.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 83
    Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Дърто, ти си част от едно неактуално поколение, което просто не трябва да има право на мнение. Сега е различно от тогава. Остави дъщеря си на мира.
    Е заради такива като теб стават такива децата.Има право на мнение,най-малкото,че е по-възрастна от нея и по-умна.Но не може да и ръководи живота
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    Варна
    Extremescream По-възрастна ! Не стара..
    Envoi moi ! ;]

Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Дърто, ти си част от едно неактуално поколение, което просто не трябва да има право на мнение. Сега е различно от тогава. Остави дъщеря си на мира.
    Е заради такива като теб стават такива децата.Има право на мнение,най-малкото,че е по-стара от нея и по-умна.Но не може да и ръководи живота
    Може би наистина се изказах доста остро. Извинявам се.

Но все пак, за едно мисля, че ще се съгласиш, съм прав и то е, че знанието от ония времена трудно може да се приложи днес. От първия пост в темата е видно, че госпожата не е наясно с доста неща около живота на днешните млади хора.

и аз мн не вярвам,че си родител ....

НО все пак по темата: аз съм на 15 и моят причтел е на 20...момичетата на 15 не са чак толкова глупави ако тя не иска няма да направи нищо дори и той да и говори и да я убеждава.....всичко си зависи от нея.Ако вярвате,че дъщеря Ви е достатъчно умна няма място за притеснение.

И освен това майка ми ми говори за секс.Казва го като на шега,но това не означава,че ми казва да водя полов живот...по-скоро се опитва да ме откаже с думите си

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Кога ще започне полов живот не е нещо, което се решава от родителите. Тя ако иска, ще го започне и въобще няма да се усетиш.

Грешка ще бъде ако не говорите за секс. Почти всички проблеми, които имат днешните младежи произтичат от това, че родителите им ги е страх да говорят за това, защото видиш ли ще ги подтикнат да правят секс. Те секс ще правят независимо дали ги подтиквате или не. Идеята е да бъдат подготвени за това. Трябва да знаят какви са опасностите, какво може да се обърка. Ако се проебат неграмотни, гафа им е гарантиран.

Половин час повече или по-малко вечерен час е малоумие. Нищо няма да предотврати. За някои неща майката просто няма думата.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

С всяка изминала година все повече повчвам да се чудя на каде варви света възраста за сексуален житоват намалява и намалява , като съм слушал от по големите ми братовчеди роднини навремето е било много по различно от сега и затова повечето родители са притеснителни най-вече за дащерите си причината ти е основателна нормално да се притесняваш се пак дъщеря ти сега израства тепърва навлиза в реалния свят тепърва ще се зблъсква с трудности той е на 20 чудя се на такива хора какво правят с много по-малки момичета от тях?И немога да стигна до никакво заключение всеки божи ден гледам как малките момиченца стават жертви на "хубавите батковци" повозят ги в колата закарат ги някаде почерпят ги и те вече летят той ме обича той даржи на мен след като им паднат в обсега на мерника става каквото става и съжелявам , че трябва да се изразя така но по-възрастните момиче си търсят по-малки от тях с извинение ебът и бягат така че аз мисля , че 20:30 е много ранен час за прибиране , когато я караш да се прибира по рано това само ще и повлиае защото ако са решили да правят нещо ще го направят така че просто се опитай да бъдеш не само майка а и приятелка с дъщеря си съжелявам ако има правописни грешки но просто за 1-ви път чета тук майка да пише за притесненията относно дъщеря си.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Град
    София
    Според мен ако се опиташ да я ограничиш, по- скоро тя да се дистанцира от теб. В крайна сметка ще започне да ти прави на пук и няма да се получи нищо добро. Също така си мисля, че е почти невъзможно да и внушиш да не прави секс. По-голямата часто от хората на нейната възраст вече правят секс и със сигурност това момче и приказва за секс.

Моя съвет е седни и говори с нея за секса, но не с цел да я откажеш от него (естествено кажи и че според теб не е добре да го прави на тази възраст), а по- скоро да и обясниш за безопасният секс и т.н.

