.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 84
    Супер фен Аватара на vampirekiss
    от к'ъв пА зор ще го следя детето ми къде влиза и какво прави.Да си живее живота и това е.Мойте слава на Бога не ми се бъркат и хич не ги засяга какво правя на компа.Ще последвам примера на на мойте.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Всеки си определя граници и никой не иска някой да му навлиза в границите. Аз бих се почувствала супер гадно, ако майка ми тръгне да ми чете коментарите във форума. Така и аз няма да тръгна да следя моето.

Цитирай Първоначално написано от Jesus
    А това е много кофти въпрос Зависи от пола на детето. Ако е момче ще чета как се хвали с колко е бил Обаче момиче ще е страх да не се натъкна на тема бях със 3ма и може да съм бременна Добре че мозилата трие цялата хронология и съм почти инкогнито
    ako si dobyr s kompiutrite mojesh da otkriesh akde da q namerish hronologiqta na mozilata taka che ne bydi tolkova sigurna v tova koeto kazvash

Град
    У нас Си (=
    Ще ми е адски интересно и сигурно ще сядаме с тати от време навреме да си "наглеждаме" детето

ПП. Винаги съм си мислила, че като кажа нещо на мама и тя няма да каже на тати, но сега като си представя себе си в ролята на майката, всичко ще споделям с мъжа си. Колко ли ме е издавалаа...

И на мен ще ми е адски интересно,но като се замисля,ако майка ми сега тайничко гледа какво пиша..ще ми е някак тъпо.

И още как.

Ще е гадно да излъжа и да се направя на светица,като кажа че няма да ги чета..
    Определено така ще рабера много за детето ми, ще знам какво му се върти в главата, пък ако мога и да помогна с нещо няма да е лошо ;]

Зависи. Ако попадна съвсем случайно, бих прочела, иначе-не.

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

ами сигурно да - за да знам какви ги върши!
    Не е важно от къде ще тръгнеш, важно е да знаеш на къде отиваш!!!

http://angel4etogeri.blogspot.com/

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Да бих чела от любопитство.

Град
    На стадиона за бягане.
    По дяволите, то ще си има личен живот, няма да се бъркам , освен ако не ми стане подозрителна/ен .. Така че не ..
    Running is my drug and I am overdosed ..

Фен Аватара на loffgame
    не не определено не !

.

Не. Много е гадно някой да ти се меси в личния живот. Е,поне съдя по себе си . Ама, като имам деца може и да ми е друго мнението кой знае

Голям фен Аватара на 3motion
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от AnotherAccount
    Ще е гадно да излъжа и да се направя на светица,като кажа че няма да ги чета..
    Определено така ще рабера много за детето ми, ще знам какво му се върти в главата, пък ако мога и да помогна с нещо няма да е лошо ;]
    Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
    ----------------------------------------------
    http://www.facebook.com/Zwezdiichka )

Фен Аватара на krasawichka
    Град
    burGass maiina
    зависии ако е някваа курвичка илии някол загорялл манякк ,, няма как просто да не ги четаа
    Gledaii kak jiweqq *

Много ясно, че ще му пусна програмката на компютъра да му записва всяко натиснато компченце от клавиатурата и ще гледам къде влиза. Хубавото е, че ми праща цялата информация по имейла.
    Kun min

II. Права и задължения на потребителите
    6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
    kalpazanka

Град
    Плевен
    Майка ми много обича да се рови из хронологията ми във скайпа или да гледа какво пиша във форумите .. което е адски кофти ..

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Не мисля че бих чела... Може би ако попадна на отворена страница ще попрегледам но не бих го следила по такъв подъл начин. Ще се постарая да го науча да споделя. Моите родители знаят за форума още откакто се регистрирах и предполагам че са отваряли да видят какво пиша защото имаше един период в който бях доста странна и дръпната но никога не са споменавали да са правили такова нещо. Би ми станало неприятно но е разбираемо да тръгнат да търсят след като детето не казва нищо.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Няма да следя всяка негова крачка, но определено периодично бих поглеждала дори и само ей така от любопитство.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Според мен "НЕ" ..
    Ще му имам вяра, защото така ще си го възпитам.
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

майка ми особенно само чака да си забравя скайпа вписан за огромно нейно съжаление тая грешка не я правя вече
    що се относя до мойта дъщеря когато порасне и някой ден пише по форуми или скайп изобщо няма да се престраша да погледна какво е писа въпреки че си признавам че ще умирам от любопитство но тя ако има нещо да споделя с мен ще ми го каже пък и мисля че е добре да си има личен живот в който да не й се бъркам аз

Докато е малко мисля, че да колкото и да ми е неприятно. След една определена възраст обаче е необходимо да му дам свобода.
    Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    По дяволите, то ще си има личен живот, няма да се бъркам , освен ако не ми стане подозрителна/ен .. Така че не ..
    ++ така е
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Цитирай Първоначално написано от amnessia
    Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    ++ така е

напълно съм съгласна :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си