.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 83 от общо 83

Град
    Варна
    Аз също съм майка и дъщеря ми е на 15.Наистина е трудно,но трябва да се говори и разговора да не е монолог от Ваша страна.Всеки родител в днешно време все по-рано се сблъсква с този проблем-децата не ни разбират,но дали ние се опитваме да ги разберем?Това в последно време много ме вълнува.Имам и син на 17.Ако за девойката кажа,че е рано,какво да кажа пък за него?Говорим много,но по този проблем се опитвам да не натрапвам мнение,за да не се получи обратното.Понякога срещам и неразбиране,но това е нормално.Така, че говорете с дъщеря си,но без намеса само съвети.

Цитирай Първоначално написано от svetlomira
    Аз също съм майка и дъщеря ми е на 15.Наистина е трудно,но трябва да се говори и разговора да не е монолог от Ваша страна.Всеки родител в днешно време все по-рано се сблъсква с този проблем-децата не ни разбират,но дали ние се опитваме да ги разберем?Това в последно време много ме вълнува.Имам и син на 17.Ако за девойката кажа,че е рано,какво да кажа пък за него?Говорим много,но по този проблем се опитвам да не натрапвам мнение,за да не се получи обратното.Понякога срещам и неразбиране,но това е нормално.Така, че говорете с дъщеря си,но без намеса само съвети.
    Много си права! като едно малко 16год момиче мога да кажа че си предприела доста добра тактика да контактуваш с децата си! за което ти казвам БРАВО! просто колкото и да сме малки в очите ви и ние започваме да имаме наш живот с хора които вие не винаги познавате и ние започваме да имаме нужда както от подкрепата ви и да ви чувстваме близо, така и да се спазва някаква дистанция - да ни оставите да имаме лично пространство
    Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!

Град
    София
    Прекалено си смотана, за да си родител! Ника ти подсказва, че не си, в което съм сигурен! Никой възрастен няма да влезе и да пише по глупави форуми за тинейджъри, защото това говори лошо за него. Проблемът ти е в главата и той е сериозен!

"Дъщеря ти" е доста вероятно вече да не е "добро детенце". След като нямаш достатъчно вещества в главата, е нормално да не ти се доверява и да не ти казва нищо. Не си познаваш "детето" - проблема ти е сериозен!
    Don't tell me what I can or can't do !

94'та и вече родител - не си поплюваш

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от PaulCrewe
    94'та и вече родител - не си поплюваш
    8 клас майка с дете на 15 години?
    интересно как дъщерята е по-голяма от майка си?
    поне ника да ти беше сменен щях да се замисля дали да ти повярвам.

zdr

az sam moje bi nai-golqmata ot po-golqmata olditoriq tuk po4ti 20 godi6na sam az na tazi vazrast imah pariqtel misleh 4e e seriozno no nqma6e sex toi be6e na 23-24 nqkade mislq 4e ne trqbva da se pritesnqva6 iii naistina trqbva da pogovori6 s neq na tema sex predpazni merki ne trqbva da q pla6i6 a da napravi6 takla 4e da ti se doveri i eventualno kato go napravi da ne se strahuva da ti razkaje kak se e 4uvstvala i t.n taka 4e ne pravi gre6ki za koito posle 6te sajalqva6 a ako imat ne6to s tova mom4e gi ostavi 6tom se haresvat tq si re6ava s koi da bade ne e vajno ti dali go haresva6 a dali tq go haresva za6toto edno takova tvoe namisane v tehnite otno6eniq mogat da dovedat da problemi pri vas dvete saveta mi ot men e stani neiuna priqtelka ne i se karai za takiva ne6ta vapreki 4e i az sam na mennie 4eeee dne6nata mladej mnogo rano stavat golemi hora koeto ot edna strana e hubavo ot druga ne v toq sait zabelqzvam 4e po-malkite znaqt pove4e ot men samata no az primerno na 12 godini sorry dano ne obidq nikoi no vse o6te igraeh na kukli na krienica dama i tem podobni aide stiskam palci badi dobra maika da6terq ti 6te oceni priqtelstvoto ti

Тя е на 15 години.Аз бях колкото дъщеря Ви когато започнах полов живот.С приятелят ми сме заедно от 1 година и водим полов живот средата на връзката ни.Мисля,че 15 години е нормално да започне да прави секс,а щом и мочето е свястно и чувствата му към дъщеря Ви са истински невиждам нищо лошо в това да консумират връзката си.Мога да кажа само да не се опитвате да съсипите живота и а да я оставите да се води от сърцето си и от чувствата.Тя има право да бъде с който обича и когато си иска.А доколкото до вечерният час 20:30 малките деца са навън тогава.То ако си втора смяна на даскало свършваш в 7 и нещо.Най-нормалният вечерен час е до 20:30.Та те ако им се преиска да се ебат ще го направят и сутринта и по обят.Неможеш да я спреш дори и да и забраниш да се вижда с това момче елед време ще дойте друго и това и рано или късно тя ще се одаде на греха и няма да е детственица до сватбата или цял живот.Колкото повече рабраняваш на тийнейджарите толкова повече искат да опитат.Тя е млада и иска да изживей максимално живота и да опита всичко.Едно ебане не е кой знае какъв проблем.Ако и забраниш да се вижда с това момче би трябвало да спечелиш награда" лоша майка на годината",но те разбирам предисняваш се за сигурността и и за това да не съжелява както Вие на времето сте съжелявали,но това я чака и радост и тъга, а това се нарича карма и никой не може да я промени.По-добре говори с нея и и обясни какво трябва да направи и какви предпазни мерки да приеме.За презирватива и портивозачатъчните.Дай и съвети,макар,че съм обедена,че тя знае за това много и че е чела и чувала как да се пази от забременяване и други проблеми.Дай и свобода,дай и правото за собствен живот.Това направи просто не се притеснявай и вярвай в нея и знай,че ако си я възпитала тя ще е достойна девойка,а не преебана курва.
    Не я поробвай,тя иска просто да води нормален живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си