е 85 грама поне този който видях в магазина от големите МАХ
    ама тя не казва, че си зима от тея макс дето са със шоколад, а от тези с ягоди.Мисля че от тех нямаше макс или греша...нз.Не знам защото рядко ям кроасани...

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    abe to qsno 4e i temata i profila sa ebavki ama kvo ti puka.. kroasan s qgoda rulZzZ obojavam

Cruel Intentions

селя форум е една ебавка

Град
    На изток от рая
    Незнам дали е нормално,но корема е нормално да ти е на 5 етажа.

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

aciko

Рафа Надал изяждал по 6 преди мач

Град
    Велико Търново
    М не мисля, че е нормално Пък и кроасаните не са най-здравословната храна..Защо не опиташ да хапнеш нещо друго..?Не знам на мене 5 кроасана ми се струват прекалено много..Аз сутрин ям само едни солети

Да де,но пък не всичко хора пълнеят лесно.Аз ям всеки ден в заведенията за бързо хранене,където храните са адски вредни и калорични и пак не качвам килограмите.А и момичето може пък и да спортува.Имам прятелка,която нон стоп спортува и яде супер много.Но пък веднага изгаря калориите.Така че това с броенето и изчисляването на калориите и колко килограма бихме могли да качим си е доста относително.
    Таа темата сигурно е ебавка,но все пак ако толкова много изгладняваш пробвай да се сдържаш малко ии яж по 1-2 кроасана само.С времето ще свикнеш и няма да ти се яде толкова много.А ако не надебрляваш според мен спокойно можеш да си продължаваш да ядеш по 5 кроасана.Но пък друг е въпроса,че не са особено полезни...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си