.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 84
    Попринцип не обичам да навлизам в личното пространство на хората, че дори и на родителите ми.
    Ако попадна на детето си в някой форум, няма да му чета коментарите.
    Все пак така се губи част от доверието му в мен...
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    Не.Определено бих се дразнила ако родителите ми четат какво пиша из интернет, не защото е тайна, а защото всеки има право на лично пространоство->съответно не искам да го прилагам и спрямо децата си.
    Пак ще се срещнеееем, след 10 годинииии... поздрав
    Ше поживеем, па ше видим ;]
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на iiirish
    Категорично не. Добре знам, че един тийнейджър от всичко на света най-много мрази да му отнемат от личното пространство и затова не бих му го нарушила. Не трябва да мислим как да задоволим любопитството си като родители, а да се съобразим какво НЕ сме искали на техните години.

Еми не бих..въпреки че тфа чее повечето родители не познават децата си е вярно..и аз крия много неща от наще,такива където даже и не подозират
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    не..това е отвратително....

мисля просто да не му вкарвам интернет

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Сигурно, но с мярка.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от iiirish
    Категорично не. Добре знам, че един тийнейджър от всичко на света най-много мрази да му отнемат от личното пространство и затова не бих му го нарушила. Не трябва да мислим как да задоволим любопитството си като родители, а да се съобразим какво НЕ сме искали на техните години.
    Много правилно казано.Браво.

Относно твърдението, че мн.родителите не познават децата си-така е, но не мисля, че тършуване из мнения в тийн форум е най-подходящия начин.Не може личното пространство на тийна да се превърне в средство за опознаване и контрол.Не може по този начин родителите да компенсират невъзможността да отделят време на децата си...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Еми зависи....ако случайно попадна на нещо интересно ще го прочета.....но да тръгна специално да го търся в нета не..... Както и на мен няма да ми е приятно майка ми да направи такова нещо...
    Абе като се замисля...сега мисля така,ама като стана майка мнението ми може и да е друго...
    +1

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Няма,кофти е

Мега фен Аватара на mynichka
    Не!!!
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Ще чета, да. Ако му/й знам ника...
    +1
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Хора бе, разберете - не е до това дали родителя има възможност да дава необходимото внимание. До дете е. Не до родител...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Не.

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Град
    `In Hell`
    Аз бих чела .. Защото имам пример до мен .. брат ми цял живот си правеше каквото иска а родителите ми още го мислят за добричък

Град
    Страстно село. :D
    Ще му вкарам нет чак на 16 години. Та да се надяваме до тогава да му дойде акъла. Въпреки, че моят още не е дошъл и сигурно никога няма да дойде.

Град
    Е там...
    абе тея селенс била пуснала доста теми бе

по темата:
    няма да имам дете

Ще чета и още как

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Май да
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Зависи от детето .. ако не споделя нищо ест , че ще искам да разбера нещо

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Мисля, че бих се изкушила да чета
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Цитирай Първоначално написано от acdcfenka
    Ще му вкарам нет чак на 16 години. Та да се надяваме до тогава да му дойде акъла. Въпреки, че моят още не е дошъл и сигурно никога няма да дойде.
    Де да си вярваше...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на Infinity
    Еми зависи....ако случайно попадна на нещо интересно ще го прочета.....но да тръгна специално да го търся в нета не..... Както и на мен няма да ми е приятно майка ми да направи такова нещо...
    Абе като се замисля...сега мисля така,ама като стана майка мнението ми може и да е друго...
    To infinity and beyond.

Да, разбира се. Мисля, че един родител трябва да знае какви ги върши детето му! (само да не са моите родители)
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    +

Супер фен
    Град
    Своге
    Няма да му чета мненията,а страшно много ще се изкефя,че посещава такъв форум.

Ооо,сега ми нахлу една мисъл в главата.Представяте ли си,когато вече остареем и спрем да посещаваме тоя форум,дойде денят,в който нашите деца ще започнат да пишат тук и да водят същите безмислени спорове,както ние сега хахаах Ще е странно ..

Ааааа копеле,бати филмарката съм
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си