- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Споделяте ли си?
Здравейте. Искам да попитам дали си споделяте с гаджето кога и по кое време на деня сте ходили по голяма нужда и дали като цяло говорите на тази тема. Ние с мойто гадже като се чуем по телефона или като се видим това е едно от първите неща за които се питаме и говорим по между си. Предварително благодаря на отзовалите се.
ние даже си пращаме и ммс, като доказателство че не лъжем. Вземете го пробвайте и вие![]()
![]()
![]()
![]()
Тракториста, това е страхотна идея. Направо се чудя защо не ни е хрумнало по рано.![]()
Това май е поредната супер знчима тема за развитието на Българската торна индустрия!!![]()
ооо не моят стиска за да ходиме заедно до тоалетната!!! такива моменти са изключително емоционални и завладяващи! определено трябва да се споделят![]()
![]()
Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!
Amiii.....Apsurd da spodelqm neshto podobno s moq.
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Е защо не? Това е нещо нормално и човешко. Това е все едно по време на секс да не си показваш ануса щото от там излизали разни работи, които никой не харесваПървоначално написано от GameMaster
![]()
Po princip az nqmam sexyalni otnosheniq s moq,no i po princip ne mi se struva mnogo umestno da govorq za takiva neshta s nego.Prosto sym takava.
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Гледай какви неща го питаш. Той баща си отменя в семейните задължения, та за една диария ли еПървоначално написано от SoFarSoG00d
![]()
ахаха по време на диария симфонии си изнасят![]()
![]()
![]()
Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!
Малко е тъпичко да споделяш точно тия неща не мислиш ли?Не не го правя и не съм го правил.
Не мисля, че е от толкова голяма значимост, че да му казвам или той на мен...![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Толкова ли няма за какво да си говорите бе хора...?Ти направо ме разби
Верно ли??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
жизнено важно е да му го споделя, иначе не мога да заспя!![]()
+11111Първоначално написано от x3eme
I'm the one Love me ...
хахах гризе те съвестта!!!Първоначално написано от ImmortalForever