- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- Ако детето ви .... ?
Попринцип не обичам да навлизам в личното пространство на хората, че дори и на родителите ми.
Ако попадна на детето си в някой форум, няма да му чета коментарите.
Все пак така се губи част от доверието му в мен...
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Пак ще се срещнеееем, след 10 годинииии... поздравПървоначално написано от girl_in_black
![]()
Ше поживеем, па ше видим ;]
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Категорично не. Добре знам, че един тийнейджър от всичко на света най-много мрази да му отнемат от личното пространство и затова не бих му го нарушила. Не трябва да мислим как да задоволим любопитството си като родители, а да се съобразим какво НЕ сме искали на техните години.
Еми не бих..въпреки че тфа чее повечето родители не познават децата си е вярно..и аз крия много неща от наще,такива където даже и не подозират![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
не..това е отвратително....
мисля просто да не му вкарвам интернет![]()
Много правилно казано.Браво.Първоначално написано от iiirish
Относно твърдението, че мн.родителите не познават децата си-така е, но не мисля, че тършуване из мнения в тийн форум е най-подходящия начин.Не може личното пространство на тийна да се превърне в средство за опознаване и контрол.Не може по този начин родителите да компенсират невъзможността да отделят време на децата си...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Не!!!
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
+1Първоначално написано от Wrathchild
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Хора бе, разберете - не е до това дали родителя има възможност да дава необходимото внимание. До дете е. Не до родител...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Не.
Аз бих чела ..Защото имам пример до мен .. брат ми цял живот си правеше каквото иска а родителите ми още го мислят за добричък
![]()
Ще му вкарам нет чак на 16 години. Та да се надяваме до тогава да му дойде акъла. Въпреки, че моят още не е дошъл и сигурно никога няма да дойде.![]()
абе тея селенс била пуснала доста теми бе
![]()
по темата:
няма да имам дете![]()
Май да![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Зависи от детето .. ако не споделя нищо ест , че ще искам да разбера нещо![]()
Мисля, че бих се изкушила да чета![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Де да си вярваше...Първоначално написано от acdcfenka
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Първоначално написано от Biskfitka
To infinity and beyond.
Да, разбира се. Мисля, че един родител трябва да знае какви ги върши детето му! (само да не са моите родители)![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Няма да му чета мненията,а страшно много ще се изкефя,че посещава такъв форум.
Ооо,сега ми нахлу една мисъл в главата.Представяте ли си,когато вече остареем и спрем да посещаваме тоя форум,дойде денят,в който нашите деца ще започнат да пишат тук и да водят същите безмислени спорове,както ние сега![]()
![]()
хахаах Ще е странно ..
Ааааа копеле,бати филмарката съм![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !