- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- Ако детето ви .... ?
Не е нужно само това ...Първоначално написано от Wrathchild
Ако разбера, че детето ми влиза в такъв форум - от негов личен компютър, предполагам ще направи като мен - във всеки сайт /какъвто и да е/ си запаметява автоматично паролите и със самото отваряне на браузъра и после на сайта - ще съм направо логната с акаунта.
И, да, ще имам любопитството да чета. Добре че нашите са компютърни аборигени.![]()
I'm inlove with a criminal...
НЕ! както на мен не би ми било приятно майка ми да ми чете личните неща,така не бих постъпила и аз.
Оф, ужас. Мисля, че да. Мен никога не са ме контролирали, но като се знам ква съм. Не искам да си следя детето, но май ще го правя. Дано се променя за 10тина години.
И питате.. ще се постарая да направя така, че да ми споделя доста неща. Знам аз какво не мога да си кажа и определено ще покажа на детето си, че може да ми има доверие и всичко си е само и единствено между нас, ама как да се въздържа да не погледна един-два пъти ?!
![]()
Би ми било доста интересно, но не бих го направила ... просто защото всеки човек си има лично пространство, а детето ми каквото прецени, ще ми го каже. Може би мисля така, защото майка ми никога не ми се е ровила из нещата, никога не ме е разпитвала за нещо, за което не искам да говоря и винаги е била толератна с мен! И точно затова й имам огромно доверие и споделям (почти) всичко.![]()
Мойто дете е на две годинки скоро няма да пише из форуми!![]()