.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Тема: Проблем..!

Проблем..!

Zdr all Iskam suvet4e Taka moq klas e razdelen na nqkolko grypi4ki.Mom4etata,zybarite,kyrvite i moita.Grypi4kata na kyrvite postoqnno ni imitira,vs,koeto pravim go pravqt i te,kudeto i da hodim i te sa sled nas,opitvat se da budat,kato nas,moje bi,za6oto na6ata grypi4ka e nai-popolqrnata v dsk-to.I problema e tam,4e mi pisna da ni imitirat,za6o ne vzemat da se gledat samite te,ami trqbva da podrajavat na nas,mn e tupo,ne gi ponasqm!pisna mi,tova produljava ot sedmica nqkude.6e sum vi mn blagodarna,ako mi pomognete!mersi predvaritelno!

като за начало.. на колко години сте ?
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

14-15 pomognete,molq vi,mn sa zle teq!

Град
    mezdra
    Ами във всеки клас има има такива групички,всеки клас се разделя така поне според мен.А колкото до това какъв съвет мога да ти дам то той може да бъде следния:ПОКАЖЕТЕ ИМ ЧЕ ТЕ НЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ ВАС,ПОКАЖЕТЕ ИМ ЧЕ И ДА ВИ ИМИТИРАТ (И КАКВОТО И ДА ПРАВЯТ НЕ МОГАТ ДА СА КАТО ВАС).УСПЕХ ТИ ПОЖЕЛАВАМ

http://prize.bg/tedi4kata -моля ви влизайте

ей на т'ва му се вика ПРОБЛЕМ !

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    как да ти помогнем бре дечко...
    да дойдем да им кажем да не ви имитират и следят ли?
    и много тъпо си определила групите... курвите, моята....

Ти пък изкара ваща групичка ..Според мен не ви имитират с цел да са като вас,а може би да ви се хилят и гаврят нещо..на мен опне така ми се струва..
    И вместо да пишеш по форуми,съберете се и си поговорете..така като нищо не правиш няма как да стане.
    А относно групичките.във всеки клас е така..
    Че няма да сте приятели всичките-няма.Поне се опитвайте да подържате нормални отношения..

Град
    в мечтите ти
    Сигурна ли си, че просто не си въобразявате, че ви имитират?
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от byby0202
    14-15 pomognete,molq vi,mn sa zle teq!
    Мисля че твоята група е курвенската! Редно е да спреш да се мислиш за много умна и велика, защото не си! Макар и да не те познавам, мога да разбера по мнението ти колко си жалка.

Дано ти дойде акъла навреме..
    Don't tell me what I can or can't do !

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    И как можем да ти помогнем ние??! На 14-15 г. се предполага че трябва да ти е дошъл акъла и да мислиш за малко по смислени неща от това коя групичка ви имитира и че вие сте най-популярните и нз си кфо още там.Вие групичката на фешън гъзарчетата ли сте?!
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    a(курвите)=b(вие)
    демек ти си курва
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Подкрепям горните мнения...
    А дали те не ви мислят наистина за най-тъпата ''групичка'' и да ви имитират с цел подигравки ?!
    тъпо и смешно е да си мисиш, че вие сте най-яките, защото сте най-...хм известни ?! както и да е...
    може да сте най-..известни, защото сте най-тъпи да речем... (нищо лично, просто давам пример)
    не всички се прочуват с това, че са яки (поздрав: Валентина Хасан - Кен Лиии)

имаш ли снимки на вашата 'групичка' ?
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

да..ясно, ама ти наистина сиг ли си, че ви имитират или просто не сте подобен тип момичета..вс тийнове правят долу-горе еднакви неща..ии ако все пак ти трябва помощ-кажете им да престанат или цитирам "ше ви строшим главите".. belive me, that hepls

Толко много ли ти пука за тях?
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Детска 'барби' простотии
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

ebati bebe6kite gluposti
    phah

осъзнаите се

АБЕ хора как може да мислите по този начин ?! Нащия клас също беше разделен на групи, но най-накрая аз (прецедателката на Ученическият съвет ) и моята най-добра приятелка се взехме в ръце и много хубаво се на всчки ! ВСЕ ПАК СМЕ ЕДНИН КЛАС И ТРЯБВА ДА СЕ ПОДКРЕПЯМЕ И ДА СМЕ ЗАЕДНО !!! Говорете с класния ако не е проблем ?

хах, позната историика еми донякуде са пражи някои хора.........абе нищо няма да казвам, ти си знаеш!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от DJEB
    ей на т'ва му се вика ПРОБЛЕМ !
    Р
    ПП Радвай се, че ви имитират и ви имат за "готини".
    Don't worry, be happy!

Град
    anytime, anywhere
    Момиченце - грозно кокиченце ако ти кажа, че си много зле ще излъжа, затова ще ти кажа, че си адски зле /!\ Твоето не е проблем - твоето е глупост.

>...Redo...<
    Не умея да губя !

За кво изобщо им се връзваш??? Ако мислиш, че вие сте по-добри от тях не им обръщайте внимание и нали знаеш и най-доброто копие е по-лошо от най-лошия оригинал

И това наричаш ПРОБЛЕМ ?!?!

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    да ти имам проблемите аз на тебе .. най готините били и известни
    тогава ко ти пука че ви имитират нали сте си известни.Ко страх ви е да не ви земат популярноста ваща група групата на курвите не е ли същата тъй де ти не си ли от групата на курвите аа стаам прекалено груба упсс .. след малко може да почна да псувам така че спирам за тва ще ти кажа само : Ти си психясала

Мега фен Аватара на Rofl4e
    ми кажете им..али сте най яките и най отворините трябва да се стреснат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си