.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Град
    РЮАР

Припомняне

Искам да припомня обещанието на г-н МЪРЗЕЛ ( мачока )... Не каза ли преди време ( и то доста време ), че ще оправим проблема с1с с1четаването на наклонения и удебеления шрифт...

Искам да попитам...и да се об1рна к1м мачока - хайде, бе к'во стана ? Каза, че когато има свободно време този б1г ще се оправи... е извинявай ама минаха не 1-2 месеца... мисля си, че повече минаха... ебааааааа му майката толко време да не можете да отделите 1 час да оправите б1га...
    Вземете се малко в р1це... можете да слагате нови НЕСКОПОСАНИ модератори, не можете да оправите един елементарен б1г...
    К'во почеве да говора, ебаси !

Мега фен Аватара на machoka
    Още като сигнализира първият път за този бъг съм уведомил Алекс, от който зависи всичко останало, какво повече искаш? Ако си нещо недоволен - обърни се към него, не към мен.

Мачока не се занимава с техническата част на форума, към Алекс трябва да ти е оплакването.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    РЮАР
    Аз подавам оплакване срещу член от екипа... това мисля, че значи че и другите членове от екипа трябва да обърнат внимание на критиката ми..

Град
    anytime, anywhere
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Аз подавам оплакване срещу член от екипа... това мисля, че значи че и другите членове от екипа трябва да обърнат внимание на критиката ми..
    На мен ми се струва, че е крайно нагло от твоя страна да държиш сметка на член/ове от екипа и да търсиш обяснение !
    Не умея да губя !

Град
    РЮАР
    Т1рся си правата... х

Re: Припомняне

както казаха и по горе трябва да се обърнеш към Алекс. И мога да ти кажа не използването на изрази като

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    г-н МЪРЗЕЛ ( мачока )...
    ебааааааа му майката
    определено не е търсене на правата!

П.П. Научи се да пишеш в Българския език 1 не е равно на Ъ

hottie
    Guest
    Дразнителя вярвам вечев знае, че трябва да говори с уважение !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си