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    В днешно време на всички е ясно,че момичета на 12-13 правят секс да не говорим за 15 годишните.Според мен не я ограничавай,защото забраненото е най-сладко.Дали 8.30 иили 10 те ако искат да го направят могат и през деня.Дай й свобода поне до 10,за да не се обърне срещу теб.Щом си се прибира,когато трябва и знаеш уж къде са няма проблем.Но момчето е 20 годишно и няма как да не се сетиш,че човека има нужда от секс.Но ти едва ли ще разбереш ако го правят.Седни поговори с нея кажи и за вечерния час,кажи й че й имаш доверие и ще видиш как повече ще ти се доверява и ще се допитва дори до теб за някои неща.Не бъди прекалено консервативна,но нито недей да я разпускаш много.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от drebosacheto94
    Благодаря ви! Наистина съм родител. Направих си регистрация специално заради проблема си. Познават се от година, но ту излизат ту се дистанцират.
    Госпожо, предполагам, че не сте много по-възрастна от мен. В групата на 30+ годишните съм. Не искам да ви разочаровам, но дъщеря ви най-вероятно вече води полов живот. Подхода ви към нея трябва да е как да й кажете да го води безопасно. Не съм родител и надали мога да дам най-правилният съвет.

omg! ako go pi6e6 ot imeto na dachterqsi v toq sait nali ma razbira6 qko si zagazila ako tq go vide barzo iztri temata ;D

ustavi momi4eto da se 4uka i ne se barkai

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    като ти гледам ника.. сигурна ли си, че си родител ?! (нищо лично)

When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Доста интересни дебати са се развихрили тук..Сега и аз да си кажа мнението по въпроса:
    -за вечерния час- не виждам нищо лошо във вечерния час 20,30..аз съм на 17 и пак ме карат да се прибирам в 8,ако няма нещо извънредно.и какво ми е станало?!да не би да съм по-малко от другите или да съм зле?!вече изяснихме ,че те ако са решили и правят секс,то е ясно,че вечерния час няма да ги спре?ама той май не е за това..той е за пияните шофиори по улиците и наркоманите по градинките и педофилите по входовете..пък лятото като се съмва по късно и има хора да си седи до 10..
    аз също съм на мнение ,че 15 години е ДОСТА ранна възраст за секс..и какво сега пак ще се почнат ама когато си е готова,ама дрън ама мрън..
    и понеже всички такива сте много готови и образовани на тая тема секс,мнения бременна ли съм са се заляли форума..и тук нещото което става въпрос е за здравето ви мили гопожици..
    а към родителя-еми поговори с нея ..хубаво,е че поне ти каза с кой излиа..айде със здраве

NE

NE TRQBVA DA GOVORI6 S NEQ KATO golqm 4ovek budi priqteleka s neq pokaji i 4e moje da te pita kakvoto pita i priqtelkite si az s moqta maika predi ne spodelqh ni6tu no razbrah 4e ne e redno a tq iska6e vinagi d ai spodelqm zapo4nah ot nai malkoto i sega i spodelqm vsi4ko naistina se 4uvstvam mn po dobre kogato ne kriq ne6tu ot neq.. trqbva da q predpostavi6 da ne se sramuva ot tova koeto pravi i da ti kazva... a za mom4eto i neq 6tom karat roleki ::d sigurno sa o6te s decki akul
    azZ sUM Si AZz I Ne Me EBe Za VasS..!!
    www.impulse.bg/siseto0ooo

Оле мале...Вечерен час 20:30 ?! Туй майка ми да ми го каже незнам какво ще направя...Жена ти трябва да си луда,с извинение ама направи вечерния час на дъщеря си ПОНЕ-21:30,22:00....Горкото дете
    Аз съм на 19 и не мисля че майка ми може да ми каже нещо по въпрос вечерния час.Дай на дъщеря си малко свобода,това момиче трябва да бъде повече време с приятеля си...

Град
    Елхово
    амии.. те глупостите могат да ги правят по всяко време според мен ако им е приятно да са заедно и познавате момчето .. няма нищо страшно.. преди месеци и аз имах приятел със значителна разлика в годините ни.. но той нямаше нищо против да дойде в къщи и се запозна с нашите.. седяхме до 3 часа вечерта и си говорихме.. беше много забавно нашите бяха спокойни.. пък и всеки сам си избира кога да започне да води полов живот.. ако е решила, че още и е рано няма да го направи амии.. няма повод за притеснение пък и вечерният час за непълнолетни е до 22:00 без придружител.. спокойно може да ходи където си иска до 22:00

Град
    Елхово
    определено поговорете с нея за намеренията и към момчето аз много често разговарям с майка си за личния ми живот и тя ми помага много.. постоянно ме съветва и аз и се доверявам.. досега майка ми не е сгрешила със съветите си и съм и благодарна за това покажете и, че се интересувате от нейния личен живот.. много е хубаво когато може да ви се довери и да ви споделя

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...

