.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: Проблем..!

Re: осъзнаите се

Цитирай Първоначално написано от SlaDky_BeBi
    АБЕ хора ,как може да мислите по този начин ?! Нашият клас също беше разделен на групи, но най-накрая аз (председателката на Ученическият съвет ) и моята най-добра приятелка ,се взехме в ръце и много хубаво се на всички ! ВСЕ ПАК СМЕ ЕДИН КЛАС И ТРЯБВА ДА СЕ ПОДКРЕПЯМЕ, И ДА СМЕ ЗАЕДНО !!! Говорете с класния ,ако не е проблем ?
    Господи,спаси тази неграмотна душа!

Цитирай Първоначално написано от Redo
    Момиченце - грозно кокиченце

>...Redo...<
    О що реши че е грозно??!? ай внимаай кво говориш, като не знаеш за кой става въпрос!!!!

да ти имам проблемите...ми начи по тая логика и ти си курва щом ви имитирам..АКО ЧОВЕК ЕНМОЖЕ ДА СИ ПОМОГНЕ САМ,НИКОЙ НЕМОЖЕ ДА МУ ПОМОГНЕ! :P
    Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Момчетата, зубарите и курвите...за вашата групичка какво остана ?!
    Готините тъпаци ?

dosta poznato..
    no az poneje sum agresiven 4ovek bih gi zapla6ila ili postupala!

Град
    anytime, anywhere
    Цитирай Първоначално написано от fluffka1
    Цитирай Първоначално написано от Redo
    Момиченце - грозно кокиченце

>...Redo...<
    О що реши че е грозно??!? ай внимаай кво говориш, като не знаеш за кой става въпрос!!!!
    Като не ме познаваш, само не говори толкова тежко, че да не ви нарина всичките малки к*рвентии в 1 багажник и горе на Витоша !!!

>...Redo...<
    Не умея да губя !

В моя клас също сме разделени, но вече като че ли започнахме да се сплотяваме. Не се мъчете да се оттървете от другите, приемете ги все пак сте един клас. Отнасяйте се с тях добре въпреки че ви имитират и кво беше още. Все пак не вие, а те са тъпите, така че не си струва за тва да се делите. И мога да ви кажа че много хора са съвсем различни когато са извън училище и извън групичката си. Излизайте по често класа за да се преодолеят тези граници между вас!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си