Като скачам на въже ще отслабна ли? Ако-да къде най много-дупе,крака
Първоначално написано от sexy_baby_originale
Ако си редовна с въжето - да... Като цяло и корема, и кръста се натоварват, не само задника и бедрата.
Аз искам краката и корема да сваля
Коремни преси, бягане, упражнения за крака...
Това къде ще отслабнеш зависи от тялото ти. Голяма заблуда е, че отслабва първо частта от тялото, която се натоварва най-много. Ако си редовна с въжето и не прекаляваш с храната, ще отслабнеш.
littlebaby кви упражнения зя крака
За упражненията за краката : зависи къде искаш да се стегнеш точно ... то има различни мускулни групи на краката.
Със скачането на въже ще отслабнеш да, но разбира се ако спазваш и някакъв режим с храната. С всяко кардио се "намаляваш" ии то като цяло. Ако структурата ти обаче е такава, че да трупаш най-лесно на краката, не очаквай да може да отслабнеш само там. Със скачането ще се стегнеш изцяло - корем, дупе, крака , а с упражнения ще дооформиш резултата.
Пилатес упражненията са доста подходящи за жени, които се стремят да свалят килограми и да стегнат мускулатурата си (като увеличаването на мускулите е много малко).
Прочети тази тема: http://dieti.rozali.com/fitnes-polezno/p7759.html
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
прочетох какво пише тук и от утре започвам да скачам на въже(е, не е сигурно..първо трябва да си кубя въженцеПървоначално написано от Pepincetyy
)..мисля, че наистина е ефектвино и най-важното е, че се отслабва на всякъде
![]()
Да, но трябва постоянство...не може от първия път.УспехПървоначално написано от PanaH
![]()
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Смятате ли, че до лятото ще мога да влезна във форма, в смисъл, че нямам мн за стягане, но все пак...а и ако се скача всеки ден примерно по 30 мин...дали ще има разлика след 3 месеца ?![]()
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
ами предполагам, че ще се стегнеш^
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
да се стегнеш даПървоначално написано от colymoly
ама чак пък да отслабнеш много не ми се вярва ..
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Е, на мен не ми трябва да отслабвам, ами само малко да стегнаБлагодаря, че ми отговорихте
![]()
![]()
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
Ами аз днес скачах 20 мин. някъде...Само да кажа, че 30 мин..няма да може да се скача, защото това е много изморително нещо..Направо аз днека за 20 мин.. умрях..Първоначално написано от Pepincetyy
![]()
![]()
![]()
То това си е наблюдение над твоето тялоПървоначално написано от PanaH
![]()
Браво щом си издържал 20 мин. , защото аз и 10 няма да издържа...много си е изморително.Първоначално написано от PanaH
А за да не правя нова тема, ще питам тук-мислите ли, че от въртенето на обръч има някаква файда.![]()
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.