Re: Въпрос на родител

Цитирай Първоначално написано от drebosacheto94
    Здравейте, аз съм всъщност родител и може би въпросът ми не е за тук, но като се чудя кой е правият път и като съм се паникьосала до безбожие ще питам. Ще се радвам ако и някой от компетентните психолози(ако има такива) на този сайт ми помогне да определя правилното си поведение.
    Дъщеря ми е на 15 г. и от известно време излиза с едно 20г. момче. Не се крият от мен. Тръгват от нас и се връщат до нас в часа, който кажа. Мисля, че винаги поне знам местото където са, е не питам какво правят точно, но... до сега не мисля, че са правили нещо лошо. И двамата са добри деца, но се дразнят като сложа вечерен час 20.30 часа искат да е 22 часа. Често карат ролери и колело заедно. До тук добре, обаче аз не искам дъщеря ми да започва да води полов живот толкова рано, а като знам, че момчето е на 20г. и последния път закъсняха с половин час - все се притеснявам той да не и напълни главата с глупости. Мисля, че най-ранната приемлива възраст за мен за започване на полов живот на момиче в наши дни е 18г.
    Дъщеря ми е много щастлива с него иначе до сега да съм му обяснила, че мястото му не е край нас. Че той я харесва съм сигурна, но че я обича - не знам. Веднъж се опитах да му обясня, че не мога да допусна подобно нещо и той се дистанцира, в резултат щерка ми се затвори в себе си и като че ли не беше жива, а робот. След 1 месец отново си бяха уговорили среща и тя отново се усмихна.
    Връзката й не влияе много на представянето й в училище. Тук има и момчета и момичета. Имали сте най-различни връзки. Мислите ли, че е възможно да са просто приятели и да ме е хванала параноя или се страхувам основателно? Да се опитам ли да повлияя на дъщеря ми, да спре да се среща с него. Да държа ли на вечерния час 20.30. Ако ще правят глупости могат да ги направят и по-рано с това няма ли само да изгубя доверието им?
    Ако и заговоря за секс се страхувам да не ме разбере, че е вече достатъчно голяма. На нейните години аз НЕ си и помислях за секс - просто не ме вълнуваше. Моят първи път остави лоши спомени в съзнанието ми. Момчето явно не беше достатъчно интелигентно и не повярва, че го правя за първи път та се разделихме заради неговата мнителност. (Днес много години по-късно не съжалявам, че не съм с него)
    Благодаря Ви предварително!
    На бас , че щерка ти вече е жена ! 18 ли ? Хах , смешла ... 13 е по приемливо ... 18 по твое време ...
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Град
    Дълбините на канала :D

Re: Въпрос на родител

Цитирай Първоначално написано от kofti_nick
    На бас , че щерка ти вече е жена ! 18 ли ? Хах , смешла ... 13 е по приемливо ... 18 по твое време ...
    Ех ех...голяма ли си пуутка,бе смешниЧКЕ?!

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Горкото момиче... напълно я разбирам - и аз съм на подобно дереже с вечерния час...

Между другото при първия си коментар не се бях загледал в ника, но сега като го видях и започвам да се съмнявам малко

stranni hora...v tozi forum 6te 4ue6 mnogo i razli4ni mneniq...predpolagam 4e se povtarqm snqkogo no parvo...za sexa i tova s 18 godini...zamen ve4e tq go e pravila 6tom sa zaedno ot tolkova vreme i tq go obi4a nadali vse o6te se pazi za6toto "pone na 18..." za sexa granici nqma....verno e 4e po va6e vreme ne ste si i pomislqli za takiva ne6ta no .. ti go kaza.. PO VA6E VREME... i vtoro struva mi se 4e ti ne i dava6 nikakva svoboda...otpusni i malko iuzdite...doveri i se i ako si q vazpitala dobre tq 6ti opravdae doverieto...i o6te ne6to fakta 4e tq ne se krie ot teb ozna4ava 4e tq iska ti da si i kato priqtelka...da spodelqte da se razbirate i podkrepqte...ne i ubivai tova jelanie .. NEDEI. Mn e po lesno da se krie i da si se 4uka na volq i kogato ve4er ti zaspi6 tq da izliza prez djamovete i da skitasva i t.n. ...tozva e po lesniq variqntt no tq e isbrala da ne gubi vrazkata si s teb ... oceni go! inak za men si baq konservativna...verno e 4e iska6 da q predpazi6 i 4e e za neino dobro noooo tq e se pak na 15 a ne na 5...tq ve4e e otgovorna pred zakona a 6tom e tyi na4i trqq moj ida razsajdava sama
    На мъж който знае как да чука, винаги му отварят

