.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 75
    Град
    В сърцата на хората.
    Хайде да сменим темата,какво ще кажете.Че светът отива на провал, няма да можеш да се разберем в никакъв случай.Кавалерство при тийнейджърите са едно към милион...кавалерство се проявява когато натрупаш опит в живота.И много зависи от възпитанието ти.

На последък е по-популярно да си тарикат и използвач, а не кавалер.

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Има и кавалери, но определено не се срещат често... Повечето са простаци
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

И галфони и путки недорасли, дето ще се избият една друга.Кви ли ги няма....

..po moe mnenie ne mogat da se slagat vsichki momcheta pod edin znamenatel...istinata e che ima po-malko kavaleri v Bylgariq veroqtno...no i damite kakto samiq ti kazvash ne sa mnogo (vkluchitelno i az ne spadam v kategoriq ,,DAMI,, )

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    На кавалерството не му ли мина модата вече?

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от EeeBobii
    Хайде да сменим темата,какво ще кажете.Че светът отива на провал, няма да можеш да се разберем в никакъв случай.Кавалерство при тийнейджърите са едно към милион...кавалерство се проявява когато натрупаш опит в живота.И много зависи от възпитанието ти.
    И как очакваш да се смени темата специално заради теб,при условие,че самата тема е за кавалерите?! :razz:

Град
    В сърцата на хората.
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    И как очакваш да се смени темата специално заради теб,при условие,че самата тема е за кавалерите?! :razz:
    Жалко,както гледам само ти не можеш да ме разбереш,не не не просто нямам думи.
    Джаф,Джаф,Джаф
    Джаф,Джаф,Джаф
    Стига се здрачава, се с повърхностни работи!!!

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Автора е прав. Как да има кавелери като дамите липсват?
    Съгласен съм и още нещо: " Кавалери много госпожа, места няма "
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Специялно МОМЧЕТАТА в България са много зле...повечето,не всички,са големи простаци,да се чудиш как може да има такива индивиди А дали за кавалери,дори няма да коментирам
    СпециЯлно момичетата пък сте толкова добре, че направо нямам думи... И образовани и начетени...
    И как според вас от един олигофрен, който си бърка в носа и яде като прасе, ще стане кавалер като натрупа опит, че аз нещо не мога да си го представя...
    An Evil Man

Дайте да дефинираме какво е кавалерство...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от mitkom89
    Намират се.
    да... те истинските кавалери се ровят във форуми и се занимават с глупости... и си слагат тъпи снимки на който правят още по-тъпи физиономии...
    OWNED \/

Град
    бълХаристан
    а какво разбираш под кавалер? да отваряш вратата преди да влезе дамата ли. и на колата така (тва пък не съм го правил никога )

иначе да си кавалер не е интересно за повечето "дами", те се впечатляват само от тъпаци - тва си е истината. ако решиш да снемеш маската на ръб, каквато и аз си имам защото решиш че момичето заслужава, то неминуемо след време ти се качва на главата или и писваш и тръгва да си търси някой друг дето ще се отнася зле с нея...ама като не оценяват- да си трошат главите кухи

Цитирай Първоначално написано от kypo
    а какво разбираш под кавалер? да отваряш вратата преди да влезе дамата ли. и на колата така (тва пък не съм го правил никога )

иначе да си кавалер не е интересно за повечето "дами", те се впечатляват само от тъпаци - тва си е истината. ако решиш да снемеш маската на ръб, каквато и аз си имам защото решиш че момичето заслужава, то неминуемо след време ти се качва на главата или и писваш и тръгва да си търси някой друг дето ще се отнася зле с нея...ама като не оценяват- да си трошат главите кухи
    Ееее недей така бе братле Все още се намират някои свестни, които като цяло не ценят момчето по това колко простотии е изрекло.

Надеждата умира последна

Нека си ги кажем - в България и кавалерите, и дамите са ни малко.Но има и някакви останали представители и на двата пола,които оценяват и заслужават да се нарекат кавалери/дами...Поне такива легенди съм слушала...
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Цитирай Първоначално написано от kypo

Кавалер... ами да видим, възпитан, образован, добре облечен, държащ се добре, отнасящ се подобава с хората обкръжаващи го, изискан etc... И това с вратата също. Защо говориш все едно си на 40 години ?!? Не си го правил никога, ами след време ако се ожениш, кво ще правиш??? Ще се отнасяш тъпо с жена си и ще и викаш аре ма мърло направи ми да ям... Базирайки се на твоя коментар явно момичетата се впечатляват доста от теб. И откъде знаеш че се качват на главите на кавалерите, а не на гламавите неграмотници като теб??? А ти не искаш ли да се отнасят добре с теб? Да си чувал за "Каквото повикало, такова се обадило"
    An Evil Man

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Аз съм кавалер-особено
    с момичета и жени,които знаят как да се
    държат.
    Естествено не говорим за серенади
    и поклони стил 18 век.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Познавам само 2-ма истински кавалери.

Има ,обаче рядко срещано явление са .На същото мнение съм и за дамите .
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    ооо да има .. всъщност .. почти в всяко момче .. се намира малко от кавалерството .. всеки е чул това онова от тук и там .. и се мъчи да го прилага ..

колкото до сметката .. момиче не бих да дал .. да ми я плати .. а аз съм плащал доста пъти .. не защото ми се прави секс .. а просто .. ми се е искало да видя някоя щастлива .. просто така .. за да се почуствам по добре ..

не бих твърдял че съм кавалер .. !
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    В сърцата на хората.

Az poznavam samo edin kavaler na moqta v1zrast , a dami tv1rdo nie
    Is everybody going crazy?!?

Цитирай Първоначално написано от BaiToq
    Аз съм кавалер-особено
    с момичета и жени,които знаят как да се
    държат.
    Естествено не говорим за серенади
    и поклони стил 18 век.
    Евала за което, хубаво е в тийнейджърски форум да се види някой като теб.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Ако има кавалери,то аз поне не съм попадала на такова чудо! Всеки ден,когато пътувам в автобуса,се изумявам как може всички мъже да си седят спокойно,докато дамите стоят прави!И не говоря за нещо от сорта на 10-20 минути,аз пътувам по 40 минути(междуградски автобус)И на моята спирка като се качат всички и не остават много свободни места,а пък на следващата спирка не стига,че мъжете първи се качват,но и,когато жените останат прави,не им прави впечатление!Аз на няколко пъти щях да избухна и да им се развикам!!! Какво е това отношение!Даже аз съм ставала да си отстъпя мястото,защото е непоносимо да гледаш една възрастна жена как стои права,а мъжете си седят спокойно и преспокойно!Унизително е за самите тях!
    You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.

Да живее майка България
    An Evil Man

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си