.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    Мега фен Аватара на babity

Въпрос относно определена "прослойка" на форума

Защо определена маса потребители вечно трябва да са контра? К'во лошо има в комерса, в каквато и форма да е? След като е могло да стане комерсиално/популярно или както там ви харесва да го кажете, значи има защо да е така. Модерно ли е вечно да плюеш по популярните неща, нещата, които масата харесва (и не говоря тук, масата от потребители или държавата ни, а навсякъде)?

Лека нощ! Мерси за вниманието!

Град
    Непостоянно
    Плюя само това което не ми харесва :д
    Но от време на време и не ми е по нрава да съм част от "стадото" . Искам да слушам/гледам/да се занимавам с нещо по-различно от останалата маса хора .
    .!.

Ех, тая думичка "комерс", не ви излиза от устата.

Град
    Инкогнито
    Това ми напомня как 90% плюят чалгата, е да де ама нали се сещаш че тия хора пеят за някого значи има доста хора който ги слушат Правят големи турнета с много посещаемост значи пак има кой да ги слуша и какво излиза че ужким само 10% ги слуша а се оказва че над 60% харесват чалга

ПП: неми обръщаите внимание спи ми се

Град
    Видин
    Масите са малоумни..90% от хората също, комерса е създаден точно за тях
    Мене примерно ми харесва да пърдя и да чупя неща по цял ден, а и със сигурност на още доста хора също, ама тва не го прави готино, нали ?
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Ами, ако говорим примерно за съвременната поп и денс музика, всичко е толкова плоско и лигаво, че се чудя к'во стана с яките музикални телевизии отпреди 6-8 години..
    Добре, че има едно VH1 където пускат класически тракове, а не някви лигави бритнита и пусикетсове.

Пу

Е то иначе всички щяхме да сме прекаленио еднакви.
    Щеше да е скучно.
    Нямаше да има разнообразие.
    Понеже всички щяхме да сме еднакви, нямаше да има развитие в мисленето на конкурецняиата.
    => няма развитие. Говоря в глобален мащаб по принцип.

Просто така ти се струва, винаги си е го е имало.
    Всяко ново нещо е оплювано.
    Иначе нормално е с тази комерсиализация да е така. тя е свързана с пари пряко или не. В БГ над 50% по статистика не живеят добре => се възприема трудно комерса и е оплюван.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    "Умните" не могат ли да образуват маси?

Re: Въпрос относно определена "прослойка" на форум

Цитирай Първоначално написано от babity
    Защо определена маса потребители вечно трябва да са контра? К'во лошо има в комерса, в каквато и форма да е? След като е могло да стане комерсиално/популярно или както там ви харесва да го кажете, значи има защо да е така. Модерно ли е вечно да плюеш по популярните неща, нещата, които масата харесва (и не говоря тук, масата от потребители или държавата ни, а навсякъде)?

Лека нощ! Мерси за вниманието!
    А трябва ли щом другите си падат по комерса и ти да си падаш по него, независимо какъв е той и на какво ни учи? Примерно много хора се кефят на Азис е и? На мен може да ми е ултра противен и гнусен, но според твоята логика вместо да заклеймявам това което прави и да уча другите(който са колебаещи се) също да не го харесват, аз трябва да им кажа "аа, не, толкова много хора го харесват, хубав или лош, харесвайте го и вие". Доста странна логика имаш.

Днеска комерса е простотия, цигания, лайнарщина- е трябва ли всички да се навираме в тези лайна щото така правят повечето?!

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Кво има в Царичина?
    Има ли извънземни ?
    Кой събори кулите в САЩ?
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Щото да си некомерсиален е още по-комерсиално от това да си комерсиален

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от DimovB
    "Умните" не могат ли да образуват маси?
    По-скоро умните влияят на масите и те се опитват да им подръжават, ама не им се отдава.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от cherrypezz
    А,много ми хареса това!Вече да си и некомерсиален е комерсиално Изобщо... я всеки да си прави каквото иска ..видяло се ,че мнозинството са "модерни" другите са "нетипични" за "модерните" а трети са си просто хора,които са над тея неща и не си губят времето в определяне на това в коя графа е по-добре да си!

Мега фен
    Град
    Извън границите
    то така стана буквално

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

В спора се ражда истината, това е причината да има толкова хора вървещи на сечено на всички... А и желанието да се докажат сами на себе си като словесно оборят противниците си...
    An Evil Man

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    кур за масите
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Re: Въпрос относно определена "прослойка" на форум

Цитирай Първоначално написано от babity
    Мерси за вниманието!
    моля

Защото не съм като повечето хора, които се кефят на комерсиалните неща. По-ъндърграунд съм и ми харесва така. И без това напоследък комерсиалните неща са такива бози и всъщност хората ги харесват не защото са хубави, а защото за популярни.
    mindscan

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    Ima ne6to vqrno... To ve4e vsqko ne6to,koeto se pro4ue malko ili mnogo se s4ita za komersialno,no tova zna4i li,4e horata koito dopredi 1 sedmica sa go haresvali,trqbva sega da go opliuvat samo za da ne izleze,4e sa "komersialni"?
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Disrespect
    "мъжки полов орган" за масите
    два за различните!
    три за хейтърите

и така нататък!
    Grumpy old madman

Някакси ми стана смешно последните няколко дни тука. Определено хора все едно чакат само да излезе поредната манийка и да почнат да плюят. Прощавайте, ама не ми се види много по - смислено от т'ва да си "еднакъв". Ако трябва да конкретизираме, ето ви здрачЪТ за пример - 90% да не кажа всички плюещи не са го чели, барабар с Пари Хотър, ама дай да си плюем и да обясняваме кое колко плитко и нз си какво било. За себе си принцип не мога да кажа, че се водя по каквато и да е мода. И като цяло съм против масите, по - точно казано не ме вълнуват. Така де, като си харесват децата еди-какво-си - ми да му се радват. Т'ва, че като цяло са прости не прави и въпросното нещо такова.

Мега фен
    Просто не им обръщай внимание...и мен ме дразнят голяма маса народ, но понасям...

Град
    L.A. \ Moscow
    защо пък не? и ти не харесваш тяхната музика, техния начин на живот, стилът им на обличане... всеки с мнението си!
    Raise your fist!

^Ама не чакам на нисък старт да кажат нещо за себе си и да почна да ги плюя, нали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си