.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 84 от общо 84
    Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Ще чета, да. Ако му/й знам ника...
    Не е нужно само това ... Ако разбера, че детето ми влиза в такъв форум - от негов личен компютър, предполагам ще направи като мен - във всеки сайт /какъвто и да е/ си запаметява автоматично паролите и със самото отваряне на браузъра и после на сайта - ще съм направо логната с акаунта.

И, да, ще имам любопитството да чета. Добре че нашите са компютърни аборигени.

I'm inlove with a criminal...

НЕ! както на мен не би ми било приятно майка ми да ми чете личните неща,така не бих постъпила и аз.

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Оф, ужас. Мисля, че да. Мен никога не са ме контролирали, но като се знам ква съм. Не искам да си следя детето, но май ще го правя. Дано се променя за 10тина години.

Не, що за въпрос?

И питате.. ще се постарая да направя така, че да ми споделя доста неща. Знам аз какво не мога да си кажа и определено ще покажа на детето си, че може да ми има доверие и всичко си е само и единствено между нас, ама как да се въздържа да не погледна един-два пъти ?!

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Би ми било доста интересно, но не бих го направила ... просто защото всеки човек си има лично пространство, а детето ми каквото прецени, ще ми го каже. Може би мисля така, защото майка ми никога не ми се е ровила из нещата, никога не ме е разпитвала за нещо, за което не искам да говоря и винаги е била толератна с мен! И точно затова й имам огромно доверие и споделям (почти) всичко.

ако е момче не .. за момиче може би да

Мойто дете е на две годинки скоро няма да пише из форуми!

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    По-скоро не.

Ducky wenii Maimunchoo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си