- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- Ако детето ви .... ?
от к'ъв пА зор ще го следя детето ми къде влиза и какво прави.Да си живее живота и това е.Мойте слава на Бога не ми се бъркат и хич не ги засяга какво правя на компа.Ще последвам примера на на мойте.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Всеки си определя граници и никой не иска някой да му навлиза в границите. Аз бих се почувствала супер гадно, ако майка ми тръгне да ми чете коментарите във форума. Така и аз няма да тръгна да следя моето.
ako si dobyr s kompiutrite mojesh da otkriesh akde da q namerish hronologiqta na mozilataПървоначално написано от Jesus
taka che ne bydi tolkova sigurna v tova koeto kazvash
Ще ми е адски интересно и сигурно ще сядаме с тати от време навреме да си "наглеждаме" детето
ПП. Винаги съм си мислила, че като кажа нещо на мама и тя няма да каже на тати, но сега като си представя себе си в ролята на майката, всичко ще споделям с мъжа си.Колко ли ме е издавалаа...
![]()
И на мен ще ми е адски интересно,но като се замисля,ако майка ми сега тайничко гледа какво пиша..ще ми е някак тъпо.
Ще е гадно да излъжа и да се направя на светица,като кажа че няма да ги чета..![]()
Определено така ще рабера много за детето ми, ще знам какво му се върти в главата, пък ако мога и да помогна с нещо няма да е лошо ;]
Зависи. Ако попадна съвсем случайно, бих прочела, иначе-не.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
ами сигурно да - за да знам какви ги върши!![]()
Не е важно от къде ще тръгнеш, важно е да знаеш на къде отиваш!!!
http://angel4etogeri.blogspot.com/
По дяволите, то ще си има личен живот, няма да се бъркам , освен ако не ми стане подозрителна/ен .. Така че не ..
Running is my drug and I am overdosed ..
Не. Много е гадно някой да ти се меси в личния живот. Е,поне съдя по себе си . Ама, като имам деца може и да ми е друго мнението кой знае![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от AnotherAccount
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
зависии ако е някваа курвичка илии някол загорялл манякк ,, няма как просто да не ги четаа![]()
Gledaii kak jiweqq *
Много ясно, че ще му пусна програмката на компютъра да му записва всяко натиснато компченце от клавиатурата и ще гледам къде влиза. Хубавото е, че ми праща цялата информация по имейла.![]()
Kun min
II. Права и задължения на потребителите
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
kalpazanka
Майка ми много обича да се рови из хронологията ми във скайпа или да гледа какво пиша във форумите .. което е адски кофти ..
Не мисля че бих чела... Може би ако попадна на отворена страница ще попрегледам но не бих го следила по такъв подъл начин. Ще се постарая да го науча да споделя. Моите родители знаят за форума още откакто се регистрирах и предполагам че са отваряли да видят какво пиша защото имаше един период в който бях доста странна и дръпната но никога не са споменавали да са правили такова нещо. Би ми станало неприятно но е разбираемо да тръгнат да търсят след като детето не казва нищо.
Няма да следя всяка негова крачка, но определено периодично бих поглеждала дори и само ей така от любопитство.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Според мен "НЕ" ..
Ще му имам вяра, защото така ще си го възпитам.
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
майка ми особенно само чака да си забравя скайпа вписанза огромно нейно съжаление тая грешка не я правя вече
що се относя до мойта дъщеря когато порасне и някой ден пише по форуми или скайп изобщо няма да се престраша да погледна какво е писа въпреки че си признавам че ще умирам от любопитство но тя ако има нещо да споделя с мен ще ми го каже пък и мисля че е добре да си има личен живот в който да не й се бъркам аз![]()
![]()
Докато е малко мисля, че да колкото и да ми е неприятно. След една определена възраст обаче е необходимо да му дам свобода.
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!
++ така еПървоначално написано от DarkKisss
![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Първоначално написано от amnessia
напълно съм съгласна :P![]()
![]()