- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- фон дъо тен
Знам, че има 84524 теми по въпроса и съжалявам, че ви занимавам пак със същото, но случаят ми е малко по-специфичен.Търсих, обаче не намерих нищо, което да ми е от полза.Искам да си купя фон дъо тен, но трябва да е съвсем лек, защото нямам пъпки, а просто разминаване в цветовете на лицето.Същевременно трябва хидратира допълнително, защото имам кожно заболяване, което не е фатално, дори не си личи, но при най-малкото изсушаване кожата започва да се бели на люспички.Бях вдигнала мерника на новия на L`OREAL (с четчицата), обаче мацката в парфюмерията ми каза, че е за мазна кожа и категорично се отказах, защото ще изсушава и цялото ми лице ще се бели.Една съфорумничка ми спомена за Revlon, не съм го ползвала, но чух много отрицателни мнения за него и това ме кара да се замисля.Можете ли да ми препоръчате нещо?
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...