- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кавалер ли е българският мъж ?
СпореД мен имА каВалери,нО те сА маЛко,а зА дамиТе . . . те сЪщо сА на иЗчеЗванеза жаЛосТ
![]()
има,но е толкова рядко срещано явление,че просто нямам думи..и все пак може да ти стане кеф като видиш някое мило момче,което има добри относки.Не като повечето кретени дето на влизане в кабинета се опитват да те премажат и да те отнесат като куцо пиле-домат,ами да ти направят място да минеш пред тях...да ти помогнат когато имаш нужда от помощ по някой от предметите примерно..абе малките жестове винаги правят най-голямо впечатление...направо да не повярва човек,но в класа ми има 2 такива мочета...цяло съкровище са си
![]()
btw изненадващо,но и в моя клас има един такъв индивид...мн е сладко![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Май коментарите са силно в подкрепа на моето твърдение... колко е неловко да си прав за неща, които сочат колко зле е положението...
An Evil Man
Кавалер е само докато се старае да впечатли 'дамата'. След това 'принцът' в него умира...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Дори в много случай и тогава го няма...Първоначално написано от what3ver
An Evil Man
Е то зависи и от момичето. Но за себе си признавам, че съм попадала на такива псевдо кавалери.Сещат се само докато се стараят да те 'свалят' или в случай, да те спечелят 'отново'.
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Според мен кавалери почти няма и дори са толкова рядко срещани , че другите момчета/мъже им се подиграват като направят нещо по - така за жена .Твърде жалко е ...
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Кавалери почти няма,повечето момчета се държат като животни,но и момичетата от части са виновни за това
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
за жалос ги няма вече или по- точно твърде срещано явление.... момчетата си мислят ,че да си кавалер е някво престъпление май.. мнго ще се радвам ако те станат повече![]()
Глупости. Аз всеки път отварям вратата на момичето което е зад мен, не не искам да правя секс със нея, независимо коя е. Даже и да не ги познавам. Днеска ми се случи в магазина, отворих врата и жената ми благодари. Беше около 22-25 години.Първоначално написано от what3ver
Както и да е, не си права!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Даам 98 процента от мъжете и момчетата в българия са простаци а останалите 2 процента кавалери пишем във форума и се занимаваме с глупости по цял ден...И сигурно 99 процента от момчетата когато не сме в женска компания се държим бая по-просташки. Пример: В часа по физическо първо дойдохме само момчета-цинизми,простотии и псувни няма да ви разправям.Аз направо си мислех мене казарма не ми трябва и в даскалото мога да изпростея след 5 минути дойдоха едни момичета от другия клас ама не какви да е а хубави,забавни с невероятни характеристики и хооп псувсните секнаха и започнахме да говорим за филмите, на които сме плакали
Логично е да има, защото това е един от начините да изпъкнеш сред масовата простащина (поне според мен). Но като цяло мисля, че ДА - българският мъж е кавалер!![]()
В този дух - дама ли е българската жена?
К'ви са тея обобщения? Има хора и хора.
Веско обоснови се...
Блаб това вече го дискутирахме, направи си труда да прочетеш темата
An Evil Man
емм аз се имам за такъв, момичетата около мен го оценяват... един, на пръв поглед изтъркан, жест - даването на път, се отразява доста добре, като се има предвид, че останалите момчета от моя клас и простаци не мога да ги нарека... бутат се, блъскат се, ученолюбиви... бързат да влязат в стаята...
българинът е кавалер, доматите са червени небето е синъо, а тревата зелена. Много ми е досадно като се правят такива заключения.
Какво точно имате в предвид?Статистически, не, не сме кавалери не мисля - това е заради възпитанието, което на мнооого от младежите днешно време липсва.
От друга страна зависи какъв смисъл влагате в думата - кавалер не означава едниствено да отваряш врати, да си мил, да си учтив и да имаш добър етикет. Кавалер има и значението на мъж от добро семейство( добро тук е синоним на богато).
Така че ако имате в предвид 1вото значение - кавалери в България няма, просто защото това е отживелица на времето, бих казъл,че това значение е по скоро да си просто възпитан и добре образован днешно време ( добро разбиране и прилагане на общоприети човешки ценности)
Но ако имате предвид 2рото значение на думата - мъж от добро семейство - пълно е със такива - за съжаление това не означава, че са добре възпитани.
В миналото да си от богато семейство обикновенно е било признак за добро възпитание и образование, а бедността - липса на образование
поради материални липси.
За съжаление днешно време тези две полюса често са преобърнати -
поради презадоволенсто богатите деца чувстат че нямат нужда да се държат добре с околните тъй като силата на парите действа доста добре в България.
Както някой беше казъл - Богатите понякога имат много по малко от бедните.
(Стена от текст ви удря централно и изпадате в несвяст)
Не бих казала,че за това може да се направи статистика или нещо подобно.Попадала съм на много момчета,които са били изключителни кавалери.Вярно е,че има и такива,които изобщо не знаят какво означава това,но според мен всичко идва от възпитанието на човека,а не от от това в коя държава живее.![]()
Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
Почти са на изчезване...![]()
Като глдам света около мен кавалерите са толкова малко , че чак ми се приревава .... но важното е , че все пак и има , колкото и малко да са те.
Както винаги се намират кyрви,
така винаги се намират и кавалери![]()
Същото.Първоначално написано от Wrathchild
![]()