- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- варени картофи
значи картофите са въглехидрати,което означава,че са хляб..въпроса ми е,ако си позволявам на седмицата по два пъти дали ще кача кг,защото бях ограничила въглехидратите до минимум
Абе не е толкова фатално..Има разлика дали ще изядеш един картоф при това варен,и да се тъпчеш с хляб.Нищо толкова няма да ти стане според мен.
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Месото е белтъчини, значи ли че месото е мляко?Първоначално написано от Stela90
По-принцип няма смисъл да се хапват картофите и ориза с хляб.
Каква е идеята на свеждането на въглехидратите до минимум ? Как се храниш вообще?
имам предвид,че хляб не ям,ориз и картофи също..общо взето само зеленчуци и месо
vareni kartofi s kroasan ebasi qkotoi edna purjolka sushto taka za otskok
Тялото ни се нуждае от три основни съставки: мазнини , протеини и възглехидрати. Като го лишаваш от едно от трите резултата няма да е много добърПървоначално написано от Stela90
Два пъти в седмица умерено количество възглехидрати няма да ти навреди. Този ден ще поспортуваш малко повече и няма да има шанс да качиш и 100 грама!
В 100 гр картофи(варени) има 73 калории,следователно няма как да напълнееш,ако хапваш по малко.
Аз ям почти всеки ден картофи, не само варени, а приготвени по всякакъв друг начин, и не дебеля![]()
Това не значи,че друг не би надебелял от пържени картофи примерно.Те и ориза са най-калоричните зеленчуци,и ако си решила да отслабваш не са най-добрия вариантПървоначално написано от girl91
Доколкото знам варените картофи в умерено количество са диетични..
Суетата.Моят любим грях.
Да, знам много добре. Да не би да съм казала, че на всички хора не се отразява яденето на много картофи на фигурата, както на мен? Btw ям предимно катрофи и ориз, не мога без тях.. особено без картофитеПървоначално написано от SiSsKkAa
![]()
Според мен няма да е фатално 2 пъти в седмицата да се ядат варени картофи, те присъстват в много диети. Аз никога не съм била на диета, но майка ми много пъти е била и в диетите и присъстват картофите![]()
Аз консумирам голямо количество картофи и ориз откакто се помня,не ми са се отразили по никакъв начин на теглото.