Заради някакви си прегръдки ти е забранила да се виждате??И толкова се филмира???Извинявай,но майка ти някаква параноичка ли е,какво?Не я познавам,но по това което си написала(все пак има и друга гледна точка) тя явно се страхува от хорското мнение и не иска хората да знаят,че има вероятност дъщеря й да ходи с друго момиче(което естествено не е така).Аз по логиката на тъпите ти приятелки и майка ти,значи трябва да съм хомосексуална и да нямам никакви приятелки. Аз винаги,когато видя приятелките си,ги прегръщам или целувам по бузата,а когато се разлигавя ги удрям по дупето или им правя разни намеци.Естествено,всичко е в кръга на шегата и всяка знае,че няма да се стига по-далеч.Това,че ги прегръщам не значи,че си падам по тях.Просто тея хора са ми наистина близки,разбират ме ,и като ги видя от радост им се хвърлям на врата. Постъпката на приятелките ти е като на 11-14,пък ако сте на повече още по-зле за тях.Майка ти има прекалено консервативно мислене.Може би тя не е имала много приятелки и затова не разбира отношенията ви.Поговори с нея и й обясни,че това момиче ти е първата истинска приятелка,нормално си общувате и затова сте така неразделни.Другият вариант е да си хванеш гадже и да й покажеш,че не е права.Не знам как да постъпиш иначе.Може би е чула някакви неща за това момиче,може и приятелките ти нещо да са казали на майка ти,може пък тя да е забелязала някакво по-специално отношение към теб от въпросната ти приятелка..много неща може да са.Трябва да поговориш с майка си.Накарай я да не ти вика,да ти се кара,а да ти обясни като на човек каква е причината да не иска да си приятелка с онова момиче.И все пак...момичета си тикат езиците до хранопровода на другата и т.н,а за една прегръдка..