- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кавалер ли е българският мъж ?
Хайде да сменим темата,какво ще кажете.Че светът отива на провал, няма да можеш да се разберем в никакъв случай.Кавалерство при тийнейджърите са едно към милион...кавалерство се проявява когато натрупаш опит в живота.И много зависи от възпитанието ти.
На последък е по-популярно да си тарикат и използвач, а не кавалер.
Има и кавалери, но определено не се срещат често... Повечето са простаци![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
И галфони и путки недорасли, дето ще се избият една друга.Кви ли ги няма....
..po moe mnenie ne mogat da se slagat vsichki momcheta pod edin znamenatel...istinata e che ima po-malko kavaleri v Bylgariq veroqtno...no i damite kakto samiq ti kazvash ne sa mnogo![]()
(vkluchitelno i az ne spadam v kategoriq ,,DAMI,, )
На кавалерството не му ли мина модата вече?![]()
И как очакваш да се смени темата специално заради теб,при условие,че самата тема е за кавалерите?!Първоначално написано от EeeBobii
![]()
![]()
![]()
![]()
:razz:
Жалко,както гледам само ти не можеш да ме разбереш,не не не просто нямам думи.Първоначално написано от 3oPuTy
Джаф,Джаф,Джаф
Джаф,Джаф,Джаф
Стига се здрачава, се с повърхностни работи!!!
Съгласен съм и още нещо: " Кавалери много госпожа, места няма "Първоначално написано от dimitar_ak
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
СпециЯлно момичетата пък сте толкова добре, че направо нямам думи... И образовани и начетени...Първоначално написано от aka6a_vamp
И как според вас от един олигофрен, който си бърка в носа и яде като прасе, ще стане кавалер като натрупа опит, че аз нещо не мога да си го представя...
An Evil Man
Дайте да дефинираме какво е кавалерство...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
OWNED \Първоначално написано от mitkom89
/
![]()
а какво разбираш под кавалер? да отваряш вратата преди да влезе дамата ли. и на колата така (тва пък не съм го правил никога)
иначе да си кавалер не е интересно за повечето "дами", те се впечатляват само от тъпаци - тва си е истината. ако решиш да снемеш маската на ръб, каквато и аз си имам защото решиш че момичето заслужава, то неминуемо след време ти се качва на главата или и писваш и тръгва да си търси някой друг дето ще се отнася зле с нея...ама като не оценяват- да си трошат главите кухи
Ееее недей така бе братлеПървоначално написано от kypo
Все още се намират някои свестни, които като цяло не ценят момчето по това колко простотии е изрекло.
Надеждата умира последна![]()
Нека си ги кажем - в България и кавалерите, и дамите са ни малко.Но има и някакви останали представители и на двата пола,които оценяват и заслужават да се нарекат кавалери/дами...Поне такива легенди съм слушала...![]()
![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Кавалер... ами да видим, възпитан, образован, добре облечен, държащ се добре, отнасящ се подобава с хората обкръжаващи го, изискан etc... И това с вратата също. Защо говориш все едно си на 40 години ?!? Не си го правил никога, ами след време ако се ожениш, кво ще правиш??? Ще се отнасяш тъпо с жена си и ще и викаш аре ма мърло направи ми да ям... Базирайки се на твоя коментар явно момичетата се впечатляват доста от теб. И откъде знаеш че се качват на главите на кавалерите, а не на гламавите неграмотници като теб??? А ти не искаш ли да се отнасят добре с теб? Да си чувал за "Каквото повикало, такова се обадило"Първоначално написано от kypo
An Evil Man
Аз съм кавалер-особено
с момичета и жени,които знаят как да се
държат.
Естествено не говорим за серенади
и поклони стил 18 век.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Има ,обаче рядко срещано явление са .На същото мнение съм и за дамите .
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
ооо да има .. всъщност .. почти в всяко момче .. се намира малко от кавалерството .. всеки е чул това онова от тук и там .. и се мъчи да го прилага ..
колкото до сметката .. момиче не бих да дал .. да ми я плати .. а аз съм плащал доста пъти .. не защото ми се прави секс .. а просто .. ми се е искало да видя някоя щастлива .. просто така .. за да се почуствам по добре ..
не бих твърдял че съм кавалер .. !
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Az poznavam samo edin kavaler na moqta v1zrast , a damitv1rdo nie
![]()
Is everybody going crazy?!?
Евала за което, хубаво е в тийнейджърски форум да се види някой като теб.Първоначално написано от BaiToq
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ако има кавалери,то аз поне не съм попадала на такова чудо!Всеки ден,когато пътувам в автобуса,се изумявам как може всички мъже да си седят спокойно,докато дамите стоят прави!И не говоря за нещо от сорта на 10-20 минути,аз пътувам по 40 минути(междуградски автобус)И на моята спирка като се качат всички и не остават много свободни места,а пък на следващата спирка не стига,че мъжете първи се качват,но и,когато жените останат прави,не им прави впечатление!Аз на няколко пъти щях да избухна и да им се развикам!!!
Какво е това отношение!Даже аз съм ставала да си отстъпя мястото,защото е непоносимо да гледаш една възрастна жена как стои права,а мъжете си седят спокойно и преспокойно!Унизително е за самите тях!
![]()
You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.