- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бившото ми!!
Здравейте на всички :P Такам, значи в началото на учебната година ходих с едно момче, но една приятелка ме провокира да скъсам с него..И аз скъсах (няма да кажа причината)ии..след това ходих с други момчета, но най-накрая усъзнах, че той е бил перфекния (не само като визия)..така де той ми честити рождения ден наскоро..и ме помоли да го деблокирам на скайпа (бях го блокирала, защото ме болеше прекалено много да гледам сърцата на профила му за други момичета)
и деблокирах го аз..и една фр почина и той пръв ме попита какво е станало (просто е супер човек) и нали така си пописахме малко..на другия ден си бях написала, че се махам от това даскало.Той пак ме попита..(след това е питал и една фр) ..Искаше ми мнението за косата му..абе изобщо интересуваше се какво става с мен...Та чуда се дали пак ме харесва, но го е срам да ми каже, защото все пак сме бивши??!!
Моля ви кажете какво мислите..
![]()
И ако може без тъпи коментари от сорта "Абе много си зле и тем подобни"
Грешен раздел!
Seducti0n
Такава ме направи, сега ще ме търпиш! :P
Питай него - не нас!
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
И какво точно да му кажа..хах Здрасти да знаеш, че аз ПАК те харесвам и ако може да стане нещо..значи той ме скъса един път заради същата тая моя фр (беше му пратила някакъв нереален чат) след това аз го скъсах (заради нея беше ми казала някои неща, които не са така) ии..знаеш ли какво точно ще ми каже той?Неможе пак да ходиме..ти пак ще направиш така (просто искам да съм сигурна дали още има нещо към мен), за това питам какво мислите
и ако може без повече тъпи съвети
![]()
![]()
^ Ми питай го защо така изведнъж се интересува толкова от теб и ако ти се сопне /твърде възможно е/ ще му кажеш, че просто ти е любопитно : )
Stay up all night with the stars *
Дори и да го питам..едва ли ще ми каже истината..![]()
Е, възможно е, но ти би трябвало да го познаваш и да го усетиш ако те излъже..
Stay up all night with the stars *
Деца!
Да не би, причината е била "не смеш да го скъсаш." или "ако държи на тебе и те обича, че ти ходи по дупето"![]()
Деца? На 16 съм не съм детеНе много по сериозна причина..беше.. това, че ти се мислиш за Дон Жуан не е МОЙ проблем
Четох твое мнение и в една друга тема..
..Момчето пита за нещо те го обиждат и комлексират, ами да това е днешното поколение
![]()
Така си задаваш въпроса, така ти отговарям.Първоначално написано от betito12
кво си е пубер?Първоначално написано от betito12
The Spark
Жена,стъпилa здраво на земята и е готова за децаПървоначално написано от 5StaR
![]()
![]()
![]()
![]()
НИЩО ЛИЧНО! Към нежния пол!
хах може да не е много зряла възраст, но не съм дете![]()
Е нея нападайте деСпоред мен трябва да поговориш с него
![]()
А ти на колко си на 30 лиПървоначално написано от beachy_bunny
![]()
хахах и на 60 да си ми е през онва дет го нямам просто и не си ти тая дет ще ми каже кво да правя в тоя форум .... просто ти казвам да не се правиш на интересна ......Първоначално написано от beachy_bunny
Момичето е искало а съвет а не е искало да я оплюват
![]()
![]()
beachy_bunny Аз ли се държа като 3 клас?! Аз задавам въпрос към тези които могат да ми помогнат, а не на (тези които се държат като 1ви клас и пишат е така в темите да ги видиме колко знаят) и да ми каже да не би причината да е била "нямаш смелост да го скъсаш",ако е била такава причината изобщо нямаше да се занимавам с всички тея които се правят на кой съм аз?! в момента..
![]()
В секса съм завършил ВИСШЕ..!!
Съжалявам, но писах от на брат ми профила, че то не беше излезнал![]()
Съжалявам, но по-горе писах от на брат ми профила.Той не беше излезнал извинявам се![]()
beachy_bunny Като те гледам ти как говориш и какви думи използваш не виждам голяма култура.. ;]]
Поговори с него ние тук и да искаме не можем да ти помогнем многоПървоначално написано от betito12
![]()