- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Gay friendly
imate li priqteli geyovei kakvo mislite izob6to za geyovete
![]()
Не се имам за вундеркин, но friendly не значи ли приятелски настроенБ
My heart is broke but I have some glue
Еми да, това означава, те по принцип гейовете са няколко вида - гейове, които са приятелски настроени, и гейове-стръвници.![]()
Тя пита за вторите сигурно...
Нямам такива приятели, но и нямам нищо против тях, уважавам изборът им.
не се цепи от колектива защото колектива ще ти го нацепи !Първоначално написано от kalashnik
Гейовете са прости
1. не е християнско
2. гнусно е !
3. никой не го харесва !
ваУ рокс
Grell
Значи констатираш, че са прости, недоказуемо, после го доказваш с още 2 недоказуеми от 3 изброени и си мислиш, че си оригинален или много голям ерудит ли?!
Ами нямам...![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
имам си
убийте ме с камъни
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
zle siПървоначално написано от BladeDancer
kakto za poreden p1t 6te kaja nikoi ne izbira kakuv da se rodi![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
^^ Не мисля, че гейовете се раждат такива, бръм...
не харесвам гейовете
нямам нищо против тях, но и нямам нищо За тяхпросто ми е гнусно като видя две момчета да се целуват и прегръщат..
приятели гейове - нямам, но това не означава че никога няма да имам..
ако момчето става за приятел - защо не...
(и ако има половинка да не се лигавят пред мен..гнуслива съм)
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Аз съм индивидуалист и не ми пука какво другите мислят за моето мнение и никой не може да ме накара да го променя. Просто съм толерантен, нещо което изисквам и от другите към мен, защото съм с доста странен характер.Първоначално написано от BladeDancer
Как би коментирал поведението ,на малко 3-4 годишно момченце, което си играе с кукли или облича женски дрехи. То не осъзнава това, което прави.Първоначално написано от afterforever
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Няняня, това не е доказателство... много момичета си играят с момчешки глупости ма не стават лесбийки, нали? Аз имам приятлека, която до 5-ти клас играеше с нас на мач. Са не е лесбийка..
Ммм като гледа от МАМА ПЕШО и тате Мишо, как да се осъзнае. И аз мисля че хората си се раждат хора и в последствие осъзнават какви са. А относно приятели, въпреки доста радикалните ми възгледи имам и сме се разбрали пред мен да не се натискат и целуват и всичко е ОК иначе пичовете са супер точни. Това е и мнението ми попринцип не ми пречат ако не ми се набиват на очиПървоначално написано от AutumnTears
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
'Бе к'ъв си ти, че да определяш к'во е "остро" и прочее !? Поредния новоизлюпен грозен легхорн, който избива комплекси!Първоначално написано от BladeDancer
По темата - нямам такива приятели, но и да имам бих се държал с тях нормално, както с другите. И те са хора и те трябва да бъдат уважавани, а не дискриминирани.
Don't tell me what I can or can't do !
Първоначално написано от BladeDancer
Браво бе мисъл !
1.Ходиш на църква около 2 пъти (най-много) в годината, сигурно не знаеш 10-те божи заповеди и си нямаш и на идея какво пише в библията.
2.За теб може да е гнусно, ама на тях им харесва
3.Проблем на обществото, визирам българското
Колкото за това, че са прости, мога да ти кажа, че има много по-умни педераси от колкото семейството ти.Взети заедно !
По темата- Не нямам такива приятели, но както казаха преди мен, уважавам избора им и чесно казано, изобщо не ми пука дали е гей или не, стига да не парадира с това.
Първоначално написано от AnincetoSexy
Имам (хомо и би m и f)
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
+1Първоначално написано от kalashnik
![]()
Е, то сигурно всеки е решил, че при всички тези готини момичета ще чука момченца...Първоначално написано от afterforever
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Имам близък приятел гей и позната лесбийка. Момчето по ме радва, момичето, но причината за това са личностните им качества, а не сексуалната ориенация.
Секви луди, има, бе менПървоначално написано от Wrathchild
![]()
Не знам дали имам приятели гейове, но имам познати които са бисексуални. Повечето са момчета!
Първоначално написано от ScionOfStorm