- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос на родител
напълно разбирам загрижеността на родители (затова не се сърдя и на моите когато ми кажат да се прибера по рано) но тук има едно голяма НО!!! според вас за 1 година дали не може да са се появили наистина силни чувства? нежност? любов? които да са като един + във връзката на дъщеря ви? аз също съм на 16г и мога да ви кажа че живота в днешно време е наистина много по различен. сама споменахте че момчето е добро и явно се грижи за дъщеря ви (ако беше някой цървул едва ли тя щеше да ви го представи) и ако тя е усетила сигурност в него и у готова ще го направи със или без вашето съгласие. това което правят моите родители с мен е че винаги може да се постигне компромисно решение т.е. тя иска да седи до 11 на вън пък вие до 8 и средно положение 9,30-10 часа. пък и след като 2-год момче е с нея вече 1год едва ли дъщеря ви се държи като 10 год дете... моята най добра приятелка е на 21 и хората с които излизам са на по 20+ но това не означава че те ми мислят лошото! дори гочно обратното имат ме за по малката си сестра и се грижат за мен! такаче за да може тя да предизвика интереса му и да го задържи цяла година едва ли момчето е единственият инициатор - винаги има две страни!!! седнете поговорете с нея ... но не да и кажете "ами катова нали знаеш от къде идват бебета и щъркерла.." отнесете се с нея като голям човек и ще видите че отношението и към вас ще се промени коренно.. дори щи се хвали каква майка има! просто не я третирайте като малкото ви момиченце. все пак след 2 години и нещо щи стани на 18 и тези 2 години ще излутат като 2 месеца и пак ще си задавате същите въпроси...
Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!