.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    beachy_bunny Аз не си спомням да съм казала "Моля ви кажете ми какво ще стане" просто исках мнението ви..
    Такава ме направи, сега ще ме търпиш! :P

Град
    В сърцата на хората.
    Цитирай Първоначално написано от betito12
    "Моля ви кажете ми какво ще стане" просто исках мнението ви..
    Момчето те обича и още те обича, когато се интересува по такъв начин за теб.Покажи му че искаш пак да сте заедно,ДОКАЖИ МУ, ЧЕ ИСКАШ ДА СИ С НЕГО И ЧЕ СИ НАПРАВИЛА ГРЕШКА!
    Ако не знаеш как се доказва...няма да сгрешиш и да му кажеш на 4 очи..
    Айде успех.

И аз ще се присъединя към хората,които те посъветваха да говориш с него.Това е най-сигурния начин да разбереш какво чувства.
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Бившото ми!!

Аз ли съм единствения който смята че бившите трябва да останат бивши?

По темата - не, не мисля че те харесва като момиче. И не мисля че е нужно да се връщаш в миналото.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Дълбините на канала :D
    Омг...твоя приятелка е починала,а ти седиш тука и пишеш некви малоумщини... ебаси хората...как го казваш само: То шото една фр почина

мисля, че има симпатии поддържайте връзка... може да стане работата
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    В сърцата на хората.

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не си единствения къде мисли така. И аз не мисля, че не може да има връзка както е била преди...Винаги, че има едно на ум.

Цитирай Първоначално написано от EeeBobii
    Не си единствения къде мисли така. И аз не мисля, че не може да има връзка както е била преди...Винаги, че има едно на ум.
    може... даже може да е по хубава... има си и своите изключения... жив пример съм...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Ами след като един път си си изпатила от тази твоя "приятелка" (натопила те е с някакъв нереален чат) защо си я послушала пак какви ти ги дрънка ? Това си е лично твоя грешка. Научете се, че истински приятеели и приятелки почти няма и недейте да се връзвате на всяка глупост, която ви се каже! Виждаш ли сега как заради нейната най-вероятно завист ти страдаш ? Покано момчето някъде да излезете и после действай импулсивно... т.е. в подходящия момент примерно го целуни и виж как ще реагира - ако реакцията му е ок и не се дръпне или уплаши директно му признай, че все още го харесваш и че съжаляваш за грешката, която си допуснала... Ако ли пък не - поне си опитала
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Дам една фр почина отодавна да почертая.. И той пръв ме попита какво става.. това имах предвит..да не би да трябва вечно да я оплаквам?

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"

По темата - не, не мисля че те харесва като момиче. И не мисля че е нужно да се връщаш в миналото.
    Двама ставаме, аз го казах с бившите може да си изкараме 1 вечер най-много заедно приятно иначе пътя!
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Цитирай Първоначално написано от PeopleAlwaysLeave
    Ами след като един път си си изпатила от тази твоя "приятелка" (натопила те е с някакъв нереален чат) защо си я послушала пак какви ти ги дрънка ? Това си е лично твоя грешка. Научете се, че истински приятеели и приятелки почти няма и недейте да се връзвате на всяка глупост, която ви се каже! Виждаш ли сега как заради нейната най-вероятно завист ти страдаш ? Покано момчето някъде да излезете и после действай импулсивно... т.е. в подходящия момент примерно го целуни и виж как ще реагира - ако реакцията му е ок и не се дръпне или уплаши директно му признай, че все още го харесваш и че съжаляваш за грешката, която си допуснала... Ако ли пък не - поне си опитала
    Ами тва с чата стана след това Много е сложно за обяснение ае мерси на всички за съветите

Да може би си прав, че не трябва да се връщам в миналото, но какво да направя, че имам чувства към това момче..!?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ами спри ги..

Не е сложно, чувствата се контролират.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Там, където е сърцето...
    А не може ли просто да е пораснал и да е осъзнал, че можете да си бъдете приятели? Аз не съм врачка така че питай него :P
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Миии вариантите са два :
    1.Все още те харесва,но се страхува да направи първата крачка
    2.Просто иска да не си разваляте отношенията (т.е. иска да сте приятели)

Най-добре поговори с него И без това нищо няма да загубиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си