- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- Ако детето ви .... ?
Хрумна ми един малко тъпичък въпрос но все пак ще питам младите майки![]()
Ако детето ви посещава форум като този и вие разберете ще четете ли мненията му ?
Определено![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
ОххОХОО, баща му определено е добър приятел с компютрите и технически грамотен.. според вас дали изобщо ще спра да следя дъщеря си например..![]()
![]()
ма нз дали ще имам смелостта да чета![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
А това е много кофти въпросЗависи от пола на детето. Ако е момче ще чета как се хвали с колко е бил
Обаче момиче ще е страх да не се натъкна на тема бях със 3ма и може да съм бременна
Добре че мозилата трие цялата хронология и съм почти инкогнито
![]()
Ще чета, да. Ако му/й знам ника...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
И без да знаеш пак можеш мн неща да правиш :Р
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Разбира се, то предвид, че масово се пускат снимки, споделят се възрасти, имена, подробности от личния живот, за една майка няма да е трудно да сметне 2 и 200.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
Не знам аз ако имам деца няма да се интересувам от сексуалният им живота вече масово само за това се говори.
Ох, след като моята майка ме чете и търси из Гугъл, не ща дори да си помислям за бъдещите родители.
Анонимност в Интернет - мит!
ПП: Тя ме разпознала по някакъв си аватар, за Бога!![]()
ужасно еПървоначално написано от Blab
добре че не пишеш в раздел секс
Пхах, знаеш ли колко ме интересува.
Майка ми е един от най-близките ми хора, но просто мразя да прави нещо, когато съм й забранила. Да ми се рови из най-личните чувства и художествените излияния - е, не!
ПП: Беше ми разпечатала блога преди време![]()
Спирам.:Д
Еми зависи....ако случайно попадна на нещо интересно ще го прочета.....но да тръгна специално да го търся в нета не.....Както и на мен няма да ми е приятно майка ми да направи такова нещо...
![]()
Абе като се замисля...сега мисля така,ама като стана майка мнението ми може и да е друго...![]()
Много ясно, че ще чета ако имам (живот и здраве) дете/деца. На толкова простотия съм се начел в тоя форум, че няма накъде повече.
Много хубав въпрос.... дам определено ще чета и ще давам идеи и съвети ако ме пита по дадени проблеми(и ест ако мога да отговоря)![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Не.Определено бих се дразнила ако родителите ми четат какво пиша из интернет, не защото е тайна, а защото всеки има право на лично пространоство->съответно не искам да го прилагам и спрямо децата си.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Впрочем, това е един доста добър начин да се види дали навън отрочето е същото, каквото и вкъщи. И дали лъже родителите си.
~
Няма да чета.Какъв родител трябва да съм,че да се налага да ровя из сайтове и форуми за да разбера какво е детето ми!?
Нужно ли е да казвам, че много родители не си познават децата?Първоначално написано от masal
~
Бих, чела, но не бих се месила в смисъл, че не бих му казала, че го чета. Ако има нещо, което не ми харесва ще си го коригирам.
Няма да чета,никога!Се пак се надявам децата ми да са възпитани и отговорни като мен и да нямам проблеми!![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!