Повече от фен
    Аз съм малко по-голям от повечето хора, които пишат тук - на 21. Първо не разбирам защо това, че момчето е на 20 е проблем - ако си идиот и на 15 и на 20 е същото - не си мисли, че някой 15 годишен няма да иска секс, или пък че 20 годишния непременно само това иска.

лошата новина е, че няма какво да направиш, въпреки голямото ти желание - това, което си могла си го сваршила през първите 7 години. сега вече е късно и забрани и разправии само ще те отдалечат от детето ти. пак повтарям, твоята работа е била по-рано - дано си я свършила добре. на тази възраст можеш вече единствено да подкрепяш дъщеря ти - особено в тежките моменти(на 15 човек осъзнава грешките си и има нужда единствено от подкрепа)
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    По мое мнение ако не си родител първото си признай. Второ ако найстина си родител времето по което ти си била тийн много отдавна е минало и много неща са се променили , факт е , че на днешно време момичетата запшочват да правят секс на възраст между 12 и 18 години като тези на 18 са 1 на 1000 .След като дъщеря ти ходи с момцчето от колкова време и предвид възрастта му те вероятно вече са спали заедно и както има една приказка "Не може да спреш гората да се разлиства" ако те искат и са решили ще го направят дори в интернат да я пратиш.Мисля че е хубаво дущеря ти да има вечерен час обаче тя е на 15 не бъди прекалено строга , а и даи малко лична свобода при това когато е с него .И не искам да те съдя или да те уча как да си възпитаваш детето обаче мисля че не си изпълнила съвсем дълга си да възпиташ детето си като хората защото не е важно само това да я възпиташ как да се държи да обществени места , а и за сексуална култура и всичко останало.И ако ти си преживяла зле първия си път то поне подготви психически дъщеря си.А и колкото повече я спираш да се вижда с приятеля си тя толкова повече ще иска да го вижда.Мисля че родителите в наше време са твърде ненаясно с нашия живот и с това какви са тенденциите колкото и да се опитват мисля че дори някои родители са като деца и не могат да говорят свободно за секс пред децата си .
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Твърде силния контрол няма да доведе до нищо добро.
    Дъщеря ви е 15 годишно момиче, което има свой живот, свои възгледи относно това как да го живее, свои предпочитания относно приятелския кръг, свои принципи и разбирания.
    Ясно ми е това, че като майка искате единствено доброто, но не мисля, че това е начина да и го осигурите.
    Истинския родител не спира детето си, не го изолира от света, само защото той е опасен, а дава съвети на детето си как да се предпази.
    Момичето е с една година по-малко от мен.Има си приятел, чувства се добре когато са заедно, той я прави щастлива.При това положение разликата в годините, която всъщност не е кой знае колко фрапираща остава на заден план.
    Всички родителите твърдят, че искат децата им да бъдат щастливи-оствете и вашето да бъде.
    Колкото до секса-рано или късно нещата просто се случват.По-добре е да се говори по темата, а не да се избягва и да става табу.Няма смисъл от сравнения минало-настояще.Времената се променят и родителят е този, който трябва да се приспособи към съвременността, колкото и трудно да му е.
    Успех.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Няма смисъл от толкова строго отношение. Аз съм на 16 и хормоните ми избиват отвсякъде. + това днешните тинейджъри не са като тези по твоето време. Вече има деца на по 13 години които са го правили. На нейната възраст е нормално да проявява интерес към тези неща, но понякога е по-добре тя сама да разбере че е още рано, отколкото ти да и наложиш забрана. Много е важно в семейството да се говори на такива теми, да няма табута. Това от една страна помага при преудоляване евентуално на някакъв проблем с момчето. Момичетата са по-склонни да споделят с майките си отколкото момчетата. Така че не се притеснявай толкова много, нищо няма да постигнеш, най-много да си докараш някоя нервна криза!!!
    Между другото не си ли се замисляла, че дъщеря ти може да посещава този сайт и съвсем случайно да види тази тема? Май няма много да и хареса...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си